14.04.11
20:04
Хеу ае от 5-6 месеца през ден ходя на лостове и през дните,които не ходя на лостове бягам и правя корем.Графикът ми е така
Понеделник
5 серии набиране надхват за гръб и бицепс и 5 серии подхват.
Вторник
Бягане 8-10 км. след това за корем правя или на лоста или упражнения
Сряда
5 серии кофички и 5 серии лицеви
Четвьртьк
бягане и корем
Петък
за понеделник
Сьбота
пак бягане и корем
Неделя
това,което правя сряда
и следващата седмица ходя 3 пати на лостове 4 пъти бягам по реди мускули да си почиват,нали 24 ч. са нужни за почивка до колкото знам и е хубаво та да може през това време да си фул за workout.Но това е графика горе-доло,който правих в началото от както започнах да ходя на лостове и имах постижения не,че и сега нямам,но мисля,че някак си не тренирам,така както трябва май,след това от мн. гледане как тренират другите се обърках и почнах да прекалявам със сериите и въобще от тренировки,така си тренирах де,но like crazy и това хич не ми се отрази добре на съня въобще на организма ми,и се чудя в момента това добър график ли е?като целта мие просто да стана яко копеле да не правя правя претоварване дето да сам кат отрепан,но и да не мие лека пък искам умерена програма,казаха ми , че не е важно колко серии и колко бройки ще направя да разбирам важното е да ги правя правилно,но аз искам по моя начин искам да мога да правя примерно за 4-5 серии колкото мога на маx да давам та да мога др. път да мога да направя повече или ако не е на следващата ми тренировка,която примерно е за набирането в понеделник то на др или по др щото знам, че от 2 тренировки за бицепс примерно няма да имам голям напредък в бройката,пък и с времето стават нещата по трудни и по яко. смисъл якото и стегнато тяло с мускули, па и искам да правя малко фреестайл на лостовете след сериите (той не е само лост де има и др.работи дето мож да са мяткаш),но искам да чуя мнения дали е добър графика въобще някакъв пример да ми дадете .Ям по 4-5 пъти на ден пия вода 4 литра.Щото искам да е ефективно ,това което правя и за времето нужно ли е през 1 минута аз мисля когато усетя че съм готов тогава а не и да прекалявам с почивката.маx между сериите между 1-2-2.5 мн. пак някъде.пък ако не въобще целия график ще сменя за нещо по-добро.Та някви съвети,нова по-добра програма или въобще нещо,което ще мие от полза
Темата беше редактирана от Ivan Ivanov на 14.04.11 20:15.
14.04.11
20:04
Къде е въпросът?
14.04.11
20:08
ами добър лие графика ок ли е ? или е слабо щото все пак говоря за бройки колкото може повече
14.04.11
20:12
написал съм какво искам искам да знам ок ли е също в 4 серии -5 серии там на max какви се струва
14.04.11
20:32
Страшен си.
14.04.11
20:45
Е обясни какви са ти повторенията, защото ако правиш 4-5 серии по 20 набирания е супер, и 4-5 серии кофи и лицеви по 30-40 ;)
14.04.11
22:04
аве правя ги 30 кофи скоро ги правих по малко явно не сум бил отпочинал и набирания 15 подхват за надхват мога малко 5 някаде.тва ще ме накарти само по 4-5 серии и по мн повторения да мога да кача и несамо да заяк и все повече ще се опитвам за повече повторения и ще стани яко квит ли сте с мен ? за гоод график
не са хваля просто иксам да разбера дали бива за график според мене бива ама искам да чуя мненията ви щом кат машина трайн не един път несъм могъл да спа през ноща пореди голяма напрежение и дз искам просто да стана якичук не да хварлям на маx energyto а да хварлям колкот мога повече повторения
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 14.04.11 22:08.
14.04.11
22:16
а и да питам ще биа ли да траин примерно за бицепс и понеделник и сряда и петък....... да махна ли примерно дето ми са кофите срядата и да правя примерно повече кофи ???? да мож да почива бицепса да е реаду за петък или да махна подхвата понеделник или петък и само срядата за бицепс ? аз мисля че ще е най добре само кофи 8 серии ги турям и тва ще е и фреестуле след тва на лоста (неам предвит набиранета ам яки маневри :Д )
14.04.11
22:24
Човече, или тренирай кофи,набирания,лицеви, в 1 ден или тренирай както сега - 1 ден всякакъв хват набирания, др ден само кофи и лицеви и така...
