Проблем

13.04.11
22:12

Здравейте ! Нов съм тук,прегледах доста теми и виждам че има доста компетентни мнения и хора,който разбират :)
Та проблемът ми е следният:купих си КГТ(Креатин Л-Глутамин и Таурин) - Optimum nutrition cgt 10 + Суроватъчен протеин - Phd pharma whey 2lb (с добавени допълнителни количества БЦАА, Л-Глутамин и таурин и Л-Цистеин).Добре започнах да ги приемам КГТ с прословутата зареждаща фаза (по 5гр 4пъти на ден) като в същото време приемах и протеина по 2 пъти (преди и след трен.) Започнах да усещам проблем с бъбреците появиха се болки първите 2-3 дена и спрях със зареждащата фаза и намалих по 2 пъти на ден преди и след тренировка (заедно с протеина ),но болките не отшумяват засега.
Та въпросът ми е тези болки временни и нормални ли са и ще отшумят ли или да потърся консултация с лекар?
За продуктите мисля че са доста качествени доста се интерасувах преди да ги взема марките са добри,както доста от вас знаят.
Благодаря предварително !

13.04.11
22:35

Иди да се консултираш с лекар най-добре! По принцип е възможно Креатина да ти навреди на бъбреците, още повече монохидрата за другите не съм сигурен. При мен се появиха болки но не знам дали е от това!

Един приятел два пъти направи бъбречна криза от креатин,като отбелязвам,че употребяваше абсолютно в норми,така че се отнеси сериозно!

13.04.11
22:54

По колко вода пиеш на ден. Говоря за чиста вода

13.04.11
23:29

Kъм 2 до 3 литра на ден,защо по малкото консумиране на вода може ли да доведе до такъв проблем ?
Явно наистина е от КГТ-то и по-точно от монохидрата съмнява ме да е нещо от добавените към протеина добавки,защото и той съдържа Л-глутамин Таурин и БЦАА,но те са в малки количества и доколкото знам те не пречиняват болки в бъбреците.
Засега ще ги спра и 2те и до няколко дена ако не отминат болките ще потърся консултация с лекар.
Благодаря за мненията и съветите!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1