15.04.11
14:16
За Арнолд няма какво да спорим.Той е като статуетка,не напразно е идол за няколко поколения.Краката му не са слаби,просто днешните билдери са като карикатури.
П.п. Пише се ‘‘legs’‘.
Мнението беше редактирано от Brute на 15.04.11 14:17.
15.04.11
14:26
да legs се пише моя грешка но факта си остава факт :) ... разликата в ръцете на тогавашните и сегашните да е 5-6см а разликата в бедрата около 15см ... това е доста според мен като се има в предвид, че межди 56см ръка и 60см ръка няма да намериш някаква голяма разлика но в бедрата се забелязва с просто око нали така
Арнолд прилича на добрия герой от комикс, а съвременните културисти - на лошите герои, ако може така да се каже. Не мога да им се възхитя просто, нито на физиките, нито на надъхващите клипове, в които тренират.
казано от Тръст на 15.04.11, 01:16:
За да допълня Боби ще употребя думата надграждане, това което сме ние сега е благодарение на това, което първо е бил Рег Парк, това което сам е работил и познал, и от което ние сме започнали да надграждаме, работим и познаваме за следващите, приемствеността е ключът към продължаващия прогрес. И всичко това е независимо от средствата- положеният труд е не по малко достоен и с тяхното наличие, те просто разкриват един по широк хоризонт, един по голям мир.
Размисълът не е филосовски, а кой е “по-правилният” или “по-близкият” начин на трениране за един натурално и непрофесионално трениращ - три пъти седмично цяло тяло тип Рег Парк или най-новия сплит на Джей.
И двата начина стават, и двата си имат предимства и недостатъци. Зависи от целите и желанията ;)
15.04.11
16:51
Аз пък с годините като взех да одъртявам, взех да ставам все по-голям фен на “старата школа”... Като пенсионерите на изгнилите пейки малко :D
И без да ми се сърдите, но по това кой каква физика одобрява, може да се разбере колко му е “узрял” акъла. Класиката си е класика! Мъжката фигура не е създадена да изглежда като в днешните списания, а трябва да е точно като Рег Парк, Стив Рийвс и Франк Зейн ! Арнолд ми е абсолютния любимец, но той е феномен!
Мнението беше редактирано от introducer на 15.04.11 16:53.
15.04.11
17:50
казано от default на 15.04.11, 16:13:
казано от Тръст на 15.04.11, 01:16:
За да допълня Боби ще употребя думата надграждане, това което сме ние сега е благодарение на това, което първо е бил Рег Парк, това което сам е работил и познал, и от което ние сме започнали да надграждаме, работим и познаваме за следващите, приемствеността е ключът към продължаващия прогрес. И всичко това е независимо от средствата- положеният труд е не по малко достоен и с тяхното наличие, те просто разкриват един по широк хоризонт, един по голям мир.
Размисълът не е филосовски, а кой е “по-правилният” или “по-близкият” начин на трениране за един натурално и непрофесионално трениращ - три пъти седмично цяло тяло тип Рег Парк или най-новия сплит на Джей.
Първо, Рег Парк не е натурален/в смисъла на думата който влагате вие/, второ и двата метода са конкретно съобразени лично от двамата атлети за самите себе си, трето методът на Кътлър като по нов е следствие на приемствеността, която започва именно от методите на атлети като Парк, следователно той би следвало да е по съвършен, това не означава, че е добър за масата хора, както и не означава че един по несъвършен метод би бил по добър за масата хора защото да речем нивото им не е достигнало до някакъв особен връх. Изводът е, че аз не знам кой метод е по добър за един средно напреднал натурален атлет по вдигане на тежести.
15.04.11
18:12
Почти нищо не схващам от мненията ти.Или аз съм тъп или не можеш да се изказваш.Като цяло темата се изчерпа,ще помоля някой модератор да я заключи.
15.04.11
19:23
Не се терзай, много са в тая кошница.
Наистина някой модератор трябва да затвори темата, че ми идват и други мисли, може и тоя коментар да затрие.