Тези добавки добър избор ли са за качване на тегло ?

14.04.11
18:36

Кажете какво мислите за добавките на снимката и дали са добри какви минуси имат и всичко, за което се сетите: )
линк : http://picbg.net/img.php?file=343e6891cce9c9ac.JPG

От тея добавки минуси няма :)
Гейнер,протеин,рибено масло,витамини и желатин. Няма вреда.
Само не зная това ACAI Berry какво е :)

HE

14.04.11
18:50

казано от Александър  Илиев на 14.04.11, 18:47:

Това, което си помислил за протеин, всъщност е креатин, таурин и глутамин :)
Въпросното чудо ACAI Berry го играе антиоксидант, но му приписват едни чудодейни свойства та по-неуките се хващат ;)

п.п. Иначе става стакчето, но с условието, че автора има хранителен и тренировъчен режим, иначе са пари на вятъра. Гейнъра според мен е излишен в цялата картинка, но автора щом си е преценил така - хубаво. И последно - от добавки не се пести, т.е. се пият според препоръките на производителя /тук имам в предвид най-вече гейнъра/.

Мнението беше редактирано от head_hunter на 14.04.11 18:53.

14.04.11
18:50

Acai Berry това са капсули пълни с прах от някакво растение. Стават за изчистване на мазнини, а и са растителни и не вредят.

14.04.11
18:52

Махни ACAI Berry-то, то е за отслабване и е пълна измислица - мое мнение.

14.04.11
19:00

казано от head_hunter на 14.04.11, 18:50:

казано от Александър  Илиев на 14.04.11, 18:47:

Това, което си помислил за протеин, всъщност е креатин, таурин и глутамин :)
Въпросното чудо ACAI Berry го играе антиоксидант, но му приписват едни чудодейни свойства та по-неуките се хващат ;)

п.п. Иначе става стакчето, но с условието, че автора има хранителен и тренировъчен режим, иначе са пари на вятъра. Гейнъра според мен е излишен в цялата картинка, но автора щом си е преценил така - хубаво. И последно - от добавки не се пести, т.е. се пият според препоръките на производителя /тук имам в предвид най-вече гейнъра/.

Да имам хранителен и тренировъчен режим въпреки, че не го спазвам толкова стриктно, но гледам да се придържам към него. За гейнъра .., защо да е излишен ? На мене целта ми е да кача кила. А за дозировката съм съгласен с тебе, че каквото си пише на опаковката толкова трябва да се взима и да не се пести( аз дори взимам повече ).

HE

14.04.11
19:06

Гейнъра е излешен според мен, защото въглехидрати се набавят най-лесно /ориз, картофи, овесени ядки и т.н./. Следващия път ще ти излезе по-евтино да си вземеш креатин, глутамин и таурин разделно, при това на доказани марки /не, че видях производителя на тази опаковка от снимката, но не съм засичал въпросната добавка из магазините или нета/.

уф пак недочетох горния пост .. ;д

Мнението беше редактирано от Александър Илиев на 14.04.11 19:12.

Ако Mass 20 е гейнъра, на който си се спрял, незнам.....не видя ли, че в доза от 50 гр. си купуваш 33 гр. ЗАХАР - 2 лв. е на магазина

10.05.11
18:51

Модерация: Мнението Ви е в противоречие с точка 2.1 от правилата на форума!
Моля, спазвайте Условията за ползване.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 10.05.11 22:54.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1