Кросфита е за всички...!!!
а Ники, възрастта ти е супер и формата също...и да не повръщаш на терена другия път ей...:))))
Да спомена само вече да не се притесняваме за топки... Спонсорират ме от училище :D Само кажете бройка :) .. и да сабираме пари за тиксо. Другия път ако искате всеки да носи по 1 лев. Няма 1 човек да копува..
вземи две и да ги напълним...
другия път, сбираме парички за тиксо...
докъде стигнаха Стели и Ники с каишите за халките...?
тиксо намерих на цена 6лв. искам да го купя от магазина на един познат,но в момента е свършило.
колани има различни видове,ще жзема халките за да пробвам кой е най подходящ.има и въже за теглене на гума.
надявам се стели (слави или някой друг) да ми окаже съпорт при избора на въжета и тиксо.младежи призовавам ви да бъдете по-активни а не бате ви слави да ви напомня постоянно:))) не се шегувам!
11.04.11
22:54
Аз онзи ден видях тиксо такова дето ни трябва ама беше 9 лева о_О
в събота и неделя няма да тренирам,имам мн работа на село.утре или в петък ще отида до сгурията да се раздвижа,ще правя нещо с набирания.
иска ли някой утре да да отидем да изберем въжета захалките?стели ориентирай ме часово ако си свободен утре.
те са в мене обади се към 11 че може би ще спя :D
Модерация: Наложително ли е да превръщаме форума в чат? Воденето на такива разговори е препоръчително да става чрез системата за лични съобщения и Вие прекрасно знаете това.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.04.11 06:52.
Деееба тея 6 лв за тва тиксо, да зема да ви направя едно дарение големи спорове големи филми.
Имайте предвид какво са написали модераторите!!!
Всички имаме гсм-и...да вземем да ги ползваме...
за два шибани каиша по 15лв. и тиксо за 8лв., все ще си разцепим парите...!!!
ДЕЙСТВАЙТЕ!!!
въжетата са 2 и струват по 4лв всяко,по каталог издържат 500кг.тиксото всъщност се води лента от промазан плат,с нея се укрепват товари и палета.широка е 5см и е дълга 50м,от магазина обещаха другата седмица да доставят.
Някой навит ли е за утре да потичаме на стадиона(малко интервални и пр.). Пари нося следващия път колкото трябват :)
Аз може би седмица-две, ще пропусна тренировките, че нещо доста ме боли лявото рамо и да не се повредя нещо сериозно.
Кажете, по колко пари да ги дам на Цецко или на Накс в училище?
утре ще тренирам но не знам кога,до 16ч.трябва да съм приключил.за пари ...като се съберем ще се разберем.ако някой ще тренира утре да драсни някой ред.
Аз лично бих дошъл, но не знам как ще ми протече утре денят. Пиши някакъв час и може би ще дойда.
Тъкмо за теб си мислех...значи утре 15.30-16ч. горе на стадиона...специално за Влади, ще правим яки интервални бягания...доста сериозно мисля да е натоварването, така че Ви искам на лимонки...което означава, по-малко танци по дискотеките тази нощ:)
Дееба стига с тва бягане де :D Нищо ще го изкарам някак ! За мен се сети щото имам най-трагичното бягане ли :D
Мнението беше редактирано от Владислав на 16.04.11 18:58.
Направихме го т’ва пусто бягане два пъти...а...:))))
браво на Цеци и Дамян за мъжката битка...
Мисля, че се получи хубаво аеробно натоварване...
Другия път победителите ще получат наградите:)))
Утре ще описвам всичко...
Сега съм разбит...