Лаф моабет - том четвърти

Темата е заключена.
Прескочи до:

12.04.11
15:54

казано от head_hunter на 12.04.11, 15:52:

казано от Кольо Пияндето на 12.04.11, 15:48:

казано от Ausser Haus на 12.04.11, 15:37:

Недей, Кольо, ся ще му пресечеш ентусиазма! Нека лази :D

Аз го насъсквам да лази бре! :P

Абе не знам, но аз съм на път да кажа на жена му :D

Ами остави го в такъв случай да налази хубаво, тъкмо сеирът после ще е по-голям :D

HE

12.04.11
16:12

казано от Valdis на 12.04.11, 15:54:

казано от head_hunter на 12.04.11, 15:52:

казано от Кольо Пияндето на 12.04.11, 15:48:

казано от Ausser Haus на 12.04.11, 15:37:

Недей, Кольо, ся ще му пресечеш ентусиазма! Нека лази :D

Аз го насъсквам да лази бре! :P

Абе не знам, но аз съм на път да кажа на жена му :D

Ами остави го в такъв случай да налази хубаво, тъкмо сеирът после ще е по-голям :D

Аз ще го оставя, но ще поставя условие на жена му “Ще ти кажа нещо, но ще снимаш с камера, като се разправяш с него” и обещавам да пусна записа ексклузивно за форума :D

12.04.11
16:17

Ловеца на глави иска да прецака корпуса? :D

Станах катализатор на семеен скандал с елементи на побой... (wasntme)
А човекът само кротичко си шаваше из дамските дневници... (giggle)

12.04.11
16:18

Нали знаете- на малка сметка и на хубава жена всеки се натиска :D :D :D

казано от Андриан К на 12.04.11, 15:52:

...аз ли съм единствения малък/млад ( :D ) който мисли, че всички предмети в основния и средния етап са там не само да се насочиш към някаква специалност по-нататък, ами и да се научиш да мислиш?

По принцип сте малко, душа... ;) Не само тук в този форум.

12.04.11
17:30

казано от head_hunter на 12.04.11, 15:47:

Ей чакайте бе хора, те летните са мъжки и женски

Дааа, това е ясно. :D :D :D Но тук става въпрос за един специфичен тип потребители, които са само женски (може да има и мъжки, но тук не съм срещала), от своя страна те могат да спадат към летните, но могат и да не спадат. T.e. може само за лятото да искат да се хранят с 1 бадем на ден и едно кафе, за да свалят за плажа мазнините, но може и по принцип трайно, фор евър, един вид, да вярват, че това е начинът да са в топ форма и да спазват този режим целогодишно (като от време на време си позволяват малки изкушения - половин или цял сладък тестен хранителен продукт (а.к.а. торта)) :D :D

Мнението беше редактирано от karfi4ka на 12.04.11 17:36.

12.04.11
17:46

казано от Till TheEnd на 12.04.11, 17:43:

Карфичке, завиждаш на формата на Ани и злобееш ли или не мога да разбера?..

А ти си направи регистрация, за да ме попиташ ли? :D

12.04.11
17:56

казано от Till TheEnd на 12.04.11, 17:48:

Специално!

Момичето е споменало за тая прословута торта и е поискала мнение. Не виждам причина да става за смях или присмех

Е, който е трябвало ме е разбрал, който е могъл също ;) Не виждам защо търсиш конкретни лица в поста ми, той е доста условен и примерен :) Ти го приемай, както желаеш, аз не мога тепърва да ти променям заключенията :)

12.04.11
18:06

казано от Till TheEnd на 12.04.11, 17:43:

Карфичке, завиждаш на формата на Ани и злобееш ли или не мога да разбера?..

Защо някой трябва да завища на подрастваща тийнейджърка, която все още не знае какво иска и търси внимание по форумите?

Мнението беше редактирано от Rali на 12.04.11 18:06.

12.04.11
18:15

Странно е да критикува човек, който си е направил регистрация само да изкритикува някой друг...

12.04.11
18:18

Аз направих наблюдение, то стана “дързост и красота” :D Големи драми значи из тоя форум, кой на кого какво казал, кой с кого излизал, кой какво ял и ср*л...

12.04.11
18:18

казано от Till TheEnd на 12.04.11, 18:10:

Защото на този, който не завижда, една подрастваща тийнейджърка, търсеща внимание по форумите, няма да му направи толкова силно впечатление, че да тръгне да я бъзика, подсъзнателно да се сравнява и изобщо да се занимава с нея.

Диалогът в главата е: “Мамка и какво хубаво телце, ама затова пък се тъпче с половин торта на закуска, хахаха колко е зле, аз съм толкова по-яка, нали се храня “здравословно”, дай да я осмея и да получа одобрение и внимание, че съм повече от нея”.

