13.04.11
11:07
Здравейте! Искам да ви попитам малко по-подробно относно така наречените “Хардкор” продукти.
- Първо - кои точно продукти са добри за покачване на мускулна маса ? (защото нали има и такива които са за изчистване и сваляне)
- Второ - Хвърлил съм око на Масс ФХ и евентуално бих комбинирал 1 кутия от него с някакъв протеин това добре ли е ? И какво мога да очаквам?
- Трето - Знам ,че 1 кутия няма да стигни за един добър цикъл ... така ,че не си правете труда да ми го обяснявате особенно хора които само са гледали продукта на картинка. Какво мога да очаквам от него е главния въпрос ?
- Четвърто - продуктите E-BOL и Natadrol добри ли са ? Като гледам са на по-добри цени от тези на Анаболик Екстрийм. Може ли да се очаква нещо от тях.
- Петто - След цикъл (Цикълче) с такива продукти трябва ли да се взимат някакви продукти за предпазване на организма като трибестан или .. честно казано не ги разбирам нещата които се пият след стероиден цикъл.
Малко инфо за мен: В момента пия Сайз Он със Май О Фюжън. Добра комбинация ,но очаквах доста повече когато ги купувах. Започнах 70 килограма и в момента съм точно 70 килограма и съм тези кила от много,много време. Е има известна разлика в огледалото ,но искам повече.. Тренирам от 3 години в момента съм на 19 храня се що годе добре.. поне се старая до колкото университета ми позволява. Искам да пробвам хардкор продукти тъй като това са единствения вид препарати които не съм пробвал никога , а искам да усетя някаква по-голяма разлика в тялото си вече.
Благодаря на хората които се отзоват. Също така и на няколкото умници които ще намерят правописни, пунктуационни и/или граматични грешки в поста ми и решат да ме поправят или направо нагрубят. Или някой просто заядлив който ще ми каже да не се занимавам с неща които не разбирам или нещо такова. Защото винаги се намират такива хора И все пак благодаря ;)
Ще се намерят “такива” хора, защото за щастие в този форум хората ти мислят доброто и освен билдърската страна на нещата се гледа и здравословната. Ако очакваш някой да ти препоръча “хардкор” добавки при сегашното ти ниво на информираност, сбъркал си мястото. Има достатъчно пишман фитнес форуми, които ще те насочат към доста по-ефективни препарати.
Все пак ако искаш мнения и препоръки, ще трябва да дадеш повече информация за храненето си и тренировките от “храня се що-годе добре”.
13.04.11
11:40
Тук хардкор продуктите са тема табу. Влез в gohard.org и там разпитвай, но честно казано не ти препоръчвам да изпробваш. Причините ти ги е казал и корпусито, но аз ще допълня няколко. За да направиш такъв цикъл трябва да си доста начетен в тази област и да си правиш изследвания много често. Освен това трябва да имаш доста парички, защото истинските хардкор продукти не са евтинички (трябва да имаш и познати в тази област, които да ти кажат от къде доказано продават добри продукти).Пак казвам трябва да имаш пари, освен за тези продукти, то и за храната. Ти сега казваш, че се стремиш да се храниш добре, въпреки че си студент (предполагам си имал точно това предвид, че парите не достигат ). Трябва ти добра храна по време на цикъла и още повече след него, за да запазиш резултатите. Трябва да имаш и доста повечко опит в залата. Това е накратко. С една дума, за да излезеш печеливш от циклите с тези продукти са нужни доста неща.И накрая като теглиш чертата излиза, че ако не се готвиш за състезание - нема смисъл :)
13.04.11
12:14
казано от anxiety на 13.04.11, 11:40:
Влез в gohard.org и там разпитвай, но честно казано не ти препоръчвам да изпробваш.