14.04.11
22:26
мерси брато помогна ми :)
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 14.04.11 22:26.
14.04.11
22:31
И какво реши ? Как ще тренираш ?
14.04.11
22:39
през ден едната седмица ще сум 4 пути на лостове 3 пути бягане другата 3 пъту са пада пореди почивката на мускола 24
1.ден. 5серии надхват 5 серии подхват на маx
2. бягане корем
3.кофи и лицеви и така ...
и яко нагъване
един мой фр вика по 1 мн почивка междо серии ама аз когат ми дойди кефа да направя следващата
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 14.04.11 22:41.
14.04.11
22:42
Абе гледай до 2 мин МАКС да си почнал ;)
14.04.11
22:44
оКИ 10x you
14.04.11
22:45
мене ми дойде др шантава програма ама ще карам с тая за сега
14.04.11
23:51
Първо да ти кажа, че ти си много гоУем брат и трябва да кандидатстваш за гинес за най-дълто изречение.Защо аджиба тоя целия текст е едно изречение???
По въпроса за тренировките ако искаш да качваш силата тренрий на супер серии, ходи 4 5 пъти на лостове и 2 пъти кардио, храни се правилно, ако искаш толко да вдигаш бройката най-добрия вариант е са тежестите, но ти с тия набирания дето правиш 5 надхват, к’ви тежести...Като почнеш да правиш по 12 надхват на серия тогава почни да слагаш тежести, и да качваш сила и издръжливост със супер серии, щото ще ти трябват за фристайла, който искаш да правиш на лостове.
П.С.Още един въррос, нещо стаж килограми височина време от което тренираш, или викаш по-добре да ни ги спестиш тия работи :D
16.04.11
20:58
нужно ли е да слагам тежести бе пич ханнибал прай сигорно повече обаден съм в това и той не изполва тежести пича само лост ко ма будалкаш и за кво мие 4-5 пути или 3 или 4 макс да могат да си почиват мускулите и да може през тва време да почива и да се вузтановява да мож са на ям кат свине да та мож др път да увелича бройката или са опитам за повече в бройката ко ма будалкаш.
1.Надхват,Подхват,рамене с гири 4=6 серии макс на макс и бягане 4 километра фрее стуле
2.бягане корем фреестуле(подтова имам предвит некфи фронт левер ала бала на успоредка задържане тялото във вуздоха...... др рабти.
3.Кофи,лицеви,бягабе фс
4.бягане и корем или на лоста 10 серии на макс бройки
5.надхват и кофи бягане рамене
6. бягане корем
7.само бягане
16.04.11
21:16
искам да отслабна за това решиш всеки ден да бягам,но искам да видя вие каква програма ще ми предложите
П.С.Още един въррос, нещо стаж килограми височина време от което тренираш, или викаш по-добре да ни ги спестиш тия работи какво имаш предвид пич :П
Мнението беше редактирано от Ivan Ivanov на 16.04.11 21:17.
17.04.11
21:41
Еми имам предвид, първо да си купиш буквар и да се научиш да пишеш, след като се научиш да пишеш, да се научиш да се изразяваш и да си подреждаш мисълта така, че хората да те разбират какво искаш да кажеш.Следващата стъпка е да се научиш да слагаш препинателни знаци.
Относно тренировките питай Ханибал, той да ти направи програма.Ние тука не ги разбираме нещата, объркал си форума.
20.08.12
22:14
http://tqlobg.alle.bg/стрийт-фитнес/
10.09.12
00:48
Здравейте аз съм момче на 15 - 57 килограма съм ! мога да се набирам от 10 - до 12 пъти на серия ! няма проблем малко с кофичките на съм напреднал само ! ( с една дума съм напреднал няма да се предам ! ) искам някаква седмична Програма за покачване на мускулна маса ! от всички форуми копирам програми но не ми допадат с моите Възможности Примерно ( имам пред Блока Лост и за кофички мога там да правя лицеви Крака всичко свързано с “” Стреет Финеса - ако може някаква седмична програма + серии и повторения + Бягане Благодаря ви Предварително ще чакам отговор ! за мога да Почна Тренировките ! Важно е Пишете Благодаря !