Запитване за упражнения за стягане на корем

14.04.11
19:14

Здравейте !
Имам запитване относно подходящи упражнения за сваляне на корема.На 21 години съм,преди бях много слаб,но от една година насам много започна да ми се лепи храната и то предимно на корема.Правя си упражнения в къщи (лицеви опори,клякания и коремни преси),но явно не са достатъчни...Надявам се да не тръгнете сега да ме ругаете,знам че този форум е за активни спортисти и аз не съм такъв,просто отделям от свободното си време за други неща и май доста съм се оставил и късно се усетих...Искам да се постегна до лятото,сега съм 70кг,173см,но изглеждам слаб с изпъкнал корем.Ще съм ви много благодарен ,ако можете да ми препоръчате някоя подходяща програма.Благодаря ви предварително!

програми по интернет и основно в youtube.com колкото щеш :)
на мен ми върши работа “Six Pack Abs” напиши.Трябва да е левел 1 или някой друг левел.

MF

14.04.11
21:24

Хайде и аз да дам малко акъл.. :) Ако си от хората, за които джогингът е приятно занимание, дай му шанс. Комбиниран със силови тренировки дава чудесни резултати, особено когато целта е чистене на мазнини.
Успех!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1