1. Не виждам някой конкретно да се е бъзикал с момичето посочено от теб.
2. Ако ти си от няколко дни или месеца тук, то някой потребители прекарали много повече време във форума са се начели на подобни постове на момичета, които не се хранят или направо си гладуват, как се оплакват, че са прегрешили с торта, кроасанче или шоколад.И когато им кажеш, че имат нужда от храна те ти отвръщат, че знаят по-добре какво иска тялото им.
3. Никъде не виждам някой да се сравнява с това момиче. Още повече, че няма как да знаеш какво е подсъзнанието на друг човек.

брех... само на мен ли не ми пука кой какво говори :D точно аз дето трябва да съм най-наскърбен  :D

12.04.11
18:36

Аз ви разправям за троловете и хората, които нямат топки да кажат, каквото мислят със собствените си акаунти, а параноик ме изкрвахте...

аз едва си помня паролата на този акаунт... ти ми говориш за няколко :D даже някой път я обърквам

идея нямам вие я нападнахте... момичето се оказа по-разсърдливо от мене... и не знам какво ви пречеше толкова ама вие си знаете... като цяло съм на мнение, че единсвтените които могат раздават правосъдие и да решават кой ще пише тука и кой  по скайп са модераторите... а не сульо и пульо

ПП: на мен ми беше готино да пише тука поне не говори само за житейския си хилядолетен опит както правят доста тука възсрастни хора

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.04.11 18:44.

абсурд... ;) не съм писал на никой модератор... предупредиха ме да но това предупреждение изобщо не беше свързано със Синдел... какво значи предизвикала към спам.. трябва да съм голям педал, че да го кажа на модераторите... просто сега е много умряло тука вижда се... гледам 4-5 човека да пишат другите само дебнат да ги плюят ако има начин да се провери ще видите, че 90% от мненията на някой потребители са негативни спрямо някой друг... нито съвети нито нищо

12.04.11
18:52

Till theEnd, Кажи си кой си не се срамувай :P

12.04.11
18:55

Не знам, дали “предизвикването към спам” в темата за Спам е толкова лошо нещо, но интригантството ..със сигурност.

хах интеригантство може да се получи според мен по ЛС .. аз на никой не съм писал ЛС освен на Петко и на Прокс по въпроси свързани с фитнеса и храненето ми... тези които ми пишат ЛС искат мнение за тренировките си и храненето си...
това, че повечето са ме сложили в графа игнориран - защо да ме притеснява аз съм толерантен към всеки щом някой смята, че няма нужда да чете това което пиша значи смята така аз нямам някакво образование за да кажа ‘’Ей ти луд ли си аз съм еди си кой и това, че си ме игнорирал е грешка’’ а и да имам такова образование няма пак да го кажа всеки сам си решава... аз не съм игнорирал, блокирал или каквото и да е там и ми пише ‘’ имате мир и хармония с другите потребители’’ е на мен лично ми допата този надпис :P

вярно това, че сривам нивото не съм го чел :D я да поставим моя снимка до снимката на един така оплакващ се да видим кой срива нивото на форума и кой не :D :D оплаквания много може да има не решат ли админите да ме махнат нищо няма значение... и ти да се оплачеш 100пъти в полицията от съседа без нищо да е направил ква’ файда ;) и да ме изгонят няма да си правя друг профил акаунт и т.н. от един път се разбира дали искат да съм тук или не искат. Аз бях спрял да попълвам дневника близо месец но някой момчета ме питаха защо съм го направил и че им е било интересно да видят как тренирам и т.н. и донякъде затова започнах пак да го пиша... иначе за близо месец да съм имал 5-6мнения :)

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.04.11 19:13.

12.04.11
19:14

Много си грамотен, бе, Till TheEnd…за цял пост само една запетайка си пропуснал. Даже не използваш само непълен определителен член, което си е за отбелязване.
С тия уж невинни, но провокативни постове само интригантстваш, както отбелязаха.

12.04.11
19:14

Това е форум, не чат.Снимките във форума нямат значение- мненията да.

HE

12.04.11
19:20

казано от Till TheEnd на 12.04.11, 17:48:

Специално!

Момичето е споменало за тая прословута торта и е поискала мнение. Не виждам причина да става за смях или присмех

За смях нали се сещаш кои стават? И какво очаква след тая торта, че всички ще паднем на колене с думите “блогослови ни”? Това е форум за фитнес и здравословен начин на живот, а не за объркани тийнове! То не става да лежиш, пърдиш, ядеш по торта и след това да изглеждаш ОК, при това за малкото оставащо време до лятото. За смях е и се смея от сърце на подобни индивиди, а се смея и на теб. Какво защитаваш - яденето по една торта на ден или си мислиш, че се правиш на великия застъпник? Правиш лоша услуга на подрастваща пубертетка или може би си мислиш, че така ще те забележи? Явно е какъв ти е социалния живот щом се опитваш да установиш такъв род контакти във форум :D
Като не ти харесва тук - хващай пътя.
Между другото що не дойде на състезанието да ти кажа две приказки + бонус още нещо? Или ако си дошъл си предценил, че ще стане тегаво и си мишкувал някъде тихичко? Голям мераклия съм ти :*

казано от CKOTA на 12.04.11, 18:52:

Till theEnd, Кажи си кой си не се срамувай :P

Кой ли може да е? С идиотските си критики и “око за жените” :D Периодично появяващия се трол ;) Чудя се само защо се връзвам да отговарям на такива - може да е щото някой ден се надявам да разберат кое им е главата и кое задника.

