12.04.11
21:36
Здравейте,на 17 години съм,178 висок и 68 кила.Искам да ви попитам добре ли е на моята възраст да приемам примерно тестостеронов бустер и ако няма никакав проблем да ми дадете мнение за ето този fitneshrani.com/gh-release/ и дали е възможно ако съдържа хормон на растежа да стана по-висок ? Благодаря предварително !
Сега ще те завалят въпроси от 1001 нощ. И да го пиеш нищо няма да ти стане, няма и да порастнеш. Не се съдържа хормон на растежа, а продукти които стимулират собствения такъв.
12.04.11
21:41
А каква добавка би ми препоръчал ? Защото не съм много запознат.Иначе хранителният ми режим е добър и в момента съм на лостове и след 20 дена отново започвам с фитнеса и се надъхах да взема нещо.
Витамини, рибено масло, протеин, аминокиселини. Напиши стаж, хранителния ти режим какъв е, и целите ти, за да можем да ти помогнем :)
12.04.11
21:55
Захванах се с фитнес още преди 8 месеца,два месеца от които само се набирах.А примерно вчера ядох
1.Сутрин 500 мл мляко с овесени ядки и мед
2. 5 яйца със 200 грама сирене и 100 грама кашкавал, и малко салата от чушки
3. два двойни сандвича със сирене и пил. филе
4. кисело мляко с ядки
5. Пилешка супа с 2 филийки типов хляб
6. 3 филий с мед и масло хихи тогава ми се ядеше сладко
7. и преди лягане изядох 20 грама извара
В началото като започнах с фитнеса направих много дълбок релеф.Но след това имаше застой и реших да качвам ММ.Затова в момента съм в процес на качване на маса,а пък в края на май започвам изчистваща програма,за да съм чук по плажа ;]
12.04.11
21:57
извинявам се преди лягане изядох 200 грама извара не 20 :p
Малко не ми се вярва на едно ядене да правиш 5 яйца, 200гр сирене и 100гр кашкавал :D Както и да е, режима ти е читав, махни само 6-тото хранене, понеже вечер не е мн подходящо. А ако искаш малко да се подпомогнеш си вземи витамини и аминокиселини. След още 3-4 месеца може и един креатин, но засега ти препоръчвам да се спреш само на аминки или протеин.
12.04.11
22:20
Мерси много,а иначе някаква добра марка за аминокиселини или протеини да ми препоръчаш ? И всъщност цената йм има ли голямо значение за качеството ?
Кажи с колко пари си готов да се разделиш и мога да ти препоръчам, но препоръката ще се гради на моя личен опит и преценка.
12.04.11
22:35
Бих дал максимум 40-50 лева.Иначе съм готов да дам и 15-20 лева повече ако знам,че ще ми помогне доста повече ;]
12.04.11
22:48
44 лева за амино Scitec 5600 и към 20 кинта за витамини :),но незнам за кво са ти толкова витамините де...едно протеинче с креатин ще е просто дар от бога сравнение с амино+витамини.Пък ся ако можеш и четирите да си ги вземеш си направо крали марко,ама уви..
12.04.11
22:55
A полезно ли е да се смесят примерно толкова много добавки в един ден като амино,протеин,витамини и креатин примерно ?