14.05.05
19:05
Хора много ще съм ви благодарна ако ми кажете горе долу някво примерно меню за ВБР. Знам какви храни включва, но ми е малко трудно сама да изготвя някакво меню. И да ви попитам какъв протеин е добре да се приема повреме на ВБР.
Мерси много предварително!!!
Защо не опиташ да изготвиш менюто все пак. След това можем да ти посочим пропуските и да коригираш нещата малко по малко. По този начин ще навлезаш в материята по-лесно и бързо.
Поздрави
Еми примерно на мен нещо такова ми идва на ум:
8.00ч. протеинов шеик
10.00ч. 100г. обезмаслено сирене или извара + някаква салата
12.00ч. 100-150г. пилешко месо + салата
14.00ч. салата
16.00ч. протеинов шейк
18.00ч. риба (филе) + салата
кажете ми как ви се струва :roll: и приемам всякакви забележки!!! :)
А часовете съм ги написла примерно, защото 100& няма да мога да ги спазвам стриктно но ще се опитвам да се да закъснявам повече от 30мин.
А разбира се всичко това ще го съчетаея тренивовка във фитнеса с продължителност 1.30мин.
Ако имате някакви други въпроси давайте:)
Това е доста тежък режим (за организма). И все пак ще трябват някакви мазнини, иначе няма да свалиш много. А защо реши да използваш точно този режим (в смисъл, почти без въглехидрати)? На доста хора няма да се отрази благоприятно на здравословното състояние. Освен това не зная доколко хранителния прием е съобразен с калорийния разход. Надявам се да е така...
ако се приемат много белтъчини нужни ли са мазнините ?зашо да не сваля ако не приема мазнини ?
Защото организмът инстинктивно ще започне да си “пази” мазнините. Освен това приемът на ( поне някакви) мазнини е изключително важен общото здравословно състояние.
А иначе да, ако белтъкът е достатъчно висок, не е нужно и мазнините да са много (но не и под определена граница). А дали белтъчините са много, малко или достатъчно не е ясно, тъй като не са посочени лични данни.
Поздрави
Еми личните ми данни са: жена, 19години, 175см, 84кг.
Трябва до 26 да сваля 5кг. и смятам, че ще успея. Да ви кажа няколко пъти съм била на лечебно гладуване само на плод и вода и не съм имала никакви проблеми, и за това смятам, че и с този режим ще мога да се спрявя. Цял живот съм спортувала доста активно баскетбол и футбол (10години общо), но поради много неприятна контузия ми се наложи да прекратя, и чрез прием на разни лекарства за алергии качих доста килограми за страшно отрицателно време. Иначе винаги съм си вървяла до 70кг. МАХ което е било перфектно при постовете на които съм играла в дадените спортове.
Martin ако можеш дай ми някакви препоръки как точно да си изграда менято и какво да включа в него. Много ще съм ти благодарна, както и на всеки един който изкаже мнение! :)
16.05.05
19:11
ако си решила твърдо за този режим,бих ти препоръчал да смениш пилешкото с риба и то по възможност от най-мазната,не се шегувам.
Не е зле да вземаш и по една чаена лъжичка зехтин,всеки ден.
Успех!
За по-точни изчисления трябва много информация, та не го мисли това.
Иначе ти предлагам да замениш шейковете с храна, както и да послушаш x_man.
Поздрави