13.04.11
21:56
Здравейте на 16 години съм 170см висок родители 176 баща , 160 майка , ако правя тяга ще ми спре ли растежа ? и добре ли е да я правя на 16
Не няма да го спре, дори напротив с уговорката да я правиш с отлична техника, за да не се контузиш... за мен това е упражнениято на упражненията, което може да се изпълнява.
Добре е да я правиш на тая възраст пак напомням научи техниката много добре.
13.04.11
22:42
Като цяло ако правиш пълна мъртва тяга и включваш краката е нормално дори да се отрази добре на растежа!!!
казано от entwickler на 13.04.11, 22:42:
Като цяло ако правиш пълна мъртва тяга и включваш краката е нормално дори да се отрази добре на растежа!!!
Много правилно, при пълната участват куп повече мускули,съответно повече отделяне на тест и hgh а това е ясно до какво води.
Мда, той Меси порасна 8 сантиметра за няколко месеца само от клекове и мъртва тяга..Ако наистина се отделяше толкова много, по колкото някой хора изкарват, всички щяхме да сме мутри..
Мнението беше редактирано от Riko на 14.04.11 20:56.
казано от Rikoo на 14.04.11, 20:55:
Мда, той Меси порасна 8 сантиметра за няколко месеца само от клекове и мъртва тяга..Ако наистина се отделяше толкова много, по колкото някой хора изкарват, всички щяхме да сме мутри..
Да съм казвал,толкова много колкото го изкарват всички?Не очаквай чудеса от тях ,културист или мутра няма да станеш само с папкане и протеин.Мутрите са станали по малко по различен начин,не всъщност по-доста по различен начин,който дори и използващите ААС не биха одобрили:) така,че правилата за желанията ти са други.