Там ще влезе, когато цъфнат налъмите и върбата роди круши, а да предположим, че някой друг го активира, то аз ще му изтрия темата със все акаунта ;)
Останал е недоволен, от миото и сайз-а на Гаспари и пак подхвана старата песен за “хард” продукти. Лятото е все по-близо, времето до плажа по-малко, кажете не е ли отчайващо :D
Вместо да се замисли, че явно хранителния или тренировъчния режим куца - ще се пробват “хард” добавки :D
13.04.11
12:37
Съгласен съм с Head_hunter щом си пил толкова добавки и не може да отлепиш значи не е в тях проблема а проблема е или в тренировката или в храненето.Сега ще ти обясня на кратко първо питал си за Mass FX няма да ти действа това е тестостеронов стимулатор и ако си под 25 години си сереш на парите.После казваш че нямаш пари за 2ра кутия Mass FX ами тогава към какви хард продукти си тръгнал един цикъл със стероиди струва към 700лв ако искаш да са качествени(извинявам се ако съм нарушил някое от правилата на форума относно забранените медикаменти) Горе долу ще ти го кажа така не очаквай на 19 години резултат от тестостеронови стимулатори и прочие по-простата причина че хормоните в тялото ти в момента са на макс и не може да се покачат повече чрез тези добавки :).Моето лично мнение е за един цикъл с креатинова матрица протеин бцаа и азотен бустер ще yсетиш добър ефект ако тренировката е добра и се храниш правилно 3000+ калории на ден.За добавки бих ти препоръчал :
1.Креатинова матрица - Green Magnitude
2.Азотен бустер - Vpx no-shotgun v.3
3.Bcaa - Anabolic xtreme - axcell
4.Протеин - Syntrax Whey Shake
Това горе долу ще ти стигне за месец и малко и ако ядеш както казах добре 3000+ качествени калории и тренираш добре без да се преуморяваш ти гарантирам поне 5-6кг ;) .Храната е 95% от цялата работа добавките са 5% :)
Хардкор продукти а не СТЕРОИДИ ? Някой май не е догледал добре въпроса ,че ме фърлихте в 3та глуха
Относно яденето ОК ето какво ям:
Сутрин - 250 мл мляко с миусли ( в момента и протеин)
по обяд - или в сотла на университета някакви пилешки хапки + например свински шишчета с 400 грама кисело мляко (или нещо подобно понякога мусака понякога ориз с свинско или пилешко зависи какво има ,но почити винаги по 2 порций и 1 кофичка мляко)
След обяд - ако се прибера от уни. ям 1-2 пилешки паржоли с 2-3 филий палнозърнест хляб (и протеин в момента)
(обяд и след обяд се разменят понякога съм сутрин понякога вечер на уни.)
вечер - същото като след обяд паржола с 2-3 филий пълнозънест хляб ако има и салата
преди лягане - 150 грама извара на айрян
Щом преди месец и половина си купих май о фиужън и сайз и сега премислям нови добавки значи все пак мога да се опрая с парите просто не искам да давам 500 лева за неща които най- вероятно няма да ме задоволят (както е ставало)
Тренирам по 3 пъти на седмица гледам да не пропускам никога.
Пон - гърди с задно рамо
четв. - гръб с средно и предно
петък - раце
ВИНАГИ правя и корем ... Защо тия дни ? защото имам лекций през другото време понякога ходя и вторник или нещо друго но винаги 3 пъти на седмица.
Та това е.. няма как да добавя храна .. тъй като или ще се пръсна или няма от каде да я купя. Пробвал съм и азотен и креатинови матрици и .. резултатите не са ... това което искам да са. Ест не мога да очаквам стероиден цикъл ,но все пак. А относно хард кор продукти съм задал конкренти въпроси за конкретни фирми. Това за под 25 годишна възраст ми е “ясно” но като гледам какви дубичета има в моя град ( там от кадето съм попринцип. ) и как всички стават по 80-90 кг ММ ми става тъпо. За разлика от тях съм казал ,че няма да ползвам Стероиди и така и правя ,но искам да пробвам нещо не до там вредно и не до там ефективно.
За това ,че не разбирам за нещата в тази област както казах не искам стероиден цикъл 1во и 2ро нали затова питам ?
http://assets.bb-team.org/users/114476/580/aa85355ad67d6b176c7b474e75a54fda.jpg снимка за в момента искам да овилича малко размерите.
Благодаря на отзовалите се.
И аз бях заинтригуван от тези добавки и това е напълно нормално, но само докато не разбрах какво представляват всъщност. Да отговоря на основния ти въпрос какво да очакваш от тях ... 2кг може да качиш евентуално и това е максимум само при интензивни тренировки и храна. Аз никога не съм ги ползвал един приянел пи 2 мас екса , тренирахме редовно заедно почна да вдига около 5-6 кг повече на лег клек и тяга качи 2 кг и като ги спря след 2 месеца пак си ги свали тези 2 качени кг. Тогава си казах че няма никакъв смисъл да даваш ок 200-300 лева някаква лъскава кутийка която едва ли не те убеждава че ще ти даде стерoидни резултати :D:D
М.. нормално с такова описание и това име “ХАРДКОР” .. Аз например от Сайз-а качих около 5 кг на лег-а и верно имам повечко сила .. ама килограмите са си същите и най-странното е ,че 1 седмица съм 70 друга 72 трета 69… не знам какво става.. и как става.. а нямам някаква драстична разлика в храненето горе обясних какво ям... нз много странно .. Но просто искам да мръдна от този “застой” ,че ми писна вече..
Това че кантара ти показва различни стойности значи че или се мериш с дрехи а някой път без или си пил вода а друг път не или си ял нещо ...
казано от korpusito на 14.04.11, 13:01:
Щом не качваш храната ти е малко.
Донякъде си прав, донякъде не. Режима му ми изглежда читав, проблема може да е в липсата на достатъчно ензими, витамини или минерали, като често това е подценявано и се казва само яж повече и повече.
ПС: НЕ видях кога тренираш крака, това е половината ти тяло ?
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 14.04.11 13:17.
крака не тренирам (blush) имам дискова херния и се страхувам от клекове и всякакви упражнения които могат да натоварят кръста ( затова и трен-а ми за гръб е малко ограничен от към силови упражнения като мечка мъртва тяга гребане с щанга..)
Може и това да е проблема в “кантара” наистина се меря 1 път наяден 1 път не .. а-у ама все пак разликите са големи .. Ок де ще му мисля пак след някоя др седмица .. като свърша с Сайз-а Като гледам няма позитивни мнения за тези Хард продукти.
15.04.11
17:45
казано от D_Hun7eR на 14.04.11, 13:46:
крака не тренирам (blush) имам дискова херния и се страхувам от клекове и всякакви упражнения които могат да натоварят кръста ( затова и трен-а ми за гръб е малко ограничен от към силови упражнения като мечка мъртва тяга гребане с щанга..)
Може и това да е проблема в “кантара” наистина се меря 1 път наяден 1 път не .. а-у ама все пак разликите са големи .. Ок де ще му мисля пак след някоя др седмица .. като свърша с Сайз-а Като гледам няма позитивни мнения за тези Хард продукти.
Ти с тая дискова херния си много ограничен радвай се на сегашните ти резултати истински късмет е че можеш да тренираш. :) Успех за напред
И аз се чудя ,защо всички се хвърлихте ,че момчето иска да прави цикъл със ААС ,което не е толкова страшно ,страшно е ако си неинформиран и то много.Та по темата измислените хард добавки,прохоромони,дизайнерски стероиди са пълно тровене на черният дроб ,лично аз бих предпочел да използвам медикаменти пред хард-а,и защо не използвате търсачката точно за това съм сигурен ,че пиша поне за трети път.Зарязвайте ги тези хард ливър килъри:)) ,ако изключим масс еф екс
п.с. Понеже виждам ,че споменавате mass fx колко бил вреден,бихте ли се обосновали?
Мнението беше редактирано от Тони1 на 15.04.11 18:27.
15.04.11
19:07
казано от Antony Morozov на 15.04.11, 18:26:
И аз се чудя ,защо всички се хвърлихте ,че момчето иска да прави цикъл със ААС ,което не е толкова страшно ,страшно е ако си неинформиран и то много.Та по темата измислените хард добавки,прохоромони,дизайнерски стероиди са пълно тровене на черният дроб ,лично аз бих предпочел да използвам медикаменти пред хард-а,и защо не използвате търсачката точно за това съм сигурен ,че пиша поне за трети път.Зарязвайте ги тези хард ливър килъри:)) ,ако изключим масс еф екс
п.с. Понеже виждам ,че споменавате mass fx колко бил вреден,бихте ли се обосновали?
Ами като го гледаш колко е начетен по въпроса защо направо не му препоръчаш да се кастрира, вместо цикъл с ААС? Или са ти малко темите в gohard с такива дето не могат да го вдигат и всякъкви други проблеми? Погледна ли, че е на 19 или то това не е важно? Това изказване хич не идваше от главата ти. И се нахвърляме, защото не искаме в последствие той да се хвърля от някъде. Като му гледаш разочарования пост и как нищо не е направил със сайза и миото мислиш ли каква депресия ще го тресне след цикъла с ААС /като оставим на страна и ниските хормонални нива, които ще допринесат доста за това чисто физически/? Да му беше погледнал постовете до момента във форума и останалите теми преди да даваш подобни съвети, щеше да си разбрал какви са му познанията.
И каква дискусия ще водим за mass fx след издънката на ANABOLIC Xtreme със Slim Xtreme? Нали уж продукта беше безвреден и “революция” в добавките за сваляне на тегло, а какво се оказа? След този случай май ти ще се наложи да ме убедиш защо да използвам продукт на ANABOLIC Xtreme!
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.04.11 19:08.
15.04.11
22:29
Доста правилно казано от Хедхънтър. Положението в момента е страшно с това какви неща взимат младежите и доста често е провокирано от, с извинение, кухи билдъри по залите, които с лекота дават потресаващи съвети пряко свързани със здравето, или в случая - рушенето му.
А това с тези “хардкор” продукти е пълна пародия. Някой психопат е решил да изкарва пари тровейки хората, защото си мислят, че като се продава в магазина и има лъскав етикет, няма шанс да им стане нещо. Като си решил, че целите ти надхвърлят натуралния потенциал на човешкото тяло, правилното решение е да се насочиш към медикаменти, които от години се използват в спорта и дозите и рисковете свързани с тях са напълно ясни. А ако на 19 смяташ, че ти е време за подобни неща, определено имаш някакви комплекси, които вярваш или не, само ще се изострят с химията. Не виждам как може хора, които обсъждат колко килограма са качили от 1 кутия протеин могат да очакват задоволителни резултати от харкор продукти.
казано от head_hunter на 15.04.11, 19:07:
казано от Antony Morozov на 15.04.11, 18:26:
п.с. Понеже виждам ,че споменавате mass fx колко бил вреден,бихте ли се обосновали?Ами като го гледаш колко е начетен по въпроса защо направо не му препоръчаш да се кастрира, вместо цикъл с ААС? Или са ти малко темите в gohard с такива дето не могат да го вдигат и всякъкви други проблеми? Погледна ли, че е на 19 или то това не е важно? Това изказване хич не идваше от главата ти. И се нахвърляме, защото не искаме в последствие той да се хвърля от някъде. Като му гледаш разочарования пост и как нищо не е направил със сайза и миото мислиш ли каква депресия ще го тресне след цикъла с ААС /като оставим на страна и ниските хормонални нива, които ще допринесат доста за това чисто физически/? Да му беше погледнал постовете до момента във форума и останалите теми преди да даваш подобни съвети, щеше да си разбрал какви са му познанията.
И каква дискусия ще водим за mass fx след издънката на ANABOLIC Xtreme със Slim Xtreme? Нали уж продукта беше безвреден и “революция” в добавките за сваляне на тегло, а какво се оказа? След този случай май ти ще се наложи да ме убедиш защо да използвам продукт на ANABOLIC Xtreme!
Хънтаре не знам така ли прозвучах той ви питаше за хард добавки а някой се обади много неподготвен по темата с ААС и заради това допълних,казах че хард добавките са пълен боклук и то от личен опит ,дори по зле от анаболните стероиди-ако не знаеш какво правиш с тях.
Разбира се,че не насърчавам никой да използва анаболни стероиди би било тъпо!
Нямам време да чета постовете на хората,наистина.
АХ наистина бе издънка с някой от продуктите и аз изгърмях със хипердрол и го пих въпреки че знаех какво е...за масс фх съм си правил изследвания някъде около него и всичко ми е било в норма,не виждам какво могат да променят на един екстракт от коприва ,вярно че не е сто процентов екстракт като от него не получаваш ,кой знае какви резултати ,използването му е за други цели,но няма да коментирам,че пак засягаме друга тема.Няма място за сравнение със слима и хипердрола и резултати и по странични ефекти,ако ме разбираш...
16.04.11
00:05
Виж сега, разбирам те много добре, но аз лично след издънката със SX не мога да имам доверие повече на фирмата. Да съгласен съм, че са обявени изцяло натурални съставки на етикета, но какво от това? И какво би ми гарантирало, че продукта съдържа именно това, което е обявено? Да на теб не ти е повлиало по някакъв начин, но тук идва въпроса, а на друг, а друга партида от продукта?
Както и да е - нямам намерение да споря, нито да се заяждам. Всичко е в кръга на добрия тон /нищо, че горното ми изказване е рязко/. Просто ме подразни изказването за ААС, а е възможно и ти да не си се изразил правилно или аз да не съм разбрал смисъла.
Не е лошо да има резки изказвания,напоследък никак ме няма в обясненията не само в интернет и не искам да вкарам някое хлапе в беля заради недоразбрани неща.За АХ и ти си прав,но като цяло за нищо никъде няма гаранции,бях се регистрирал в сайт за изследвания на добавки и точно там като четох във голяма част винаги има несъответствия.Живи и здрави да сме!
Мнението беше редактирано от Тони1 на 16.04.11 00:15.
Добре, на кратко има ли странични ефекти използването на Mass Fx в комбинация с Hard Fx ? И какви са те ? Трябва ли след употреба на подобни препарати да се прави PCT (след циклова терапия)?
Изчетох поне 10 теми в ББ.ком и никаде не се споменават за някакви големи странични ефекти освен малко акне... ?
Мнението беше редактирано от Златислaв на 16.04.11 11:11.
16.04.11
11:13
казано от D_Hun7eR на 16.04.11, 10:18:
Добре, на кратко има ли странични ефекти използването на Mass Fx в комбинация с Hard Fx ? И какви са те ? Трябва ли след употреба на подобни препарати да се прави PCT (след циклова терапия)?
Да, един почти сигурен страничен ефект е разстройството. А аз явно съм от “умниците”, които си споменал в първия пост, защото, като ти гледам правописа, май трябва да наблегнеш повече на библиотеката на университета, а не толкова на мензата...
16.04.11
11:16
казано от soul rebel на 16.04.11, 11:13:
Да, един почти сигурен страничен ефект е разстройството. А аз явно съм от “умниците”, които си споменал в първия пост, защото, като ти гледам правописа, май трябва да наблегнеш повече на библиотеката на университета, а не толкова на мензата...
Очевидно ти си го имал този проблем, но преди да започна приема на въпросните продукти доста четох и не съм видял друг подобен случай. При мен също не го е имало. Така че не виждам нищо почти сигурно...
soul rebel@ няма смисъл да обяснявам как се справям в университета. Никой не го интерсува. Ако знаеш колко често ми се е случвало хора които говорят като пълни селяни да имат перфектен правопис, направо е ужасно ,но е факт. А тук мисля ,че не сме на изпит по правопис нали така ? Както и да е.
И аз не видях друг подобен случай ,но бих рискувал ако това е всичко ? А това с губенето на собствен тестостерон и вдигането на нивата на естрогена след цикъла вярно ли е ? Нали това не е про хормонален продукт ? И трябва ли да се използва нещо след употребата на тези продукти (след циклова терапия)?
Това не е хормонален продукт, работата му е да вдига собствения тест ;) РСТ не се прави.
За массфх споменах какво мисля,хард фх е наследника на хипердрол,който също споменавах отгоре,беше спрян заради забранени субстанции в него,като цяло всичките тези хард серий са силно токсични за черния дроб!А колкото до е2-то без да го изследваш няма как да знаеш вдига ли се ,но сигурно да защото не вярвам,да е стимулатор само на собственият тестостерон хардфх...пст след употребата на подобни магарии могат единствено и само да кажат хормонални иследвания а не форумни състезатели!
И още нещо ако почваш вземи си протектор за черният дроб,казах защо.
Имай предвдид,че ще пиеш легализирани със задна вратичка,анаболни стероиди и ти е МНОГО рано щом си на 19 !
16.04.11
12:06
Хайде изкарай масс фх и хард фх по-опасни от стероиди. Това не са някакви съмнителни прохормони и дизайнерски стероиди, че да му казваш, че приема едва ли не АС. РСТ след употреба на тестостеронов стимулатор... Хард фх ако имаше нещо общо с хипердрол щеше да е спрян и той. Пък за е2 в по-дългосрочен план може и без изследвания да се разбере дали ти е висок, след като никой няма такива оплаквания, аз лично не смятам, че има повод за притеснение.
Е един път са безвредни един път са много вредни. Все оставам неразбрал май. Тони1 какъв е проблема с тях най-вече това ,че след цикъла мога да имам нежелани последствия с тестостероновите нива или повреме на цикъла неприятни последствия с черния дроб или има нещо друго ? А и на самата опаковка пиши 18+ .. то даже на сайз он и фюжъна пиши ,че са “забранени” за под 18 годишна възраст. Не се заяждам може да прозвучи малко по остро изказването ми ,но просто искам малко по-подробно да ми се обясни защото в интернет не намиран нищо което да ме инфоримра достатъчно. Благодаря отново!
Никой не чете коментарите ми май, нямам време да разяснявам и споря,винаги ще има някой който му е удобно да защитава тезата си и head hunter-а и аз сме страдали от сериозните серии на АХ на времето и те бяха легализирани и уж безвредни и със зверските ефекти за “добавка” ,казвам за стотен път личното ми мнение е -НЕ.Ако почнеш всичко направи си няколко кръвни и пускай тук и ще се извиня на всички за плюенето ми по легалните ви хард добавки ако нивата на всичко са в стойности.
17.04.11
01:14
Тони1 - прав си и няма как да се отрече! При такива изцепки, каквито е имало доста от страна на производители - не мерси. Поглеждам само към основни добавки - креатин, протеин, витамини, амино и др. Това и препоръчвам. Хората така и не разбраха, че в тоя спорт се иска време, постоянство и усилия , а не магическо прахче или хапче.
истинските хард-добавки, а не рекламираните като такива, са със също толкова странични ефекти, колкото и истинските ААС. проблема е, че много хора си мислят, че след като се продават легално, то те са безвредни и няма нужда от РСТ, което определено не е така.
ако ще гледаме конкретно марката, то не само АХ са имали подобни изцепки - и много по-известни марки са били обекти на подобни скандали ;)
към автора - щом от 3 години не мърдаш от 70кг, значи ТРЯБВА да ядеш повече (въглехидратите ми се виждат малко). хапчета, прахчета, инжекции помагат, ако им дадеш материал и стимул от който да изграждат. явно си решил да хвърляш пари за добавки - бих те посъветвал да си вземеш протеин, ВСАА (и да ги пиеш по 20-25гр/ден) и ... ензими - пробвай за 2 месеца - винаги можеш да минеш на сериозни добавки (медикаменти).
и още нещо - купуването на хардкор добавки си е истинско, безполезно трошене на пари (лично мнение)
Ок благодаря ви разобедихте ме. Но това с яж повече.. няма как .. просто нямам физическа възможност 1 ,че няма от каде 2ро просто няма място да се напъха още храна там :D
17.04.11
10:28
Само да спомена, заради породилия се спор относно това дали са легални продуктите на AX, че продуктите им са официално одобрени от WNBF(World Natural Bodybuilding Federation), т.е. текущите продукти на марката са напълно легални.
02.05.11
22:24
Само от това, че за 3 години не си мръднал в килограмите, си вадя 100%-ово сигурен извод, че не спазваш хранителен режим.
На фона на това е безсмислено да си говорим за “хардкор” или “софткор” продукти, защото това са субстанции, които служат за надграждане на перфектен хранителен режим+правилно организирани тренировки+добро възстановяване.
Това, което си решил да правиш е все едно да боядисваш къща от кирпичени тухли с блажна боя - пълна загуба на пари.
Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 02.05.11 22:27.
Владимир8507@ след поглед в/у поста ти разбирам ,че изобщо не си прочел какво е писано май ? По горе съм обяснил какъв ми е хранителния режим. А и мисле ,че темата е леко остаряла вече за да я разглеждаме отново.
03.05.11
11:16
@D_Hun7eR, познато ми е твойто положение. Просто още си твърде млад и метаболизма ти е прекалено бърз. Става с ядене и тренировки става, но трябва доста по голям % въглехидрати и да разделиш храненето поне на 6 пъти дневно! От утре почвам Масс ФХ пауър пак. Първия месец, ще е само той като след 30тия ден съм си подготвил останали от миналия месец Грийн Маг + Амино 2700 + Джак 3Д. Резултат ще пиша скоро... след 30 - 40 дена най-рано. Успех!
Мнението беше редактирано от Zdravio Ivanov на 03.05.11 11:17.
17.05.11
10:55
След първата седмица само добро напомпване и добро ниво на силата в залата. Сега остава да започне и да работи този масс фх и д-аспартановата! Ще пиша след края на цикъла...
15.08.11
14:49
Та малко закъснял и ефекта... добра сила, мотивация, обем. С две думи доволен съм от продукта и останлите добваки. Забравих да спомена, че Д-аспартинова пиех на Примафорс - НИКАКЪВ резултат от нея.
Мнението беше редактирано от Zdravio Ivanov на 15.08.11 14:50.
31.08.11
13:32
В комбинация. Втория месец заместих ДАА с Триблус на Нау и определено имаше разлика, макар да се влияя слабо от триблуса.