Сутрин преди тренировка..

Нещо леко ми трябва сутрин преди тренировка,защото иначе на гладно е гадно да се тренира ! Значи тренировката ми е от 9:00 до 10:10 преди това какво да хапна ? Мерси предварително.

Ех, не се научихте да давате информация и т’ва е. Вече изпадам в униние!

Ръст, години, тегло, тренировка, стаж, цел?!?

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.04.11 10:28.

13.04.11
10:34

казано от Bojidar Yagodin на 13.04.11, 00:38:

Нещо леко ми трябва сутрин преди тренировка,защото иначе на гладно е гадно да се тренира ! Значи тренировката ми е от 9:00 до 10:10 преди това какво да хапна ? Мерси предварително.

За по-леко от царевични пръчици не се сещам, можеш да пробваш и със захарен памук.

13.04.11
10:44

Сладолед на клечка :)

Вие ******* ли се с мен ? На 15 години съм ръст:1,93 тегло:84 килограма стаж:1 година и 2 месеца! Много малко хора са с такива данни на 15 години ! :)

Модерация: Внимателно с изразите. Както си си задал въпроса, така ти се отговаря.
Условия за ползване

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.04.11 12:05.

Само един въпрос - нарочно ли го правиш?!? Не видя ли какво съм bold-нал в пост-а си?!? Нарочно ли не го написа точно това? Аз вдигам ръце!

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.04.11 12:09.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1