За няколко килограма в повече

Здравейте тренирам от 1 месец използвам хранителни добавки и ям сравнително добре но мн трудно качвам,а бързо свалям.уча в военен университет и храната е ограничена в количество и немога да ям по 4-5 пъти на ден.Някои по запознат с вдигането на килограми ако мойе ми помогне?

12.04.11
22:44

без хранене незнам как ще качиш. Даже и най-запознатия с “качване на кг” не може да ти каже...

не ме разбираи погрешно аз се храня  закуска 4-5 фили хляб с масло,кашкавал(сирене)топено сирене мед, прясно мляко,+някаво месо секи ден различно за обяд си имам 1, 2 десерти и вечеря и си правя сандвичи но пак маи не стига

Модерация: Моля, не замествайте букви с цифри.
Условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.04.11 10:32.

12.04.11
23:04

еми ако можеш да се храниш 4-5 пъти на ден,на малко по-малки порции,ще е просто перфектно :) като наблягаш на бетъци и въгл.

Мнението беше редактирано от Traiko Mishev на 12.04.11 23:04.

12.04.11
23:07

ЕЕЕЕ вие гладувате в тва училище бе е*а си майката как може такова нещо :Х ако можеш от някъде да внасяш храна според мен е едно от решенията други сигурно има ама в момента не се сещам. :) Успех иначе :)

Кажете тогава за нешто с което да нваксам(като храна)

Мисля да си купя silabg.com/bg/7045-ULTIMATE-Muscle-Juice-Revolution-2600.html или предложете нещо др

Модерация: Моля, не замествайте букви с цифри.
Условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.04.11 10:32.

13.04.11
17:35

щи свърши работа :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1