Проблем с коляно.

18.04.11
19:57

Днес, докато бягах ме заболя коляното и после така цял ден. Бягам от около месец. Гледам да бягам в правилна форма (не на пети, не по напред от центъра на масата) и просто не знам защо така стана. Болката е доста лека и затова реших да не бързам да ходя на лекар. Та въпроса ми е, да го оставя ли да си почине няколко дена или?
Ако има значение на 19 години (без 1 месец ^^) съм, стаж в залата 6 месеца.
Благодаря предварително!

АЧ

18.04.11
20:01

Почини си няколко дена.

18.04.11
22:04

И аз от известно време имам проблем с коляното.. и по точно лявото.. днеска както качвах стълбите и ми изпръщя пак.. и до там.. ся имам чувство, че имам дърво в крака  скърца и пука.. :Х и са огъва както стъпвам ..

19.04.11
15:12

Опитай да направиш здравичък масаж на предни, задни бедра, задник, прасци. Нещо такова:
http://www.youtube.com/watch?v=QJLxruO3su0

19.04.11
17:57

Имам приятелка, която е бяга често и всяка година тича на един полумаратон. Миналата година имаше проблеми с коляното по време на подготовката за маратона и се притесняваше да не възникнат и тази година. Във фитнеса ни дойдоха специалисти в областа на бягането, които те заснемат как стъпваш по време на бягане, къде е тежеста на тялото и прочие. При нея нямаше проблем със правилното стъпване. Оказа се обаче , че маратонките и не са подходящи по две причини. Първо бяха много стари, макар и да не изглеждат такива и второ бяха точно нейният размер. Беше и даден съвет, че за бягане не трябва да ползва маратонки по стари от година и половина и че тряба да са едни номер по големи за да има място ако кракът и отече малко по време на дълго тичане.
А иначе относно проблема ти в момента почини си няколко дни, но ако болката пак се появи се консултирай със специалист.

22.05.11
10:55

Здравейте,аз имах същият проблем с коляното и започнах да си поставям кинезио лента на коляното !
От когато поставям лентата проблемите ми свършиха.Мога да ви препоръчам един сайт в който всичко е описано.

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 23.05.11 00:40.

21.06.11
00:03

pepe, ще се радвам, ако дадеш препратка към въпросната страница и разкажеш още малко! Благодаря предварително!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1