Сандвич за училище

03.02.11
20:37

Кажете или ми препоръчайте някоя лесна рецепта, която човек без никакъв колинарен опит (абсолютно никакъв), може да си приготви. Ако  може и някой ориантировачни стойности на въглехидрати, мазнини и т.н. ще е полезно.
П.П. Опитах да си направя дадени сандвичи които са описани в изданието, но не се получават ;с

03.02.11
21:22

200гр пилешко пържола от гърди (най-добре на скара)
2 филии пълнозърнест хляб
1 зелево листо

Нареждаш продуктите в следната последователност:
филия, пилешко, зелево листо, филия :)

От това по-просто, лесно и бързо - здраве му кажи :D

03.02.11
21:25

+ малко масло за да не присяда :)
Сандвичът може да бъде и с 1 консерва риба тон и кисели краставички.

20.03.11
00:50

Пълнозърнест хляб, малко фъстъчено масло (по възможност натурално) и доза протеин се поръсва по намазаната филия с фъстъчено масло. Ако си пъчрва смяна е съпер да го хапнеш към 10:30 като втора закуска. Може и едно малко мляко да си вземеш.

20.03.11
09:33

Една от любимите ми рецепти е : пилешко на скара+малко кашкавал+доматки+малко сол- препичам го малко на тостера и става супер

Риба тон+сладка царевица+маруля също е вариант.
Може да пробваш и сандвичк с яйце (или сварено, или на очи ). Ако ти е сухо сложи малко извара

16.04.11
12:50

казано от Владимир8507 на 03.02.11, 21:22:

200гр пилешко пържола от гърди (най-добре на скара)
2 филии пълнозърнест хляб
1 зелево листо

Нареждаш продуктите в следната последователност:
филия, пилешко, зелево листо, филия :)

От това по-просто, лесно и бързо - здраве му кажи :D

да тази рецепта е доста лесна точно за хора без кулинарен опит:D

08.12.11
20:12

Купих от тия триъгълните сандвичи с риба тон. Беше с някъв мек пълнозърнест хляб, риба тон, черни маслини,магданоз, в хляба имаше някви ситни жълти семена незнам какви бяха? Бих намазал филиите дебело с МАРГАРИН. Много добър вкус!

09.01.12
19:18

Аз лично не мога да се сетя за нещо по - вредно от маргарина ;/. Пробвай с масло или с нищо

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1