HE

12.04.11
19:28

казано от Till TheEnd на 12.04.11, 19:21:

Хед, точно ти не ми говори, защото ти най-много доносничиш срещу Кристиянчо, а момчето е свястно и не го заслужава..

Хахаха паляк я върви да го слагаш на оная дето те е събирала от килима :D
Ако ваще знаеха колко тъпо парче ще станеш - щяха да те сменят с маймуна ;)
Не ми викай “Хед” щото ще му ядеш хед-а палячо! Беше нещо много куражлия, но не дойде да ме погледнеш в очите а или пред клавиатурата няма опастност да ти начупят тъпата тиква? Що се ската толкова лошо след тея заплахи дето ми отправяше?

12.04.11
19:30

Такива мишки като тоя са смели само зад клавиатурата, много ясно, че няма да каже кой е.

12.04.11
19:30

казано от Till TheEnd на 12.04.11, 19:21:

Хед, точно ти не ми говори, защото ти най-много доносничиш срещу Кристиянчо, а момчето е свястно и не го заслужава..

Аз пък все още не съм го игнорирал, ама с удоволствие бих му купил една такава тениска

Хед-а не бил казал нищо лошо срещу любимия си фен... :D :D :D

x_3_mar - ако тениската е за мен искам малък размер да я изпълвам :D :D :D все пак не съм попаднал в категория ‘’батка’’ :D

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 12.04.11 19:35.

HE

12.04.11
19:38

казано от kristiancho на 12.04.11, 19:33:

Хед-а не бил казал нищо лошо срещу любимия си фен... :D :D :D

Хахаха, допълнение - и единствения ми фен :D

нещо то зората...

12.04.11
20:37

казано от Андриан К на 12.04.11, 15:52:

По темата с училището и ненужните и нужни предмети... аз ли съм единствения малък/млад ( :D )който мисли, че всички предмети в основния и средния етап са там не само да се насочиш към някаква специалност по-нататък, ами и да се научиш да мислиш?
И такова животно като природно интелигентен няма, колкото и всеки да иска да е той, ако не си седнеш на задника и не четеш или ще останеш с пръст в уста, или ще станеш мулти-милионер... :D

Аз познавам един, ‘дето почти не тренира и се тъпче с боклуци, пък е релефен на 70кг. Същата работа. Природно интелигентни има, те са по-потенциални от останалите - попиват по-бързо и това си остава за цял живот, както и да го маскират. Друг е въпроса, че едни го оползотворяват както намерят за добре, други го пилеят. Пък и като можеш да мислиш, какво? Значи ли, че интелигентният индивид е добър човек, добра компания, добър приятел и може да му се разчита? Значи ли, че глупавият е обратното? Най-добрите ми приятели са кретени. В тоя абсурд, незаслужили получават и заслужили губят. Мисля, че с времето нещата са се променили така, че не главно от интелекта (това, което предполагам ти разбираш като да си чете уроците?), а от други качества зависи успеваемостта (ако под успял човек разбираш заможен от професията си). Bill Hicks и George Carlin до края на дните си са живяли като средна класа. Толкова за интелекта.

12.04.11
20:54

(tmi)

BU

12.04.11
20:57

Е той като е избрал да е комик много добре е знаел,че няма да се къпе в баня с мляко. :) Не се плаща за ум,плаща се за кадърност.

Платих 200 лв да ми напишат курсовата работа.Съмнявам се да са по-интелигентни от мен,но си имат хабер от материала,а аз не => (следователно) те взимат пари,аз давам. :)

Мнението беше редактирано от BusyMan на 12.04.11 20:58.

12.04.11
21:21

Цирк... даже не е забавно

12.04.11
22:04

Не мисля, че тези който четат постоянно...даже повечето са пълни простаци, затова им се налага да четат по много. :D
Иначе, нищо няма да ти стане ако си прочиташ по 1-2 уроците, нали така?

12.04.11
22:18

Аз съм простак и чета по веднъж, но не това исках да кажа :D

12.04.11
23:07

Значи, има правила за ползване на форума! Чудя се, някой чете ли ги въобще??? В тях не пише ли нещо за спама???

12.04.11
23:13

Използвай бутона докладвай :D

BU

12.04.11
23:19

ПФфффффффффффф......форумната полиция ДОЛУ!К’ви правила,к’ви пет леа?

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1