Подут бицепс

Здравейте! Вчера докато тренирах(Streeter съм) ии след набиранията с подхват за бицепс, когато ми се беше напомпал, ме удариха по бицепса и се наду мястото. Сега ме боли, когато си стягам бицепса и опъвам ръката. Мажа се с диклак гел 5%. Какво друго ще ми препоръчате?

16.04.11
17:59

Нищо ти няма, ще ти мине. Следващия път не позволявай да те удрят!

Мнението беше редактирано от Юли на 16.04.11 17:59.

Ем братле, той тоя дет ме удари с 20кг отгоре и се занимава с кик... То уж на майтап ама не си знае силата... Горе-долу, кога да започна да трен. Аз в понеделник трябва да тренирам, дали ще мога ?

16.04.11
19:08

казано от Петър Стефанов на 16.04.11, 18:42:

Горе-долу, кога да започна да трен. Аз в понеделник трябва да тренирам, дали ще мога ?

Ще можеш.. нали си мъж :)

P&

16.04.11
21:48

Кви са тея простотии, бе човек? Вие вървите по пътя и се удряте на всеки 50 метра, или ?  Нищо чудно и мускулна треска да имаш  :D

16.04.11
21:54

Ами предполагам ще можеш да си тренираш. Все пак това не е МТ, така че... Но ако те боли много, по-добре изчакай да ти мине :)

river !, не съм виновен аз, че в залата, където тренирам веднъж седмично, имах късмета да се засека точно с тоя ...

10

16.04.11
22:16

Има значителна вероятност да ти отрежат бицепса (ама без трицепса). По-добре не тренирай 2 седмици.
нот.
Ходи си тренирай бе, кви мазила, кви почивки. Аз като тренирам кикбокс/карате успоредно с фитнеса, да не мислиш, че като ми насинат краката си стоя удома ? Ходи там блъскай си и да не ти пука :).

Направих си снимки, за да прецените по-добре. http://img40.imageshack.us/i/0905x.jpg/ http://img853.imageshack.us/i/0904.jpg/

P&

17.04.11
19:17

Много бяла кожа имаш и не мога да преценя дали това ти е вената или си насинен :D Човек, ако мислиш, че  е нещо сериозно - ходи на лекар. Тук не може никой да ти помогне. Просто няма как, разбери го това.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1