Universal animal animal m-stak

15.04.11
16:56

Ще ми помогне ли да стана по релефен Universal animal animal m-stak?
И не е ли по-добре да комбинирам ВСАА и протеин ? Или нещо друго да ми препоръчате

Темата беше редактирана от Петър Колев на 15.04.11 16:59.

15.04.11
17:50

на колко си години? какъв ти е тренировъчния стаж ,колко си висок колко кг си ,имаш ли изграден мускул че търсиш релеф или сега започваш ?

15.04.11
19:37

Тренирам от 2 години половина по 4 дни в седмицата. 175 см. 71 кг. на 22г.
Направих един цикъл с глутамин и протеини имах малък ефект от тях :(

Мнението беше редактирано от Петър Колев на 15.04.11 19:39.

15.04.11
19:39

Бцаа, протеин, добави и глутамин :)

Мнението беше редактирано от Калоян Цонев на 15.04.11 19:40.

15.04.11
21:41

казано от Калоян Цонев на 15.04.11, 19:39:

Бцаа, протеин, добави и глутамин :)

Колко цикъла трябва на направя, след тях ще изгубя ли натрупана мускулна маса. Цената им излиза по скупо от М-стака а ефекта им нз дали ще е същият затова искам някои да ми каже плюсовете и минусите на М-стак.

HE

15.04.11
23:48

казано от Петър Колев на 15.04.11, 21:41:

Цената им излиза по скупо от М-стака а ефекта им нз дали ще е същият затова искам някои да ми каже плюсовете и минусите на М-стак.

Добре де М-стак не си ползвал, а как прецени, че ефекта ще е същия?
Какво очакваш от м-стак или четеш само упътването без съдържанието на продукта?
Мисля, че очакванията ти са нереалистично високи и определено не знаеш какво искаш или по-скоро досещам се, но няма да е това лято.

16.04.11
00:33

Предложения за БЦАА протеин и глутамин и колко цикала да направя с тях.

KR

16.04.11
10:28

казано от Петър Колев на 16.04.11, 00:33:

Предложения за БЦАА протеин и глутамин и колко цикала да направя с тях.

На мен ми се струва,че хал хабер си нямаш от добавките,щом ми говориш за цикъл с аминокиселини и протеин.По принцип можеш да ги вземаш целогодишно,даже е препоръчително(може да си дадеш 1 месец почивка,но до там)!Какво очакваш от един тест бустер?Действието”да прочета малко информация за дадения продукт” не ти ли е известно?Ако искаш да си на “нещо” препоръчвам ти асперин-по е вероятно да усетиш ефект след тежка тренировка и не е скъп!Айде със здраве

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1