13.04.11
23:52
Здравейте , време е да почвам да чиста натрупаните през зимата подкожни мазнини , въпроса ми е ако правя тази програма , която ще напиша по доло дали ще има значително голяма загуба на мускулна маса .Идеята ми е да сваля от 4 до 7 кг .В момента съм 83 кг ,не мога да спазвам диета и кой знае какви режими , мога да спра хляба , да намаля драстично сладкото,казирано,мазно и да пия по доста вода на ден .
Ето така общо взето ми е седмичната тренировка .
Понеделник : таекуондо
Вторник : Фитнес - бицепс,трицепс - 20 мин кардио или 10 обиколки на стадиона (400метра)
Сряда : таекуондо
Четвъртък : Фитнес -гърди,рамо - -||-||-||-
Петък : таекуондо и Фитнес-гръб
Събота или неделя още една кардио тренировка.
П.п Целта ми е за 1 месец да ги сваля тези килограми . Имам енергия да тичам дори преди таекуондо,тренировките по 20 минути .На 16 години съм ....
Смени си програмата във фитнеса с кръгови тренировки за цялото тяло. Може да ги правиш кратки, интензивни и да са 3 пъти поне седмично.
Храненето: добре си се ориентирал - спри хляб, сладко, маргарин, газирано и “натурални” сокове.
Това със кръговите тренировки ми е малко нестандартно , не може ли просто да дигна повторенията 10-12 ?
Както каза Anelia смени си програмата във фитнеса примерно
понеделник-таекуондо
вторник-Фитнес гърди и трицепс
сряда-таекуондо
четвъртък-гръб,трапец и бицепс
петък-таекуондо и фитнес крака,рамене и корем.
Успех.
Аз крака не прява какъв е смисъла , като тичам почти всеки ден отделно на теекуондото правя на края на тренировката минимум 60 клякания ...
От тази седмица почвам абсолютно всеки ден да тичам , ще редувам 1 седмица фитнес 1 седмица набирания,кофички,лицеви .. Само едно нещо ме притеснява дали ще има значително голяма загуба на мускулна маса , целта ми е да изчиста до 75 кг и после да взема малко CGT и някакъв чист протеин преди лятото . Все пак басейнчета,морета ала бала знаете как е положението.