11.04.11
21:54
Здравейте,
Знам, че това е сигурно 1000 тема за която се пита за протеини, но аз обичам да съм сигурен. След като убедих родителите си, че протеина не е вреден дойде въпроса какъв да е и от къдe е по-добре да се купи ? Мисля че трябва да си взема суроватъчен протеин от който да не надебелея нали?
На 15 години съм, 93 килограма и тренирам от 3 месаца(в който свалих към 10 килограма)
Благодаря предварително :)
11.04.11
22:14
ТОй дори ще ти помогне,правилно дозиран,или най малкото ще те възтановява много по добре
Да,суроватъчен,гледай да е нещо читаво,из форума е коментирано много,и много марки
Виж, на този етап не ти трябва още протеин. Щом имаш стаж само 3 месеца, няма смисъл да ползваш хранителни добавки. Наблягай на тренировките и храната (в зависимост от целта ти ) :)
п.п. от протеина няма да напълнееш
12.04.11
12:55
протеин можеш да взимаш дори и да не тренираш :)
12.04.11
19:37
А някаква марка можете ли да ми препоръчете, защото ако отида в магазин/фитнес най-вероятно да ви набутат най-скъпото, но какъв ефект ще има не се знае :)
15.04.11
11:55
Синта 6 е хубав и доста го хвалят(BSN).
Whey Protein Professional (Scitec)
15.04.11
12:08
Я кажи как убеди вашите, че е полезен. Аз мойте не мога да ги убедя ( не че ми пречи да взимам, но ...) Иначе и аз давам глас за Syntha !