13.05.05
21:47
хмм много интерсно сам се нацепил не къде да е а под мишниците и не е малко ... не земам никакви препарати нишо даже и протеин (свърши :) ) незнам защо така се получи от растежа на кой мускул кажете как да го премахна ( знам че не може но козметично да го скрия
13.05.05
21:50
не са бръсни под мишниците и ша са скрии :D
13.05.05
21:52
не е точно под мишниците а от бъншната страна близо до перките ако ме разбрахте ;) страна
[quote author=“freakster”]тва ти е трицепса,бе пич
Или може и да е гърба /част перка/.... :lol:
[quote author=“tpd”][quote author=“freakster”]тва ти е трицепса,бе пичИли може и да е гърба /част перка/.... :lol:
а верно,сега му регледах другия пост :wink:
14.05.05
09:58
хмм и аз мисля че е част от широкия гръбен мускул но абе кожата там не е опъната пък се нацжепила .... с какво да го мажа .... нямам почти никакви мехлеми какво кремче мад ?
14.05.05
14:59
и искам още да попитам дали кожата на наццепените места (тоест кожата около тях е по уязвима и може да се нацепи и тя ) незнам просто недоумявам как без да използвам нищо и никога и не съм и използвал се получиха тея стрии.....
Нормално е, какво те учудва? Просто кожата ти не е много еластична и не успява да се разтегне, докато ти растат мускулите :) Почти всички трениращи имат - някой повече, други по - малко. Ще избледнеят с времето.
14.05.05
21:03
Добре занчи е нормално ... съгласен съм ... в последно време съм доста притеснен и изнервен от проблеми в даскало ... затова искам да попитам какво да правя ... значи много ми пукат и рамената както и лактите ( загрявам добре преди трен!! ) мисля да спра фитнеса за половин месец + някак си и несъразмерни са ми пропорциите голяма ми е талията ( корема ми е издут и твърд същевремноо.. ) но най големия пшроблем ми е пукането мажа се с някакав балсам ма ефект ъок . дайте ми съвет какво да направя
не искам да си прецакм ставите ( ако вече не съм го направил ) при вас (С поголям стаж ) как е било в началото имали ли сте такива проблеми имате ли ги още
хелп хора малко попромених темата ама ... ;)
14.05.05
21:10
Здравей :>
За стриите можеш да питаш някое момиче или личния си лекар за крем против тях. Ако ще ги мажеш, мажи ги сега докато са пресни, защото после няма да се поддадат на лечение и ще останат едни такива малко по-светли от кожата ти тънки линийки, почти незабележими са, но мисля че с крем ако мажеш сега ще се разминеш и без тях.
Въпроса за ставите е доста дискутиран, има доста по въпроса в Травми и контузии май. Като цяло се дължи на някаква ебня в ставите. Вода пиеш ли достатъчно? Ако много те притеснява отиди на лекар да те види, но и виж темите по този въпрос.
А пък корема - голям и твърд - ми прилича на разширен стомах... ама не знам, погледни повечето теми за корем, почти във всяка е говорено за това.
14.05.05
21:31
мреси за съветите но на лекар ходих ...
за въпроса по ставите съм питал и съм поствал теми ...
за корема също има 1 2 теми (знам че си е разширен :lol: )
идеята беше да спра ли тотално тренировки за повече време