14.04.11
12:30
Здравейте! На 22год. 182см. 75кг.С добър хранителен режим, тренировки със собствено тяло и тежести + много кардио...
Л-карнитин + Аминокиселени???? (ще се изключат ли взаимно?) във акаунт-а имам няколко снимки за горе/долу представа (сега съм малко по-мазен, но и с по-големи гърди и рамена :)
Благодаря ви!
14.04.11
13:18
ти си клиощав е човеко има мн малък процент мазнини закде да ги сваляш.... Земи си протеин сметни си калориите околко 3000 яж си ВВД напраи и така протеин амино тва е.. никъв л-карн...
14.04.11
13:20
качвай здраво е ммъжки..другото лято ще чистиш :),иначе относно качването на мускулна маса и свалянето на мазнини едновременно е кажи-речи невъзможно :Д освен ако не си генетичен изрод или начинаещ
казано от Traiko Mishev на 14.04.11, 13:20:
качвай здраво е ммъжки..другото лято ще чистиш :),иначе относно качването на мускулна маса и свалянето на мазнини едновременно е кажи-речи невъзможно :Д освен ако не си генетичен изрод или начинаещ
Или ако не си купил една торба с медикаменти :D
14.04.11
14:53
да да прав си :D,забравих за тази възможност :)
14.04.11
15:04
Мерси за отзивчивостта :)
Добре, а ниско въглехидратна диета+много белтъчини+фитнес+аминокиселини+повече килограми на упражнениеята+Кардио(тенис, бокс, бягане)Кардиото ми е даже малко в повечко, около 5 пъти седмично..Но това е начина да си лекувам нервите, не мога без него :))))) (пропускам ли нещо?) Има ли шанс рамената и гърдите да тръгнат на някъде...(тренирам редовно от години)
харесвам си тялото, но само искам по-големи гърди и рамене...
Хубав ден!
14.04.11
15:19
намали малко кардиото...а ако качваш тогава вече ще тръгнат здраво :) а иначе ся за нвд-има някаква вероятност
14.04.11
17:57
Е... Айде да видиме, какво ще се получи :PPpPP
Мерси!!
16.04.11
15:50
както, написах... сега съм малко по-мазен, а търсения резултат е слаб, но релефен :)