16.04.11
20:30
Добре де, всеки се кара, всеки се мръщи, кой какъв въпрос задал, не му било мястото, не му било времето и пр. Хайде момци, дайте свестен съвет.
На 21 год. съм, 180 см, 75-80 кг(постоянно варират), тренирам от 9клас, което ще рече около 4-5год. Тренирам 2 дни и 1 почивам, а и често сменям програмите за да стресирам тялото. Храня се по 5 пъти на ден, като всяко хранене включва месо. Взимал съм два пъти монохидрат за по 20лв. и два Магнитюда по 400гр(от които съм супер доволен). Зациклянето обаче, вече е пълно и не мърдам от 80. Дори не смея да питам за някой хардкор продукт понеже...... става спам надпревара тука. Ограничавам се до 100 кинта, но ако се яви силно обоснован продукт бих дал повече. Хайде про-та, бъдете кратки и ясни.
16.04.11
20:39
явно трябва още да ядеш! :)
Като добавка SizeOn може да пробваш.
Основно въглехидрати ти трябват а ти за тях нищо не спомена. Каво променяш.. сплита или просто сменяш упражненията? За суплемент си вземи 1 хубав гейнер !
Мнението беше редактирано от Петков на 16.04.11 22:05.
На този ръст и килограми никакъв гейнер не му трябва да не е 60 кила щека с метаболизъм все едно храни глисти. Относно застоя пробвай да си играеш с повторенията аз по то този начин и с 1 кутия монохидрат доста дръпнах може да пробваш и креалкалин ако не си го направил но за него нямам много добро мнение. По силна добавка няма да препоръчвам тъй като самият аз нямам опит с тях.
В същото положение съм. Сега пия Сайз Он .. ако си решил да вземиш нещо което не е хардкор.. тъй като гледам ,че не ги оважават много, може да го пробваш останах доволен за разлика от всички други видове креатини които съм пробвал това наистина действа макар и малко. Ако търсиш сила това е продукта. Но и с него и без него не съм мръднал от 70 кг :D
D_Hun7eR: “Но и с него и без него не съм мръднал от 70 кг. ” Нормално. За 100лв. единствено гейнер може да си вземе с който ще постигне целта си а ако може и протеин да си вземе още по добре..Не е толкова едър Стояне.. а и човека иска килограми.. heavyheavy не се шашкай ще качиш като увеличиш и приема си на въглехидрати.. heavyheavy ако може опиши цялостно какво ядеш през деня и как тренираш..
17.04.11
01:07
казано от heavyheavy на 16.04.11, 20:30:
Ограничавам се до 100 кинта, но ако се яви силно обоснован продукт бих дал повече. Хайде про-та, бъдете кратки и ясни.
И на мен ми се кара Бентли континентал, но имам 10 бона - айде ако някой зане от къде да купя да каже.
Ще ме прощаваш, но с трици си тръгнал маймуни да ловиш. Стак за 100 лв. не се прави. От монохидрат какво точно очакваше, а остава и от ГрийнМаг да не си доволен /въпреки, че според мен с тея 400 гр. само си го пробвал/ Направи си един хубав стак и тогава ще говорим. Кратко точно и ясно - нещо в режима ти куца, дали тренировките, дали храненето!
п.п. Иронията ти не върви с темата за хардкор добавките - обърка мястото. На това, което казваш СПАМ, хората му казват дискусия /поне тези дето не са със 37 мнения във форума и са пили нещо повече от монохидрат за 20 лв./.
17.04.11
01:23
казано от head_hunter на 17.04.11, 01:07:
казано от heavyheavy на 16.04.11, 20:30:
Ограничавам се до 100 кинта, но ако се яви силно обоснован продукт бих дал повече. Хайде про-та, бъдете кратки и ясни.
И на мен ми се кара Бентли континентал, но имам 10 бона - айде ако някой зане от къде да купя да каже.
Ще ме прощаваш, но с трици си тръгнал маймуни да ловиш. Стак за 100 лв. не се прави. От монохидрат какво точно очакваше, а остава и от ГрийнМаг да не си доволен /въпреки, че според мен с тея 400 гр. само си го пробвал/ Направи си един хубав стак и тогава ще говорим. Кратко точно и ясно - нещо в режима ти куца, дали тренировките, дали храненето!п.п. Иронията ти не върви с темата за хардкор добавките - обърка мястото. На това, което казваш СПАМ, хората му казват дискусия /поне тези дето не са със 37 мнения във форума и са пили нещо повече от монохидрат за 20 лв./.
