Памук в аминокиселините?!

13.04.11
14:13

Здравейте!Днеска ми пристигнаха аминокиселини Optimum Nutrition BCAA 1000 200 капсули.Когато отворих шишенцето намерих някакъв памук в него.Това нормално ли е,защото за пръв път пия аминокиселини на Optimum,а до сега такова нещо не съм виждал.Закупени са от healthstore.bg/ Прилагам и снимки:
http://img130.imageshack.us/img130/790/dsc00670sm.jpg
http://img857.imageshack.us/img857/7344/dsc00669y.jpg

Разбира се, нормално е - памукът уплътнява кутията по време на транспорта.

Напълно нормално. Памукът служи за уплътняване на шишенцето. Пробвай със и без памук да се разходиш с аминото в раничката за училище и ще чуеш разликата.

13.04.11
14:20

Окей,досега кфото съм пил е било на прах и нямах представа,че трябва да има такова нещо в шишенцето.Благодаря ви!

Т&

13.04.11
14:27

Няма страшно, не се притеснявай, и на мен ми се е случвало да откривам памук в разни фармацевтични продукти. Когато хапчетата намалят ще трябва да допълваш памук.

Т&

13.04.11
14:50

Понеже проблемът ме заинтригува си направих труда да потърся информация из Google, попрегледах няколко статии и открих това, че памукът има и действието на влагоабсорбатор, т е при наличието на по висок процент влажност памукът абсорбира тази влага като запазва съдържанието на опаковката годно за употреба, освен това в Google открих, че памукът е масово използвано средство във фарамацевтичната индустрия и то не само поради свойствата му на уплътнител и абсорбатор.

13.04.11
14:53

Благодаря ти,колега.А тоя памук сега да го махна ли , или да си го слагам пак в опаковката?

Т&

13.04.11
15:01

Памукът трябва да стои постоянно в опаковката, - отваряш, махаш памука, взимаш хапчетата, връщаш памука обратно, затваряш.
И както ти казах, когато памукът намалее трябва да допълваш, всичко това е с цел по добро съхранение на съдържанието.
Отново проверих в Google и разбрах, че памукът притежава и свойството на регулатор на температурата в опаковката, както знаем едно такова съдържание не бива да бъде излагано на екстремни температурни аномалии. Успех.

13.04.11
15:47

Благодаря ти!А последен въпрос - с риск вече да звуча като истински малоумник,но кво да прая хаха, памука който трябва да го допълпвам после стерилен ли трябва да е , или може и обикновен памук?

Т&

13.04.11
20:38

казано от МАШИНАТА БОГ на 13.04.11, 15:47:

Благодаря ти!А последен въпрос - с риск вече да звуча като истински малоумник,но кво да прая хаха, памука който трябва да го допълпвам после стерилен ли трябва да е , или може и обикновен памук?

Отиваш в аптека, аптеката е лицензиран търговски обект, в който се продават лекарствени средства и други средства в обхвата на хуманитарната медицина. Всичко, което се продава в аптеката се осъществява чрез придобиване на лиценз от съответния търговски обект, който му придава и качеството на аптека, този лиценз гарантира, че продуктите които се продават в аптеката са на необходимото ниво  за да обслужат спецефичните нужди, които потребителите имат в сферата на хуманитарната медицина.
С това исках да ти обясня, че всичко, което се продава в аптеката е стерилно, включая и памукът, съответно отиваш в аптека, и си купуваш памук от аптеката, разполагат с големи и малки разфасовки, мога да ти препоръчам памук българско производство, има и други, но нашият е по добър. Дерзай мой друг.

13.04.11
21:43

Благодаря ти! :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1