Отслабване в проблемните зони.

17.04.11
12:20

Искам да попитам ако ям само на обяд и вечеря без да спазвам някаква диета ще ям просто каквото има вкъщи 2 пъти на ден без мазно,сладко,газирано,хляб и естествено много малко калории и въглехидрати + всеки ден тренировка и 30 мин. кардио да ли ще отслабна и по точно да изчистя корема и гърдите както в една подобна тема “Помощ чистене в корема и гърдите” аз имам значително по малко мазнини но искам същото :D да оформя гърдите и да премахна мазнините в корема (незнам какъв ми е % подкожни мазнини) като цяло просто ми трябва информация какво и по колко ми е позволено да ям
Мерси предварително ;)

Ем да, би отслабнал, но ще загубиш мускулна маса, ако не приемаш достатъчно белтъци. Да не говорим, че трябва да ядеш често, а не само по два пъти на ден, защото тялото ще започне да складира енергия(мазнини), когато се храниш по повече, тъй като ще бъде под стрес и ще си мисли, че го чака ново гладуване, и така ще складира мазнини, ако си хапнеш така по-обилно. Не се отслабва с гладуване, отслабва се с правилно хранене и качествени тренировки, но най-вече качествена храна !

17.04.11
12:34

Ами ако си я разделя примерно от 2 в 4 хранения? смисъл същия грамаж но в повече хранения? Пак ли ще бъде същото или ще има някаква разлика.А пък за мускулната маса колко бих изгубил? Аз имам не повече от 5-6 килограма за сваляне само (плюс минус един килограм)? Аз съм 91 кг. значи трябва да приемам 40-45 гр. белтъци ???

Мнението беше редактирано от Junior Junior на 17.04.11 12:38.

17.04.11
15:39

Виж са пич, почни да се храниш правилно и здравословно, разгледай дневниците на хора, които са от доста време в форума и виж как се хранят.В тоя спорт, всичко идва от храната.Яж по 5 пъти на ден, протеината трябва да ти е по 2.5гр.-3гр. на кг телестно тегло, въглехидратите до 1гр на кг телестно тегло и мазнините приблизтелно толко, но само ненаситени, това ако искаш да се чистиш и да правиш релеф.Яж само сложни въглехидарти с нисък ГИ, и ги яж до обяд, с готвените манджи на мама нема станат нещата или много трудно ако имаш добър метаболизъм, месо, яйца, извара, картофи, кафяв ориз, зленчуци богати на фибри, плодове, това ти е храната.Забрави всичкия джънк.Пий вода 30мл на кг телесно тегло.

17.04.11
22:43

Ае пич трябва да се храниш 4-5 пъти дневно и да тренираш усърдно.Разгледай дневниците виж как се хранят другите,ако ядеш 2 пъти дневно и то каквото има на масата няма да стане.....

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1