Ти май живееш в този подфорум само да ги отказваш от добавките х.х
17.04.11
14:34
Е много ясно, друго не съм и очаквал от него....Както и да е, тренировките са ми доста хард, под час и половина, два не падам, използвам времето максимално, а за смяната - сменям програмата, упражненията горе-долу са същите, с леки изключения. Храната ми е осигурена от мястото където уча и основно се набляга на месото, ориза, картофите....абе въглехидрати има достатъчно. Забравих да кажа че съм взимал и кре алкалин....но нулев ефект. А тва по колко и от кое, колко скъпо съм изпил не мисля че трябва да определя как изглеждам и на какво ниво съм в залата....а да взимаме впредвид броя на коментарите май е смешно. Мисля че отговорих на въпросите на всички, чакам съппорт, мерси.
17.04.11
15:29
казано от heavyheavy на 17.04.11, 14:34:
Както и да е, тренировките са ми доста хард, под час и половина, два не падам, използвам времето максимално, а за смяната - сменям програмата, упражненията горе-долу са същите, с леки изключения.
Катаболни процеси и времеви интервал, в който се появяват да ти говори нещо?
казано от heavyheavy на 17.04.11, 14:34:
А тва по колко и от кое, колко скъпо съм изпил не мисля че трябва да определя как изглеждам и на какво ниво съм в залата....а да взимаме впредвид броя на коментарите май е смешно. Мисля че отговорих на въпросите на всички, чакам съппорт, мерси.
Оооо важно е, когато става въпрос за добавки. Важено е освен броя на постовете и съдържанието на същите, а съм си направил труда да погледна твоите и съм силно впечатлен от мненията тип:
казано от heavyheavy на 20.12.10, 20:25:
Eдин приятел остана предоволен точно от този продукт, после исках и аз да си взема, но ми се видя много cash.
Следващата тема също е доста добра и издава опита ти с прием на добавките:
казано от heavyheavy на 10.04.11, 17:41:
В последно време забелязвам, че доста прехвалени продукти които ползвам....нещо не действат, а интересното е че имат общ белег - на капсули са (желатиновите). Знам че се разграждат бързо, но...не е ли по-добре да опитам да ги пия на прах(без капсулата.)
“Прехвалените продукти” са сигурно монохидрата за 20 лв. и креалкалина /предполагам тъничка цена сме гонили пак или не, това е протенина Muscle Juice :D/?
Тук вече си проличава какъв капацитет си в избора на протеин, щом три етикета не можеш да сравниш, а и Muscle Juice е гейнър, но не казвай на никой:
казано от heavyheavy на 28.08.10, 16:11:
Scivation Whey 5lb, Muscle Juice, OPTIMUM Classic whey.
Спрях се на тези продукти, защото цената и самото съотношение цена/употреба ме устроива, а знам че са добри и ефективни.
Кой мислите че ще ми ПОМОГНЕ(казвам го неслучайно ,тъй като знам че храната е най-важна, а в момента тъпкането ми е стабилно) за максималното качване на ММ?
При това качество на постовете ти ли ми се обясняваш, че няма значение броя на постовете? Освен, че са малко, са и лишени от съдържание. Не виждам нищо уникално във физиката ти, че чак да се хвалиш с това, а постиженията ти също няма как да знам какви са, а не ме и интересува. Интересуват ме постовете ти, а те са лишени дори от минимално познание в материята, но за сметка на това се опитваш да се правиш на интересен - съжалявам, като почнеш да пускаш качествени постове и добиеш опит с хранителните добавки, тогава дръж сметка. Пий си “прехвалените продукти” имай си феноменалните резултати от 75 кг., но поне не се излагай за неща от, които видимо нямаш понятие, но не се прави на интересен. Пия и пробвам всякакви добавки доста годинки преди да се появиш във фитнес зала /различни от монохидрат за 20 лв. и креалкалин/.
Като започнеш да пускаш смислени теми, ще започнеш да получаваш и смислени отговори, но със 100 лв. за добавка е смешна работа. И горе ти казах - събери пари и направи сериозен стак, а до тогава си взимай една по една набелязаните в стака добавки и прецени коя по какъв начин ти се отразява /има и такава тема за това, кой и как преценява добавките/.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 17.04.11 15:31.
17.04.11
17:31
heavyheavy
head_hunter е прав,за 4-5 години в залата,при използване на подходящи стакове ефекта би бил друг
Виждам че си доста релефно момче,което е чудесно,сега е момента за добавките :)
Остави го гейнера,вземи си няколко кила суроватка и БСАА,може глутамин,може и комбо като интра продъкт,примерно Екстенд или Purple wrach,MBCAA.
