Въпрос относно Fat burner - Anadrox

13.04.11
11:29

Здрайвете, тъй като съм нов .. надявам се темата да е на правилното място, ако ли не ще ме извинявате :)
Та, да дойдем на въпросите..закупих си Anadrox Fat Burner (Nitric Oxide), който ми беше препоръчан в определен магазин...
казаха ми да пия по 4 капсули преди тренировка...но забелязвам, че не се чуствам много добре...смисъл такъв веднага след свършване на серията, която направя започва да ми се замайва главата...за известно време...тренировката я правя сутрин..на гладен стомах пия хапчетата.. и мисля че от това е проблема...да не би дозата да ми е повече нз...

иначе целта ми е да сваля някой килограм.. в момента съм 90 кг.. ходя на фитнес 3 пъти в седмицата и 1-2 пъти футбол/тичане..и просто предварително ако някой може да ми даде малко инфо, да не стане некой гаф и по-добре направо да го спирам...

Мила

13.04.11
11:42

A ти от първия ли ден започна да пиеш по 4 капсули ? Важно е да се знае, че при приемането на фат бърнари, както и на термогенни добавки, трябва да се започва с 1/2 от препоръчителната доза. А ти явно си започнал направо с максималната.
Другото нещо, провери ли състава на този бърнар? Има ли съставка която не ти понася - например като кафеин, йохимбин и т.н.т.?

Мнението беше редактирано от Мила на 13.04.11 11:43.

13.04.11
12:15

да, за жалост започнах с максималната доза...но това ще го оправя...иначе пил съм разни работи и до сега не ми е направило впечатление нещо да не ми понася, иначе благодаря за бързия отговор...отделно приятели ми казаха задължително трябва да хапна нещо преди приема и тренировката

Мила

13.04.11
12:24

Сега погледнах, този продукт е нещо като ‘‘2 в 1’’ - ‘’с мощната цялостна изгаряща мазнините матрица в една успешна формула за едновременно ускорено израстване на мускули и едновременно с това активираща реакцията на силна загуба на мазнини’‘

Иначе започни с половин доза, няколко дни и после постепенно до 4 хапчета.
Производителя препоръчва максималната доза да се раздели на 2 приема ;)

13.04.11
12:30

благодаря ти много :)
интересно ми е обаче...как да го разделя приема...четох тук там, че можело да се пие по средата на хранене ? и имали смисъл от това.. примерно 1/2 хапчета по средата на хранене и след това 1/2 хапчета преди тренировка...и надявам се не задавам много тъпи въпроси, но пак казвам ... не разбирам много от тези неща и именно заради това питам.. :)

Мила

13.04.11
12:40

Един от възможните начини е 2 хапчета сутрин, и 2 преди тренировка :)

13.04.11
20:10

За мен е странен продукта, коментирал съм много пъти, нямам намерение да се повтарям.
А за максималния прием ..... без коментар.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1