Мускулите на бедрата

18.04.11
13:35

Здравейте!Аз съм почти на 14г,висока съм 156см и съм 42кг.Нямам проблеми с тялото си,нито с храненето.Дори се храня доста здравословно.Но единствено не си харесвам бедрата.Имам големи мускули на бедрата и се чудя дали е възможно да се изгарят не само мазнини,ами и мускули?Ако да с какви упражнения и диета?Аз танцувам много и водя активен живот.Може ли ако знаете какво трябва да ям преди и след натоварване,за да свалям мускули и ако знаете някакви упражнения за изгаряне на мускули в областта на бедрата да напишете един коментар.
Мерси предварително :)

18.04.11
13:48

От собствен опит и от прочетени неща - най-лесно се гори мускул при бягане на дълги разстояния.

Друг е въпросът от къде знаеш, че нямам мазнини и че е само мускул и обикновено хората тук в този форум, както и аз много държим да не ГОРИМ мускул.

18.04.11
15:24

Кардиото гори всичко освен кокал! :)

Julita, ако си използваш бедрата, те няма да намалеят. Кардиото гори всичко, но първо гори това, което не го ползваш, т.е. мускулите, които не използваш. Ако пък правиш кардио, при което използваш краката и след него хапваш въглехидрати, забрави да си намалиш мускулите на краката, освен ако не си в голям отрицателен енергиен  баланс.

За да си намалиш мускулите на краката трябва да си в отрицателен калориен баланс и да не ги използваш.

Като цяло ти препоръчвам да преразгледаш идеята за намаляването на бедрата, едва ли имаш толкова големи бедра :)

Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 18.04.11 15:39.

18.04.11
19:50

Кардиото ще ти смъкне мускулите на краката.
Но според мен не дей да си гориш мускулите...........

Мнението беше редактирано от Пламака на 18.04.11 19:51.

03.05.11
22:55

Знай, че момчетата нехаресват клъощави крака.

04.05.11
10:02

не знам на 42кг какви мускули можеш да имаш
но според мен каше малко мускули и нагоре от краката и всичко ще е балансирано

04.05.13
16:06

И аз имам такъв проблем. На 15 съм и от някъде 5 месеца танцувам народни танци. Направих такива мускули на бедрата и прасците, чe..:X:X
адски много искам да ги намаля. Ако си намерила начин кажи :)

казано от ygg g на 04.05.13, 16:06:

...от някъде 5 месеца танцувам народни танци. Направих такива мускули на бедрата и прасците, чe…

Затворихме темата за бисерите, иначе директно те пускам там...
Това, което твърдиш, е твърде забавен абсурд.
(1) Няма начин за 5 месеца да изградиш масивна мускулатура с народни танци
(2) Краката ти са изключително далеч от понятието ‘мускулест’ (гарантирам без да съм ги виждал!)

Ех, деца...

Мнението беше редактирано от Кольо Пияндето на 04.05.13 19:29.

04.05.13
20:10

казано от ygg g на 04.05.13, 16:06:

И аз имам такъв проблем. На 15 съм и от някъде 5 месеца танцувам народни танци. Направих такива мускули на бедрата и прасците, чe..:X:X
адски много искам да ги намаля. Ако си намерила начин кажи :)

След три години ще ти кажа колко са ти мускулести краката :D

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1