Вместо гейнер,смесвай суроватката със мед,или банани,или глюкоза,може и шоколад...дори е най добре въглехидратите да гирезнеш 10тина мин преди протеина
След 4-5 години предполагам знаеш как се тренира,2 часа е доста добър тренд,така че изпии 30тина кила протеин и пак ше си говорим
За 100 лева.....мхм....Може би 5 либри суроватка,примерно матрица като NO Xplode + Екстенд би ти струвало 200 лева,и би ти стигнало за 2 месеца,ГРУБО казано: стака така представен е около 200
Мнението беше редактирано от Dean Petrov на 17.04.11 17:40.
казано от Dean Petrov на 17.04.11, 17:31:
heavyheavy
head_hunter е прав,за 4-5 години в залата,при използване на подходящи стакове ефекта би бил друг
Виждам че си доста релефно момче,което е чудесно,сега е момента за добавките :)
Остави го гейнера,вземи си няколко кила суроватка и БСАА,може глутамин,може и комбо като интра продъкт,примерно Екстенд или Purple wrach,MBCAA.
Вместо гейнер,смесвай суроватката със мед,или банани,или глюкоза,може и шоколад...дори е най добре въглехидратите да гирезнеш 10тина мин преди протеинаСлед 4-5 години предполагам знаеш как се тренира,2 часа е доста добър тренд,така че изпии 30тина кила протеин и пак ше си говорим
За 100 лева.....мхм....Може би 5 либри суроватка,примерно матрица като NO Xplode + Екстенд би ти струвало 200 лева,и би ти стигнало за 2 месеца,ГРУБО казано: стака така представен е около 200
И аз съм съгласен че е по добре.. но ценатаа.. ако желае да отдели повече пари това е добър вариант.. това са прекрасни суплементи !
17.04.11
21:19
ок, мерси, тва ме интересуваше общо взето. Не да задълбавам, но ... хънтър пусни си некое предаване като на Недик, що се тормозиш излишно нз. ПЦ-то и рег-а ми не ползвам само аз, пак казвам не съди по коментарите, както и да е пак казвам нямам и минималното желание да споря ... абсолютно никви лоши чувства, просто като разбираш и си компетентен не значи че трябва да разваляш добрия тон... и да - точно тва правиш в последните си постове. Силно се надявам да остана разбран. Живи и здрави.
Нещо ме домързя да изчета всички теми, НО определено за 100 лева няма да си вземи нищо кой знае какво ? Но какво да прави ? “дай ги за храна” стига с тая храна не може човек 80 кг да изяжда храна за 120 килограмов индивид. За мен най-добре вземи протеин. Нещо което си е нужно и ти помага малко или много най-малкото в хранителния режим. Ама тия глупости дето ги цепи всеки втори .. ми писна точно казано май някой хора са тук само за да ни отказват от добавките.
Колкото до гейнър. Не .. за гейнър трябват повечко пари, все пак се пият доста големи дози и трябва и 2ра кутия .. поне.
Аз все пак държа на мойто ,че Сайз-а е едина от най-добрите (да не кажа най-добрата) добавка от всички които съм пробвал. С 1 кутия сайз и добро хранене... може и да имаш по-добър резултат от мен. И все пак днес пих една от последните “дози” и правих лежанка с 85 кг. 7 серий сам. А преди да го започна правих с 80 по 6-7 серий.
Успех в начинанието ако успеиш да мръдниш с килограмите ще се радвам да споделиш тайната :)
20.04.11
11:19
кви са тия тренировки по 2 часа направо ми се вие свят като чета такива изкази
би ли ми обяснил какво правиш 2 часа в залата ?във фитнеса 2 часа тренировки не са нищо друго а вредни!
20.04.11
13:56
гледам да се натоваря максимално, разбира се, правя си на група по 4-5 упражнения иначе все ми се струва, че не съм се натренирал
20.04.11
14:02
казано от heavyheavy на 20.04.11, 13:56:
гледам да се натоваря максимално, разбира се, правя си на група по 4-5 упражнения иначе все ми се струва, че не съм се натренирал
при положение, че “не товариш максимално, правиш на група по 4-5 упражнения (не знам по колко серии - сега ко кажеш поне по 4)” и не качваш - това не ти ли дава малко информация къде може да направиш промени. Поне да опиташ?
20.04.11
14:35
да съкратя тренировката ?
Именно!!!
По 5 упражнения може да правиш единствено за гръб и за крака. За останалите мускулни групи грубо казано по 3 за гърди и рамене и по 2-3 за трицепс и бицепс. По-обемни тренировки за човек на твоето ниво значат само едно - претрениране :)
24.04.11
18:27
ами успокоявам темпото и утре си поръчвам протеин ... Scivation Whey или VPX Sygnex ? инфо-то за съдържанията накланя везните към Scivation ...