Въпрос за гейнър и още нещо

14.04.11
19:54

Здравейте искам да Ви попитам с какво бихте ми препоръчали да комбинирам гейнър за покачване на мускулна маса? И вярно ли е, че аргинина спирал растежа на костите (или нещо такова за растежа четох някъде в интернет) и, че трябва да се бие след 23 годишна възраст. Питам, защото съм още на 19 за това. Благодаря Ви предварително.

14.04.11
20:46

1.  Пари за гейнър, са грешни пари. Можеш да си набавиш достатъчно въглехидрати от - пълнозърнест хляб, ориз, картофи и тн.
2.  Л- аргинина не спира растежа на костите, и той се пие, не се бие(инжекционно) ако това имаш в предвид.
3.  Можеш да го пиеш.

14.04.11
21:08

1.Знам за това, но все пак ще се ‘мина’ да си взема така да го кажа.
2. Да знам, че се пие, но така бях чел някъде из интернет, ако намеря линк ще покажа. (Не съм сигурен дали беше специално за растежа на костите, но съм сигурен, че беше нещо с растежа - че го спира)
3.Добре
4.Та, с какво предлагате да го комбинирам този гейнър?

Мнението беше редактирано от Stoqn Petrov на 14.04.11 21:10.

14.04.11
21:20

Щом търсиш мускулна маса - креатинова матрица, аминокиселини - според бюджета.

14.04.11
21:21

с креатин!

14.04.11
21:27

ами всъщност аз вече приемах креатин монохидрат 1 месец, но сега 1 месец почивка, и след този месец мисля нещо друго да е, макар че от креатина мога да кажа, че си имаше ефект.

EDIT: Всъщност какво ще кажете за Гейнър + Green Bulge? И да Ви попитам, ако удобрявате комбинацията Green Bulge колко време да го приемам? В смисъл, защото нали монохидрата е как да го кажа.. на ‘цикли’

Мнението беше редактирано от Stoqn Petrov на 14.04.11 21:33.

14.04.11
21:41

с много ядене :) аз кат качвам пия по 3 литра прясно мляко на ден :) се едно вода ама прясно мляко :) яж яко ориз картофи макарони и т.н. според мен пари за гейнър са пълен shit както казаха по-доре,но предполагам на някой ектоморфи им е бая трудно да качват,иначе едва ли щеше да има гейнъри все още на пазара

14.04.11
22:07

Green magnitude е изключително добра креатинова матрица на много изгодна цена. Голямата разфасовка върви около 80 лева и стига за 80 дни.

14.04.11
22:30

Ами да аз съм ектоморф.. за това искам освен пържолите, ориза, картофите, яйцата, млякото и прочее да взема и гейнър.

@Венъм Green Bulge не е ли по-добро от Green Magnitude, защото е на хапчета, а не на прах? И има ли друга разлика освен това?
Green Bulge - 46лв. и стига за 30 дни  тоест 92лв. за 60 дни, което пак си е добре.

И колко време трябва/може да се пие?

Мнението беше редактирано от Stoqn Petrov на 14.04.11 22:35.

15.04.11
09:40

казано от Stoqn Petrov на 14.04.11, 19:54:

Здравейте искам да Ви попитам с какво бихте ми препоръчали да комбинирам гейнър за покачване на мускулна маса? И вярно ли е, че аргинина спирал растежа на костите (или нещо такова за растежа четох някъде в интернет) и, че трябва да се бие след 23 годишна възраст. Питам, защото съм още на 19 за това. Благодаря Ви предварително.

С едни амино.

16.04.11
00:41

Мерси, а какво ще кажете за Green Bulge и Magnitude-a

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1