15.04.11
17:06
Така на 17 години съм висок 178. около 56-60 кила.Тренирах 3 пъти седмично (програмата ми беше сплит:гърди и бицепс,гръб и трицепс и тн),но вече започвам да ходя по 4 пъти.Стаж 1 година.Та направих си иследвания и ми откриха претоварване на черния дроп. Лекаря ме посаветва да постя :( около 2 дена да ям по 1 2 яица на седмица мисля че ми каза и тем подобни общо взето да намаля белтъците аз си мисля че това е прекалено(също ми исписа да пия Карсил) .Добавки съм зимал първо Cell Mass i noExplode но само в тренировачен ден по една доза около 2 месеца и от 1 и половина не ги взеамам също БНС Syntha-6 расфасофка (1300) и амино киселини (които също вземах само преди и след трен).Храненето ми беше що годе добре като във всяко хранене имах белтъци под някаква форма (месо яйца ,млеко).Въпросите ми са :
1.Наистина ли трябва да намаля толко много белтачините защотот аз си мисля че е прекален?Дали е вероятно това претоварване да ми се е получило понеже съм приемал достачно белтъци със храната и оделно кат съм Синтата (а може и защото вечерта преди да ида на иследванията преди сън си зех една доза и евентоално също има ефект върху иследванията)
2.Приемам витамини всяка вечер преди да легна-Super Vit(active live трябва ли да ги спирам :?
3.относно Cell mass i noExplode има ли някаква опасност понеже мисля пак да почна да си взимам от фитнеса (т.е само в тренировачни дни)?
Моля ако имате желание да ми помогнете а въпрси имам още но в момента не се сещам :D
ПС:Забравих да кажа че алкохол не пия и не пуша,храня се здравословно(без junk food газирано,сладко,пържено и др).Дано да съм бил изчерпателен относно мен:).БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ПОМОЩА :))
15.04.11
19:36
Защо си прави изследвания? Можеш ли да отидеш и при друг лекар? Пиеш ли вода достатъчно?
какви са ти нивата на алат и алат първо?Вземи си екстракт от магарешки бодил той е основата на карзила,илимарина в карзила не кой знае колко...
Защо си прави изследвания? Можеш ли да отидеш и при друг лекар? Пиеш ли вода достатъчно?
Правих си иследвания еи така за профилактика и понеже майка ми и баща ми мрънкаха(понеже свалих много кила)та да видят и те дали всичко ми е наред.Еми незнам аз ходих при личния лекар.Еми за водата гледам да пия но не ми се пие много ама все пак се наливам:)
какви са ти нивата на алат и алат първо?Вземи си екстракт от магарешки бодил той е основата на карзила,илимарина в карзила не кой знае колко...
алат (незнам какво е сори :( ) но предполагам тя ми каза нещо че нормата биля 40 мойто на едната проба било 100 другото 80 ама забравих како точно ми каза.А магарешкия бодил ако го взимам трябва ли да спра карзила ?
А относно въпросите ми да знаете нещо по върпоса ?
ПОЗДРАВИ :)
15.04.11
22:18
Ако си свалил много килограми бързо също си понатоварил организма...
казано от entwickler на 15.04.11, 22:18:
Ако си свалил много килограми бързо също си понатоварил организма...
Да , с поднормено тегло си - 1.78 на 58кг...за момче...и в следствие на сваляне...
Лекарят спомена ли нещо за стеатоза ?
Не бих си позволила да давам мнения по такива “деликатни” въпроси и съветът ми е да направиш още едни изследвания и /или отиди на ехограф (да се види , дали има омазняване около органа - то се получава и при прекалена слабост ) и после с резултатите - на диетолог :)
Или поне постни резултатите от изследването - и тук има хора , които разбират ( не и аз :) )
Успех :)
Не знам по какъв начин си свалил килограмите и колко много са ,може би от там тръгва,референтите на дроба са 40-да,твоите не са чак толкова зле стига да не са постоянно така,може би са провокирани от нещо ,което задължително трябва да разбереш какво е ,предполагам не си пил много скоро някакви бустъри и креатини преди кръвните?
Но във всеки случай и аз се застъпвам за Ентвиклер и Мейаси ако ви уцелих имената,търси и други медицински лица за да разбереш причината , а не да слушаш сестрата правеща ти кръвните ,мен като ми ги правят се хващат за главата от стойностите и и все се опитват да ме съветват, на 17 години тези стойности трябва да са ти три пъти надолу
...за стака ти на бсн,изчакай да се нормализират стойностите.
Силимарина е основната съставка на карзила,съответно се извлича от магарешки бодил или бял трън не помня много ми се спи,с две думи вземи си milk thistle extract дневната ти доза по спомени е максимум до около 0.800мг.разпределени на няколко приема,но все пак провери за повече информация и в гугъл.
Мерси за бързите отговори :))).
ПС:Относно храната въобще не постя по 2 дена както ми каза лекаря :Д да но да не греша :) а за килограмите свалих ги в течение на година около 20-25 нз колко точно