Креатин - Scitec Nutrition CE Extreme ?

12.04.11
22:22

Здравейте Фитнес манияци !
Искам да попитам някой взимал ли е креатин  Ce extreme на Scitec Nutrition и ако да има ли добри резултати ? ето линкче към него
http://www.bodybuilding-bulgaria.com/product/scitec-nutrition-ce-extreme-120caps-4346/ ! Ако имате някфи въпроси питайте :)

12.04.11
22:42

хубав :) макар да не съм го пробвал,аз вярвам на  scitec ...за мен те са най-добрата фирма,макар да имат прехвалени описания на продуктите си :Д. аз съм пробвал кре-алкалин и монохидрат и честно да ти кажа по-голям ефект имаше моното :),но всичко е индивидуално,така че без да  го пробваш,няма да знаеш

16.04.11
03:46

Ами това е хубаво , но дали някой знае как да се приема този продукт в смисъл по колко капсули и в какъв интервал ?

казано от Mr Eko на 16.04.11, 03:46:

...дали някой знае как да се приема този продукт в смисъл по колко капсули и в какъв интервал ?

Препоръките на Scitec не са ли достатъчни?
Никъде ли не намираш препоръки за употреба на креатин етил-естер?

16.04.11
09:34

Намирам обаче във всички препоръки пише да се приема по 2,5 до 3 грама 5 съответно от спортиста. Та въпроса ми е по колко грама се съдържат в една капсула и по колко капсули да приема на доза ? :)

Мнението беше редактирано от Mr.Eko на 16.04.11 09:35.

казано от Mr Eko на 16.04.11, 09:34:

Та въпроса ми е по колко грама се съдържат в една капсула и по колко капсули да приема на доза ? :)

Виж, извинявай за острата дума, ама... изобщо не се чувствам длъжен да си губя времето и да ти отговарям на въпрос, чийто отговор е лесно достъпен и ясно описан на сайта на производителя. Мързи те да погледнеш там или просто не ти минава през главата идеята да потърсиш тази информация там? Нищо лично, нямам лоша мисъл наистина... ама да се питаме за неща, които ги пише по етикетите - вижда ми се безумно и безсмислено.

16.04.11
09:58

Ами не си ме разбрал нещо ... а и ако искаш отговаряй, не мисля че тук някой прави нещо на сила . С прости думи исках да разбера дали имате по добри предложения за приема му или не . Относно дозировката там пише следното : 1-2 дози дневно: едната след тренировка и другата преди хранене, като оставите интервал от 4-5 часа между двата приема.
Дозировка: 3 капсули
Брой дози в опаковка: 40
Съдържание на 1 доза:

Креатин етил естер 2000 мг ;)

Мнението беше редактирано от Mr.Eko на 16.04.11 09:59.

Напротив - задал си точни и конкретни въпроси, които разбрах перфектно - как се приема този продукт и какво е съдържанието на креатин в една капсула/доза. Виждам, че си намерил отговорите им и без моя помощ (естествено, това не е военна тайна). :)

Колкото до ефективността на продукта (съвсе-е-ем друг въпрос, нали?) - мога да ти отговоря само на общо основание, тъй като не съм употребявал въпросния креатин (не съм приемал креатин етил-естер никога всъщност). Предполагам, че продуктът е читав - Scitec произвеждат прилични неща, а специално при креатините едва ли има сериозна разлика между продукти на различни производители.

16.04.11
10:20

Ами да намерих начина на дозировка, но ще продължа да търся и друг. А колкото до качеството на продукта ще се пробва следващата седмица и ще споделя мнение евентуално. Се пак благодаря за отговорите  !

Аз бих направил така - ще приемам този продукт според най-достоверния източник на информация (посочената от теб е валидна според мен). Не всички креатини имат еднаква ефективност при всички, а и не всички ги употребяват правилно. Често се случва някой юнак да каже “Ми то това е пълен боклук”, но като го питаш какво е ял, споменава предимно пици и вафли. Или пък пие по 1/2 доза, за да му стигне за повече време... Затова - направи един хубав хранителен режим, тренирай здраво и приемай достатъчно от този креатин етил-естер. Смятам, че резултати ще има.

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 16.04.11 10:28.

16.04.11
10:36

Ами мога да кажа че съм се поинтересувал и чел доста преди да се захвана със спорта. И да това което казваш е вярно, аз матерял не пестя защото ефект няма да има относно хранителния режим  избягвам мазни храни не ям сладко до колкото е възможно и ям по 6 пъти на ден в по-малки количества  предимно месо и много мляко + пълнозърнест хляб !

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1