16.05.05
08:45
Интересно мие кои коя марка предпочитате .. защо?
Знам че различните фирми имат различен резултата при определени продукти.Та ако ви е допаднала определна марка заради успеха на един продукт ,кажете кои е продукта.... ( <Протеин> <марка> <цена> ....
Благодаря ви !
16.05.05
12:25
g3n40, забравил си тия, които аз ползвам - Optimum
16.05.05
12:34
пия аминокиселини на универсал и протеин на Nutrim пинеже е по ефтин :( но от АК съм доволен
Аз воутнах за Nutrim, че им разцъквам 90% млечно-яйчния (или както му казва един френд - белтъчено-яйчния :) ) и ми харесва... пия креатина им също, но мисля да си взема от този на Optimum….
Извинявам се .. :)
Просто не съм много запознат с тази марка .... И след като я ползваш би ли казал мнението си като цяло за продуктите им и в кои продукти се справят добре .. ?
Креатин,глутамин,витамини и минерали на GNC,Амино 2222 и суроватъчен протеин на Оптимум-това в момента .Страшно съм доволна и от продуктите на Сатурн !
:) Благодаря ! за съдеиствието ...
Ще ви помоля вече да пишете или поне само да гласувате в тази тема:
http://www.bb-team.org/forum/viewtopic.php?t=6637
Като разбира се спазвате правилата на темата и не спамите излишно!
17.05.05
09:22
Оптимум са най-добрите :)
17.05.05
10:01
МЛО са най-добрите ! :)
21.05.05
20:55
добре, ами кажете сега кой креатин колко струва , да си направим сметката.... :) 6тото на уидер колкото и да е хубав сигурно струва маика си и ба6та си...
weider 33lv-300gr
optimum мисля че е на подобна цена и тои така че откъдето и да го погледнете по добре са те от колко джейка
21.05.05
22:09
Протеинът на Оптимум е добър, но за да вземам достатъчно от всичко си вземам Нутрим - пак има ефект и оставам с пари в джоба. Оптимум са с пъти по-скъпи :evil: