Съвети за режима ми

17.04.11
22:53

Здравейте, моля да си кажете мнението - какво да променя/добавя/премахна в режима ми, за да има ефект, понеже сега ефекта е минимален. Целта ми е качване на мускулна маса, на 26 години съм, 175 см, 75 килограма, имам сравнително добре изразен релеф и сепарация на отделните групи (като за аматьор естествено), но масата липсва. Ръката ми е 38,5 см. след тренировка, гръдна 108, китка 18. Имам сравнително бърз метаболизъм. Денят ми общо взето протича по следния начин:

ставане в 6.30 - закуска набързо 1-2 сандвича с някакво месо и кашкавал или 2-3 пържени яица
на работа съм от 08.00 до 18.30-19.00, не е тежък физически труд и не е особено изморително - докато съм там обядвам само 1 път около 14.00 нещо готвено, следващото ми хранене е около 19.15-20. На тренировка отивам в 19.40-20.00, програмата ми е 1 ден - ръце, 2 - гърди, 3 - почивка, 4- рамо и крака, 5 - гръб, 6 и 7 (събота и неделя) не тренирам в залата, но играя футбол по 2 часа двата дни. След тренировка стабилна вечеря с месо/картофи/ориз/яйца.

Освен това си взех 1 кутия суроватъчен протеин, 1 Л-глутамин, 1 таурин, някакви витамини и 1 кутия Attack (който впоследствие разбрах че е много смотан избор, но вече съм го взел). Как най-ефикасно да комбинирам тези добавки с досегашния режим ? Целта ми е ММ, предполагам заради бързия ми метаболизъм ще качвам бавно, но чиста маса ?

Благодаря ви предварително за отговорите

Поздрави

17.04.11
22:58

с три хранения на ден просто няма как да се получи нещо

17.04.11
23:57

Ами  те са 4 всъщност - закуска, на работа, преди и след тренировка. Ако сложа още 1 докато съм на работа - нещо бързо - примерно 2 кисели млека с банан и вафла или ? отвкъщи готово няма как да нося а и няма да имам време.

благодаря за отговора

18.04.11
10:19

казано от zdravko jelqzkov на 17.04.11, 23:57:

отвкъщи готово няма как да нося а и няма да имам време.

класическо оправдание!!!

18.04.11
17:08

В сайта четох нещо много интересно.. което досега никой не го е споменавал тук. Виж може да ти е от полза: http://www.bb-team.org/articles/3597_voinska-dieta#axzz1Jsr5bEUG
Не съм я пробвал и не мога да кажа нищо, но е в секция “покачване на теглото” значи все пак може дасвърши някаква работа или евентуално да я преработиш и “адаптираш” за себе си ;)

18.04.11
21:24

казано от Miro Gi4ev на 18.04.11, 10:19:

казано от zdravko jelqzkov на 17.04.11, 23:57:

отвкъщи готово няма как да нося а и няма да имам време.

класическо оправдание!!!

Забранено ми е да внасям хранителни продукти, работя в стерилна среда. Имам само 1 почивка на обяд, когато е въпросното хранене, както и още една от 5-6 минути, през които имам възможност да хапна нещо набързо. Това имах предвид като казах, че нямам време.

Статията за тази диета не ми беше попадала досега.
Благодаря на всички за отговорите.

Мнението беше редактирано от zdravko jelqzkov на 18.04.11 21:25.

19.04.11
09:24

за тези 5-6 минути можеш да смачкаш 1 кисело мляко с едни фъстъци :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1