Пулсиране

16.04.11
00:44

Здравейте,
искам да попитам за следното : на някой то вас случвало ли му се е както си лежи и изведнъж някой муслул да започне да му пулсира ? Питама това, защото при мен напоследак доста често се случва и най-често бедрата и ръцете. Странно, но това са мускулите, които най-ми вървят, даже още от малак са ми били добре. Можеби генетично така ми е зададено. Питам ви, защото ми казаха, че пулсирането е признак за отслабване на мускула, а всъщност аз мн добре се развивам. Искам да знам дали да се притеснявам ???

И на мен ми се случва или пък треперят, както си стоя. Може да е от претоварване или да има концентрирано напрежение.

MF

16.04.11
08:10

Случва ми се, да. Нищо страшно.

16.04.11
11:17

пример : като си в тоалетната ( по-голяма нужда) и докато седиш седнал си си вдигнал краката на пръсти,след 5 мин почват да треперят и пулсират :) това е само напрежение....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1