13.04.11
18:01
здравейте.. тренирам гръдния ми кош от вече 4,5 години с цел да ми се зарширят раменете.. но от 2 години вече ми расте само на пред кум гърдите а не на страни кум раменете..
13.04.11
18:03
ами то това зависи от много неща за да ти изглеждат широки раменете има различни вариации на тренировка :) иначе ако искаш да ти се разшири гръдния кош като цяло ако си към 15-16 години има шанс ама ако си ги минал ще е трудно иначе плуването много помага защото разширява капацитета на белите дробове и от там се разширява гръдния кош но това става само в малка възраст минеш ли 17 години не ми се вярва да се получи :)
13.04.11
18:08
Аз нищо не разбрах. Филипе ти как успя хич не ми е ясно. Тренираш гръден кош(?), за да разшириш раменете?!? И как така ти расте гръдния кош към гърдите. Да не би гърдите да ти растат? Я опитай да обясниш на по-човешки език. ;)
Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 13.04.11 18:08.
13.04.11
18:32
Ако речем, че те разбрах (така си мисля, ноо..) бих ти предложил флайс с яки кг. Разбрах, че външната част ти е проблем.. right?
Къде е травмата или контузията в цялата работа ? Аз виждам трудноразбираемо обяснение как целите ти не съвпадат с резултата.
14.04.11
13:35
на 18 съм и както казах от 4,5 години тренирам и ми се развиваше добре.. но на последак от 1,2 години на сам само на пред расте към гърдите а не на страни.... по едно време ходех на плуване и на бокс за да ми се развиват по бързо белите дробове също така и тичах.. пулоувър и флаис също съм правил..
14.04.11
16:03
Абе, с кои упражнения можеш да си разшириш раменете(раменния пояс) ?