MANNA Scitec nutrition

18.04.11
10:35

Във фитнеса,който посещавам продават този продукт на пликчета https://trgovina.over.net/images/cache/trgovina-de85e6af8e4798d77cf2ad4310c5b3ba.gif .Според вас наистина ли има 35гр. протеин и струва ли си да отделям по 2.50 за него.Защото като му гледам състава е бая добър,но дали е това каквото пише незнам ;д .

По тази логика имаш основание да се съмняваш във ВСЯКА хранителна добавка на пазара. :)

Scitec Manna съдържа суроватъчен протеин концентрат (Scitec 100% Whey Protein Professional) и въглехидрати (овесени ядки), спада към продуктите от групата на заместителити на хранене. Ако отговоря на целите на режима ти, Manna e подходящ продукт.

Вътрешното ми убеждение е, че не си заслужава да даваш пари за въглехидрати под формата на хранителна добавка. 35 гр протеин може да си осигуриш за под 2.50 лв и пак като добавка.

18.04.11
11:12

мхм... Еми съмнявам се защото това е scitec е точно затова ми стана чудно иначе манна на други фирми не съм разглеждал.Иначе състава му ми допада.Знам че има по-добри и евтини варианти ,но ми трябва за училище понеже протеина ми свърши.

Не виждам нито една причина да се съмняваш заради името Scitec, но това е съвсем отделна тема.
Виж какво съм написал за Manna тук.

18.04.11
11:33

Добро ревю.Ще го взимам известно време,ако ми е изгодно или нямам възможност за суроватка ще го продължа.Мерси.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1