Оформяне

25.03.11
17:28

Свалих около 30-40кг и сега леко сам овиснал корема в долната част и гардите долната част Кардио права секи ден и хода 3 дни в седмицата на фитнес ... Ще ми препорачате ли нещо просто искам да се оформа.сега сам 84кг - 186см

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 25.03.11 17:34.

25.03.11
17:46

Препоръчвам да отвориш буквара и да метнеш едно око....

WW

31.03.11
12:41

казано от andre7080 на 25.03.11, 17:46:

Препоръчвам да отвориш буквара и да метнеш едно око....

Прав е! Научи се да пишеш правилно!

04.04.11
19:21

? C:

Свалих около 30-40кг и сега леко сАм овиснал корема в долната част и гАрдите долната част Кардио правА секи ден и ходА 3 дни в седмицата на фитнес ... Ще ми препорАчате ли нещо просто искам да се оформА.сега сАм 84кг - 186см

Това са част от грешките ти, а пък колко още пункуационни има ... да не ти изброявам. :(

12.04.11
18:42

Като цяло това, че си овиснал идва от факта, че си свалил толкова много килограми. В долната част на корема и гърдите мазнините се свалят много трудно. Бягане, велоергометър, пътека - и то по доста. Интересно ми е колко бързо си свалил тези килограми и как е станало това чудо, защото като гледам от поста ти ми се струва, че нямаш много понятие от това животно “фитнес”. Може ли да кажеш примерно дневно меню и какви точно са ти тези тренировки?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1