14.05.05
12:23
Проблема ми е следният,искам да кача мускулна маса,но постепенно-например 2 кг за месец.Приемам повече протеини(кам 120гр на ден) и свеждам до минимум въглихидратите.Това правилно ли е?
Когато приемам повече въглихидрати ми се лепват мазнини по корема,и обратното.Правия упражнение за корем,биягам,но немога да го смакна,освен като намаля въглихидратите.Висок сам 1.82 и тежа 70кг,исками се да сам кам 75-76кг,но не ми се иска да сам с ниякав голиам корем :) От 6 месеца сам в залата,упражненията са стандартните за покачване на маса.Засега нямам никакав успех.Ще те сам ви благодарен за савети
Щом си с ниски килограми и пак ти се образуват мастни наскоявания, значи обмяната на веществата ти не е наред. Тя може да се подпомогне с упражнения/физически, дихателно, стречинг/. +приемане на хран. добавки: [list]-витамини и минерали/мултивитамин/
-соев лицитин
-пчелен прашец
-пчелно млечице
-рибено масло
-жен-шен![/list:u]
+ сауни, термични третирания на тялото
+разделно хранене!!!
Инфо- в сайта и форума, както и други места из нета и не само.
Ако намалиш въглехидратите ще изтормозиш организма и няма да можеш да градиш, най-много да се разкапеш само, пореди недостих на енергия и хран. вещества.
Иначе непремено трябва да приемаш повече протеини на ден, на килограм тегло.
Дерзай и умната, че нали знаеш какво става с жените които се подлагат на диети от рода - 2 пакета солети и 1 ябълка на ден.... :?