Кръв, сополи и пукнати кости

Темата е заключена.

11.04.11
21:58

Как е момчета ;) Трябва да помагате. В петъка се случи случка с няколко момчета, но няма да се впускам в подробности. Отървах се само с охлузвания по главата, имам чувството че ми счупиха носа и най гадното е, че майче имам пукнато ребро :@ при дишане боли (да не говорим ако кихам или се смея :X), когато лежа боли ако се движа. Утре ще ходя да са снимам да видя дали има нещо сериозно (не дай си Боже), но ако е пукнато дайте съвети какво да правя, че имам чувството че ако легна на лежанка ша се разглобя.. горе долу ако е пукнато колко ще трябва да се възтановявам преди да почна да тренирам?

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 12.04.11 08:54.

11.04.11
22:15

Ами докато зарастне има няма месец :D и то е било малка случка иначе ;)

11.04.11
22:18

Ако само е пукнато за 20 дена макс 1 месец ще ти мине, и по добре не тренирай нищо.Ще ти е много трудно с дишането при пукнато ребро, няма смисъл да се натоварваш според мен, по добре си почини :) и бързо възтановяване.

11.04.11
22:27

Я раздуй малко, какво точно се е случило. Ще сформираме един bb-team наказателен отряд. А въпроса, който си задал е най-добре да отнесеш при лекуващия ти лекар. Едва ли някой от форумът може да даде компетентно мнение. Времето, което ще ти е нужно за възстановяване зависи до голяма степен и от теб самият. Единствения съвет, който мога да ти дам е - не се връщай към железата преди да си се възстановил напълно.

П.С. Скорошно оздравяване.

Мнението беше редактирано от Zombi Bombi на 11.04.11 22:28.

11.04.11
22:33

казано от RazIeL Fix на 11.04.11, 22:27:

Я раздуй малко, какво точно се е случило. Ще сформираме един bb-team наказателен отряд. А въпроса, който си задал е най-добре да отнесеш при лекуващия ти лекар. Едва ли някой от форумът може да даде компетентно мнение. Времето, което ще ти е нужно за възстановяване зависи до голяма степен и от теб самият. Единствения съвет, който мога да ти дам е - не се връщай към железата преди да си се възстановил напълно.

П.С. Скорошно оздравяване.

x2 Дай адреса на побойниците и да ги нагостим, а иначе до въпроса, докато няма окончателна диагноза от лекаря не се впускай да тренираш, преди да се възстановиш .

11.04.11
22:33

Казвай им да се събират и да ги мятаме :) Скорощно възстановяване!

11.04.11
22:57

Ам нищо особенно не е станало. Излизаме аз с няколко момчета и момичета да пушат, че в дискотеката вече не дават и изведнъж идват 3-ма мангала идват и почват са заяждат с момичетата, при което момчетата които бях ме отвън се намесихме. Ама разбираш ли както си бяха 3-ма изведнъж станаха около 10 :@ ама като горили - дебели и мазни.. нататака бой, докато едното момиче извика другите момчета от дискотеката и тия тъпи мангали кат видяха боксове и тръби и избягаха към РПУ-то пак тия куки ги защитиха :@:@:@ проста държава...

Е, добре де...извинявам се, ама по-безсмислени са само темите за протеина и креатина.
Първо - пишеш за нещо, което не знаеш дали е така, но пък ще ходиш при специалист и той ще ти каже със сигурност.
Второ - ние как можем да знаем колко време ще ти трябва, за да се възстановиш при положение, че дори нямаме представа какво ти. И най-малкото, че утре (днес) специалист със съответната диплома ще ти каже хем както точно ти има, хем ще ти препоръча какво да правиш, дали да тренираш, до кога да не тренираш, кога ще се възстановиш и т.н.
Вече започва да се прекалява с пускането на теми “сърби ме носа - да го почешам ли или ще ми мине?”

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1