14.04.11
16:11
Здравейте, билдъри и билдърки :) Тъй като ставам в 6:30 за училище и към 6:45 хапвам(7 часа вече съм тръгнал), се чудех дали няма начин да сменя овесените ядки с нещо друго(като цяло в момента не се храня по режим(спрял съм сладкото, рядко хляб, пържено и като цяло вредните храни), просто наблягам на зеленчуците, яйцата, млякото и месото), защото не ми е толкова гладно 15 мин. след сън, а и когато тръгна да ям овесените ядки ми се гади. За това се питах с какво мога да ги заместя :)
Просто опитай да ставаш по-рано и с времето ще свикнеш да ги ядеш.Друго решение е да слагаш различни плодове или ядки в тях,защото от еднобразно меню сутрин,колкото и да е добро писва.
Иначе алтернативите са саднвичи с хялб или пълнозърнести макарони.
Мнението беше редактирано от Biad__ на 14.04.11 16:31.
14.04.11
17:28
Пич, аз ставам в 5:30 и си хапвям ядките в 6 и 10. Ето как: стоплям малко прясно мляко на котлона, добавям няколко лъжици ядки или трици, намалям котлона и оставям да си омекнат и поемат млякото за 5 минути някъде, бъркам от време на време (тефлон ти трябва). Получава се гъста смес, съм която добавям мааалко студено мляко, лъжичка мед и канела (понякога и ленено семе). Разбърквам. Става убиец!!!
Иначе алтернатива на ядките наистина са пълнозърнестите макарони например с извара или сирене и мед.
Успех!
14.04.11
18:10
Амиии, Аз в 1 купичка си стоплям млякото на котлона и след това слагам вътре мюсли(не уточних, че ползвам мюсли), ленено семе и 1 лъжица домашен конфитюр от ягоди за да ми го овкуси и така си го хапвам, но просто сутрин нямам апетит, а като опитам от ядките и ми се догажда :Д
14.04.11
21:20
Момчета, да не би вечер да хапвате повечко и късно?
казано от Miss Fight на 14.04.11, 21:20:
Момчета, да не би вечер да хапвате повечко и късно?
Не мисля, че е от това. И аз много пъти съм се чудил на хора, които не могат да хапнат нищо след ставане, защото аз съм зверски гладен след отварянето на очи :D Просто има и такива хора, на които веднага след ставане им се гади от ядене и ще им бъде тежко ако хапнат :)
15.04.11
07:45
To и не е много хубаво да ядеш веднага след като отвориш очи. Трябва да дадеш малко време на организма да се събуди - около 15-20 минути най-малко. Точно колкото да минеш през тоалетната, да си направиш закуска, кафе и т.н.
16.04.11
08:16
Да ви кажа, съгласна съм, наистина зависи от човека. Но също така съм забелязала, че когато нямам късно хапване преди лягане (извара, кисело мляко), се събуждам зверски гладна, дори с болки в корема от глад, а когато съм яла късно съм си нормално гладна. А пък това за ядките-аз си умирам сутрин за овесена каша...може би наистина на някои хора им е кофти да приемат каквато и да е било храна рано сутрин.