14.04.11
18:36
Кажете какво мислите за добавките на снимката и дали са добри какви минуси имат и всичко, за което се сетите: )
линк : http://picbg.net/img.php?file=343e6891cce9c9ac.JPG
14.04.11
18:47
От тея добавки минуси няма :)
Гейнер,протеин,рибено масло,витамини и желатин. Няма вреда.
Само не зная това ACAI Berry какво е :)
14.04.11
18:50
Само не зная това ACAI Berry какво е :)
Това, което си помислил за протеин, всъщност е креатин, таурин и глутамин :)
Въпросното чудо ACAI Berry го играе антиоксидант, но му приписват едни чудодейни свойства та по-неуките се хващат ;)
п.п. Иначе става стакчето, но с условието, че автора има хранителен и тренировъчен режим, иначе са пари на вятъра. Гейнъра според мен е излишен в цялата картинка, но автора щом си е преценил така - хубаво. И последно - от добавки не се пести, т.е. се пият според препоръките на производителя /тук имам в предвид най-вече гейнъра/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.04.11 18:53.
14.04.11
18:50
Acai Berry това са капсули пълни с прах от някакво растение. Стават за изчистване на мазнини, а и са растителни и не вредят.
14.04.11
18:52
Махни ACAI Berry-то, то е за отслабване и е пълна измислица - мое мнение.
14.04.11
19:00
Само не зная това ACAI Berry какво е :)Това, което си помислил за протеин, всъщност е креатин, таурин и глутамин :)
Въпросното чудо ACAI Berry го играе антиоксидант, но му приписват едни чудодейни свойства та по-неуките се хващат ;)п.п. Иначе става стакчето, но с условието, че автора има хранителен и тренировъчен режим, иначе са пари на вятъра. Гейнъра според мен е излишен в цялата картинка, но автора щом си е преценил така - хубаво. И последно - от добавки не се пести, т.е. се пият според препоръките на производителя /тук имам в предвид най-вече гейнъра/.
Да имам хранителен и тренировъчен режим въпреки, че не го спазвам толкова стриктно, но гледам да се придържам към него. За гейнъра .., защо да е излишен ? На мене целта ми е да кача кила. А за дозировката съм съгласен с тебе, че каквото си пише на опаковката толкова трябва да се взима и да не се пести( аз дори взимам повече ).
14.04.11
19:06
Гейнъра е излешен според мен, защото въглехидрати се набавят най-лесно /ориз, картофи, овесени ядки и т.н./. Следващия път ще ти излезе по-евтино да си вземеш креатин, глутамин и таурин разделно, при това на доказани марки /не, че видях производителя на тази опаковка от снимката, но не съм засичал въпросната добавка из магазините или нета/.
14.04.11
19:12
уф пак недочетох горния пост .. ;д
Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 14.04.11 19:12.
15.04.11
17:31
Ако Mass 20 е гейнъра, на който си се спрял, незнам.....не видя ли, че в доза от 50 гр. си купуваш 33 гр. ЗАХАР - 2 лв. е на магазина
Модерация: Мнението Ви е в противоречие с точка 2.1 от правилата на форума!
Моля, спазвайте Условията за ползване.
Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.05.11 22:54.