Коламаска

14.05.05
23:34

Здравейте!
Вече прочетох, че е най-дълготрайния вариант. Само че искам да попитам колко струва процедура при козметик (цяла или на част от тяло)?
И най-важното - можете ли да ми препоръчате конкретни козметици или такива клиники в София?

Благодаря предварително за отговорите ви :)

15.05.05
10:20

[quote author=“Infernal”]Здравейте!
Вече прочетох, че е най-дълготрайния вариант. Само че искам да попитам колко струва процедура при козметик (цяла или на част от тяло)?
И най-важното - можете ли да ми препоръчате конкретни козметици или такива клиники в София?

Хммм всеки един козметик си взима различно а защо не си вземеш епилатор и след като ти направят първата коламаска навсякъде да се чистиш с епилатора. Много е ефективно - знам го от личен опит  8)

15.05.05
10:43

[quote author=“iosii”][quote author=“Infernal”]Здравейте!

Хммм всеки един козметик си взима различно а защо не си вземеш епилатор и след като ти направят първата коламаска навсякъде да се чистиш с епилатора. Много е ефективно - знам го от личен опит  8)

Мне, не... Твърдо търся за коламаска и изчетох вече доста. Така и не разбрах обаче къде се провеждат такива процедури. Никой не казва :(

15.05.05
11:05

В козметичен салон как къде.

http://www.beautyface-bg.com/
http://free.hit.bg/salon-magama/
http://www.cosmelas.com/
http://www.kalohairstudio.com/bg/News/
http://arol.hit.bg/
http://www.maraya.hit.bg/
http://www.kapanov.net/
MG - Салони за красота 
Фризьорски и козметичен салон.
адрес: 1000 София,  бул. Патриарх Евтимий No.45, тел.: +359 2 9532658, факс: +359 2 9516073

15.05.05
11:15

Малии, благодаря ти много!
Ще ги прегледам най-подробно 8)

15.05.05
11:18

Няма проблем. Ето ти още.

http://www.need.bg/?c=90

15.05.05
17:51

мишници-3лв.
гърди-3лв.
ръце-5лв.
крака-5/10 лв.
аз където съм ходила цените са били такива

За съжаление, на нас мъжете. Тези цени по-горе са за жени. За мъжете цените са по-високи поради различното окосмение - по-твърди и повече косми.:) Всичко зависи от това колко си окосмен. Но предполагам, че каквато и кола да си правиш ще ти вземат минимум 10лв. Ако си правиш кола запомни! Недей да се мокриш същия ден по изкосените места и недей да ги излагаш на слънце! Друго, което можеш да направиш е да си купиш СУЛФИТИАЦОЛ (май така се казваше), който съдържа малко сяра и да се поръсиш с него (това е бял прах) като се прибереш. Много помагат, с цел успокоително действие, всякакви “женски” след депилатоарни кремове..питай някоя жена - те всички знаят за какво става въпрос. Възможно е да ти излязт обриви - не се притеснявай..нормално е, например ако се обезкосмяваш около рамената - тъй като кожата там е много чувствителна. В такива случаи си вземи антибактериален сапун, НЕУРОБЕКС и спирт, но от по-малкия градус. Ако можеш да ходиш на плаж - супер...ще се махнат по-бързо..ами горе долу това са съветите ми!:)

WO

15.05.05
20:59

[quote author=“vansi”]мишници-3лв.
гърди-3лв.
ръце-5лв.
крака-5/10 лв.
аз където съм ходила цените са били такива

тва къде е и дали цените са еднакви и за мъже и за жени и доволна ли си от там....?

@v_sokolov: зависи от мястото, не си прав, че цената не може да е по-малко от 10лв, в повечето салони цените са еднакви...искат да привлекат и мъжкото внимание..... :D

Към wow: От по-горните постове виждам, че гърди струват 3 лв, а ръка 5лв. Значи аз досега жена космата по гърдите не съм виждал, ама това или е случайност или жените добре се поддържат, но и да имат, надали ще имат колкото мен или моитр приятели например:) А за ръцете - всичко е ясно. Не познавам мъж с окосмение колкото или по-малко от средното за една жена. На база тези основания формирах идеята, че не може една процедура за мъж да струва по-малко от 10лв.! Дано обаче да греша!:)Поздрави!

