Смъкване на килограми (тренировка)

15.04.11
14:22

Така направих стаж около 6 месеца тренировка оттогава само качвах маса 7-8 килограма съм качил пия протеин и креатин от 1 месец,и сега реших да почна да смъквам защото имам корем и в циците малко сланинкаа :D това са ми 2те единствени проблемни зони всичко друго си е ок.Та искам да попитам какво точно трябва да правя защото не съм наясно с тренировките за смъкване? Аз мисля всеки ден както сега да си ходя да правя по 1-1.30 час кардио тренировка и след това малко да подигам за релеф (като естествено съм облечен все едно навън е -30 :D) и да намаля храненията има ли нещо друго което рябва да знам,и добре ли е всеки ден кардио дане стане някой гаф? :D мерси предварително :)

15.04.11
19:39

Бих препоръчал малки промени - тренирай си както досега. Намали малко храната, въглехидратите в по-ранните часове. Кардио ако досега не си правил недей да правиш поне за начало!
А особено това “облечен все едно навън е -30” го забрави!
Най-много да се обезводниш и да припаднеш. Ако ти е студено ще гориш повече КАЛОРИИ!

16.04.11
06:22

Кардио по час час и половина не е добра идея за смъкване. Още по-зле и преди тренировка. Раздели си тренировките на 5 пъти в седмицата. Прави ги по-кратки и по-интензивни. Добави още няколко пъти седмично кардио, но е по-добре да е отделно от тренировките. Нещо такова: сутрин на гладно 30 мин. интензивно кардио, следобяд тренировка с тежести. Но нека не е такава за релеф, а тежка и с базови упражнения. Остави си 1 ден почивен. Ако не искаш да губиш ММ, вземи си аминокиселини.
Това е за тренировките. Разбира се, храната трябва да се пипне задължително. Щом досега си качвал, трябва да намалиш калориите от въглехидрати.
И да, не се навличай, ще се свариш! Обличай се според сезона. При кардиото даже се сгряваш много и като тръгваш, трябва да ти е леко студено.

Мнението беше редактирано от Anelia на 16.04.11 06:25.

16.04.11
17:37

Сутрин съм на училище така че това отпада не ми се става в 6:00 да ходя да бягам ок,тогава 30 мин. кардио преди тренировка тренирам 30 мин. и 30 мин. кардио??? Това как е? А отностно дрехите? Аз досега винаги съм си тренирал по тениска и къси гащи то доло в фитнеса си е топло целогодишно имам един колан памучен май незнам ква е материята точно но е за смъкване него да го слагам естествено нали?А и последно сега тренировката ква да бъде? както сегашната със същите килограми и повторения или да увелича повторенията и да намяла килограмите???

Мнението беше редактирано от cammon baby на 16.04.11 17:39.

16.04.11
18:24

Колана не ти трябва - потенето няма нищо общо със смъкването. Това сме го коментирали доста във форума - говорили сме и за наелони и за чичковците с по три анцуга. Можеш и на английски в google да потърсиш за да се убедиш сам.
Тренировката аз бих я оставил същата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1