19.05.04
00:22
Вазможно ли е това?Или поне как би могло малко да се намали мазнинаната от гардите,понеже по другит е4асти на тиалото ми ниама много ама на гардите е доста.даите ниакакав савет или препарат
19.05.04
10:45
Ами мисля, че е възможно, но не напълно!
Почваш яко бягане всяка сутрин. Почваш нисковъглехидратна диета за чистене на мазнини. Ако имаш пари можеш да си вземеш някои фет бърнер, може да помогне за по-бързото изгаряне. Тренираш в залата за релеф яко и повече изолиращи упражнения. задължително правиш: флайс, кросоувър за гърди!
Ами това е общо казано. Пробвай и кажи.
19.05.04
18:41
Зна4и биагам и пазиа нисковаглехитратна диета с Кленбутерол,но засега ниама ефект.В залата ме е страх да правиа не6то за гарди,понеже и сега имат много мазнина а като се развие и мускул а6те е о6те по зле.
19.05.04
20:23
az neznam niakoi da e uspial taka…. samo operacia. Po princip ako ne e mnogo goliama genek. operaciata e malak razrez podkojno ne e koi znai kvo.
Гинекомастията не може да се премахне по друг начин освен чрез операция, ако имаш съветвам те да се консултираш с лекар. Някаде четох че подлагали пациенти на терапия с някакви хапчета но не помагало, така че ако имаш отиди на лекар той ще ти обясни какво трябва да се направи.
21.05.04
09:24
Вапроса е кам кои то4но лекар да се насо4иа и триабва ли и хормоните ми да се изследват са6то,а и ако се махне оперативно може ли да се поиави пак
21.05.04
11:30
Подобен вид консултация се прави с лекар, във форума никой не може да ти даде компетентен отговор, тъй като не е запознат със случая ти. При всички положения ще ти трябва направления от личния за дерматолог или ендокринолог. Може да се консултираш и със спортен лекар, за там направление не ти трябва.
П.С. Усещам, че май те е срам да питаш за подобно нещо. Доста момчета са така, щом става дума за гинекомастия. Няма място за срам, напълно човешки проблем. Ако пък не те е срам се извинявам за грешната преценка.