[quote author=“Infernal”]
Само че искам да попитам колко струва процедура при козметик (цяла или на част от тяло)?

По споразумение.

16.05.05
00:03

[quote author=“v_sokolov”]За съжаление, на нас мъжете. Тези цени по-горе са за жени. За мъжете цените са по-високи поради различното окосмение - по-твърди и повече косми.:) Всичко зависи от това колко си окосмен. Но предполагам, че каквато и кола да си правиш ще ти вземат минимум 10лв. Ако си правиш кола запомни! Недей да се мокриш същия ден по изкосените места и недей да ги излагаш на слънце! Друго, което можеш да направиш е да си купиш СУЛФИТИАЦОЛ (май така се казваше), който съдържа малко сяра и да се поръсиш с него (това е бял прах) като се прибереш. Много помагат, с цел успокоително действие, всякакви “женски” след депилатоарни кремове..питай някоя жена - те всички знаят за какво става въпрос. Възможно е да ти излязт обриви - не се притеснявай..нормално е, например ако се обезкосмяваш около рамената - тъй като кожата там е много чувствителна. В такива случаи си вземи антибактериален сапун, НЕУРОБЕКС и спирт, но от по-малкия градус. Ако можеш да ходиш на плаж - супер...ще се махнат по-бързо..ами горе долу това са съветите ми!:)

Благодаря за подробните съвети! Да, ще обхванем рамената, предната част и гърба. Изпусна да ми препоръчаш конкретен козметик или салон  :P :wink:

16.05.05
00:06

[quote author=“Kulturista”][quote author=“Infernal”]
Само че искам да попитам колко струва процедура при козметик (цяла или на част от тяло)?

По споразумение.

Да, горе-долу ми се изясниха цените. Ами устройват ме.

16.05.05
03:02

Понеже никой не му го кажа, май аз трябва - Бръснал съм си краката 2 години на контра преди да започна да ги епилирам. Подмишниците повече, а ръцете и гърдите започнах да ги махам директно с кола маска, това го казвам за да подчертая, че имам представа как се нахат от меки косъмчета - почти мъх, до много твърди, дебели и гъсти косми. А на въпроса:

Във всеки нормален салон ще ти вземат 50+ лева за епилация на цялото тяло (никакво споразумяване няма да те доведе до цените за жени, освен ако не си наистина малко окосмен). В зависимост от окосмяването гладката ти кожа ще се задържи от 5 до 10 дни и ще ти е нужна нова процедура на 15тия до максимално 30тия ден. Няма дори да споменавам неудобството целия да лепиш, да седиш топъл и с раздразнена кожа на евтина масичка докато някоя лелка те скубе със същото парче хартия за 5ти пореден път на участък от няколко сантиметра, а най-накрая намаже с “олийце” и те помоли да си ходиш по-бързико (не е чак толкова зле, но са спомени от няколко различни салона това).

Iosii по-горе вече ти го каза, аправи си първата епилация в някой салон (за да не бръснеш дългите косми), поизпоти се на “най-ефективния” метод докато ти причернее пред очите и ходи си купи един Браун за 120 лева, след 4-5 часа като усетиш (буквално усетиш)  как изскубва космите барабар с корените ще го заобичаш (даже подмишницит еще започнеш с него да си правиш.

16.05.05
08:26

[quote author=“NoDude!”]ходи си купи един Браун за 120 лева, след 4-5 часа като усетиш (буквално усетиш)  как изскубва космите барабар с корените ще го заобичаш (даже подмишницит еще започнеш с него да си правиш.

аз съм с такъв,голяма работа е,гърди,подмишници,всичко минва,и съм гладък над две седмици докато поникнат,и никак не боли даже,а всяка следваща’процедура’ е все по-кратка и по-кратка,сега на две седмици не повече от 5 минутки си отделям,даже и кожата не ми се възпалява вече

16.05.05
15:08

абе я да питам ..ако си си направил коламаска и след това с епилатор като се скубеш боли ли ?понеже веднъж направо с епилатор без да съм ходил на коламаска и не издържах на болката и си отидох на коламаската,която беше галене в сравнение ... :? ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1