17.09.07
20:29
Интересува ме хранителната стойност на кроасаните. Във форума не намерих тема за тях,а тези,които си купувам нямат на опаковката хр.стойност. За няколко седмици имам ангажимент,който налага пропускането на закуска. 2 кроасана и 2 кисели млека ще свършат ли работа за закуска?
17.09.07
22:07
Ще ти дадът kick start направо! :lol:
Какво може да има - въг., бързи, преработени. Абе не е на добре. По-добре мини само на киселите млека. ;-)
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 17.09.07 22:07.
18.09.07
06:26
Един колега ядеше онзи ден и взех опаковката да видя какво има вътре... Останах в шок!
Какви ли не лайна има, буквално се втрещих, докато четях съдържанието.
Това да не го приближаваш, камо ли да го ядеш :)
18.09.07
14:28
Има едни със сирене,дето ми се струват по-малкото зло. Аз главно от шоколада се плашех да не се омазня
Няма смисъл от тея кроасани, ако искаш да се омазниш по-добре с шоколади :)
18.09.07
21:00
Проблемът е че не мога да нося храна със себе си по това време. Но преди да изляза може да хапна 4-5 белтъка с 1 кофичка кисело мляко и май ще е по-добре от тия “хоросани” :)
Определено белтъците с млекцето са наистина по-добрия вариант;) Т’ва трябва да си го припомна и аз като ме избие на някаква вредна комбинация като Bounty с кис.мляко:)))Гърр what a shame от моя страна.
28.10.07
22:23
Ще споделя нещо за тия кроасани,само без да ме критикувате и да ми се нахвърляте,защото знам каква глупост съм направил. Около месец и половина всеки ден изяждах 1 кроасан и 1 кисело мляко заедно (някой дни 2 кроасана и 2 кисели млека,а понякога същата комбинация само че преди лягане). Омазняването не закъсня и дойде с бързи темпове. КАЧИХ 3 САНТИМЕТРА в талията за 1 месец от тех. Хора,какво за бога има в тея кроасани... още повече ме интересува хранителната им стойност ? Въглехидрати - добре ама колко!?
казано от Kevin_Kostner на 28.10.07, 22:23:
Ще споделя нещо за тия кроасани,само без да ме критикувате и да ми се нахвърляте,защото знам каква глупост съм направил. Около месец и половина всеки ден изяждах 1 кроасан и 1 кисело мляко заедно (някой дни 2 кроасана и 2 кисели млека,а понякога същата комбинация само че преди лягане). Омазняването не закъсня и дойде с бързи темпове. КАЧИХ 3 САНТИМЕТРА в талията за 1 месец от тех. Хора,какво за бога има в тея кроасани... още повече ме интересува хранителната им стойност ? Въглехидрати - добре ама колко!?
бих ги прежалила калориите, ама те даже не са вкусни! Тва е за 7Days шоколад
100g/ 438 kcal
Protein: 6,5g
Carbs: 44,0g
Fats: 26,0g
:P :roll: :shut:
13.04.11
19:38
Здравейте,занимавам се с бб от 4 години искам да ви кажа ,че нещата които пишете тук са наистина безсмислени и тъпи не се убиждайте допитвах се до кой ли не до няколко културсти , фитнес трениори ( и диетолози и лекари), много от тях доста наблягат на краосаните след тренировка , Мой познат културсит го видях да яде 10 краосана + вафли , той ми сподели,че дори хапва високо маслени млека и млечни прод. не се плашете толкова от омазняването защото ако не взимате добавки или стероиди , знайте,че от килограм пилешко и ориз и картофи няма да станете мн яки и оформени оформени но грозно, такаче яжте и прости въглехидрати важно е по кое време,а сладко ?? по време на диета и без нея - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО!!! Живейте си живота като хора , не мислете ,че сте култористи минах по този път ;)
Мнението беше редактирано от alexxxeight Darkknight на 13.04.11 19:39.
Мерси, че изказа така компетентното си мнение. Сигурен съм, че и колегата @Kevin_Kostner ще ти е благодарен. Сега с твоя помощ той ще приложи наученото от теб върху внучката си.
Сега сериозно - Как реши да коментираш тема от преди 4 години?
06.11.17
18:09
Модерация: Писането на кирилица е задължително.
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 06.11.17 18:11.