11.04.11
18:51
Говоря за леки странични ефекти дори в нормалната доза който се получават
Пример: Пъпки по лицето, четох, че от протейновия шейк на която и да е марка се надигат пъпки по лицето все 1 си в пубертета, и наистина 1 седмица след приема му започнаха да се дигат пъпки.
Ако някой е получавал други работи кажете за да знам ;) не да го спра ами просто да съм подготвен ;)
Ами попринцип не би трябвало да има странични ефекти, все пак това си е храна. А може би тези пъпки са се появили не от протеина, а от нещо друго.
Ами напълно възможно е, но четох, че доста пъпчвасваш от протейна доста хора им се е случвало, дано не е от това :) и да се махат бързо, до сега пъпки не съм имал, тоест махат се с 1 намазване на крема, а сега не става :D
11.04.11
21:27
Всъщност можеш ли да кажеш за какъв протеин става дума.
Пъпки съм виждал при хора вземащи гейнър-и и изведнъж поемащи доста повече калории от преди да започнат да го пият.
Друг вариант за пъпки са алергии към яйчен или млечен протеин.
12.04.11
17:33
Аз няколко пъти пих протеин с мляко и ме разстрои :)
Пробвай и ще видиш. При всеки е различно. Каот цяло не можем да кажем как ще ти се отрази на теб даден продукт и е доста голяма вероятността ако двама души го пият резултатите и действието на продукта да са разлчни и при двамата. Пробвай. Ако се появят пъпки спри (аз не бих спрял), ако не давай :)
Не мен не ми пука, но просто да се информирам, а иначе с мляко ми излиза много скъпо :D аз пия 3 пъти дневно :D само с вода :)
13.04.11
10:18
Модерация: Мнението Ви е в противоречие с точка 2.2 от Общите правила на форума, посочени в Условията за ползване. В този форум писането на български език е абсолютно задължително!
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 13.04.11 12:49.