18.04.11
22:08
казано от deadlift man на 18.04.11, 20:33:
Има едни кантари в кауфланд и по-големите аптеки. Мерят ти пулс, % мазнини и такива глупости. Мога ли да й имам доверие? ;Д
казано от target на 18.04.11, 19:58:
Какво мислите за това Какво се случи при Свидетелите на Йехова
Мисля, че вратата изяде най-много бой :) останалите малко ги нашамариха... толкоз
Тази “църква” е на 100-на метра от моя блок, а за съжаление тези дето отнесоха боя са същите заблудени овце като всички останали последователи. Бой определено трябва да има (поради липса на алтернатива), но трябва да е на по-високо ниво в йерархията на сектата. А това, което виждаме на кадрите са добре познатите ни футболни хулигани, които не се нуждаят от коментар, те просто си намират повод да бият и рушат, а конкретната кауза е просто предлог.
18.04.11
22:54
Кой е тоя Йехова и за какво е направил, че толкова свидетели му трябват? :D
Обикновено такива ексцесии стават, когато държавата е абдикирала от задълженията си към населението. При такъв случай населението или определена група от него взима нещата в свои ръце. Не понасям футболни хулигани, но добре, че беше въпросната изцепка, та дано обърнат внимание на въпроса. Това си е секта и е забранена в някои страни и вероятно има защо. В случая момчетата насочиха вниманието на обществото към доста сериозен проблем /за съжаление по начин от който доста хора ще се възмущават/, но май едниствения възможен към момента. Аз оправдавам постъпката им. Ако държавата се беше размърдала по въпроса за вероизповеданията, то нямаше да се стига до подобни неща.
18.04.11
23:07
Аз от прочетеното в интернет разбрах само,че са балъци и други балъци им дават парите си,но с какво са заслужили те боя си повече от останалите шмекери не разбрах.
18.04.11
23:23
http://bg.wikipedia.org/wiki/Свидетели_на_Йехова
Ей тук има синтезирано инфо. Ако се поразровиш малко из нета, сигурно и ти ще ходиш да ги пердашиш. След всичко прочетено по въпроса ми станаха фаворите дори пред летните билдъри :D
Агресивни в агитацията си за сектата, но сега им показаха какво е агресия към самите тях.
п.п. Повода е протеста на ВМРО предполагам, а причината е това което вършат.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.04.11 23:24.
18.04.11
23:48
WTF ?!?! :Д Това е по-абсурдно от правилата на форума,ебаси!
“Не псувай жената на ближния съвфорумник, освен ако Head не започне първиииии, аминнннн!!! “
казано от x_3_mar на 18.04.11, 22:18:
Мисля, че вратата изяде най-много бой :) останалите малко ги нашамариха... толкоз
Даже им е малко боя на тази измет
казано от Valdis на 19.04.11, 11:17:
казано от TELFERA на 19.04.11, 11:06:
Аз ям по шест варени яйца, но понеже срещам трудности с беленето ги ям с черупката.Лошото е че по този начин солта трудно се закрепя :Р и трябва да ги мокря. :)
Вероятно и доматите ги ядеш с коловете, недостатъка е, че когато правиш салата ще ти е необходим трион за да ги нарежеш на колелца. ;)
Вижте това :D Избухнах в такъв смях, че целият офис замря :D
19.04.11
13:30
Къде беше таблицата да си сметна калорийния баланс?
19.04.11
13:55
В темата за НВД.
Ако някой има материали или е попаднал на нещо свързано с Exascale computing да не се срамува и да сподели :D- всякакво инфо би било от полза.
Гугълски съм го питал и си се разбираме, но търся още материали : )
ПП Съмнително като цяло, но съм длъжен да пробвам :D
19.04.11
15:53
Ще има ден на самоуправлението в училищата ( т.е. ученици заемат ръководни и педагогически постове ) ... трябва да напиша малба заявление ( или нещо от сорта ) до дирекцията за длъжноста ‘’Директор’’ моля който има опит със сплашващите писма да помага... :D рязаните конски глави в леглото също са опция към политеческата ми платформа за перспективно и светло бъдеще на образователната ни система
19.04.11
17:25
казано от kristiancho на 19.04.11, 15:53:
Ще има ден на самоуправлението в училищата ( т.е. ученици заемат ръководни и педагогически постове ) ... трябва да напиша малба заявление ( или нещо от сорта ) до дирекцията за длъжноста ‘’Директор’’ моля който има опит със сплашващите писма да помага... :D рязаните конски глави в леглото също са опция към политеческата ми платформа за перспективно и светло бъдеще на образователната ни система
Прочетат ли това от една конкретна партия ще те номинират за президент :D
п.п. Това с конската глава е удар в 10-ката - любимия филм на баш шефа на партията ;)
Мнението беше редактирано от head_hunter на 19.04.11 17:26.
Kaжете някоя комедийка? Нещо от рода на The Big Lebowski…........ Това е най-якия филм честно..
казано от Rikoo на 19.04.11, 17:29:
Kaжете някоя комедийка? Нещо от рода на The Big Lebowski…........ Това е най-якия филм честно..
Пробваи другите филмчета на братя Коен Burn After Reading, Fargo, Raising Arizona, Barton Fink естествено все така смахнати.
казано от tra^la^la на 18.04.11, 20:07:
пълна простащина!!
но не ми е ясно откъде изкочиха тези свидетели на йехова?с какво си навлякоха такъв гняв? ... ( не следя новини за това)
Като не ти е ясно с какво са си навлякли такъв гняв не оценявай по такъв начин постъпката на протестиращите. Простащина било, а самоубийството на малки деца и пускането им с чадър през седмия етаж какво е?
Не го казвам само на теб, а на всеки който се възмущава и се чуди за какво става въпрос.
http://www.vbox7.com/play:6b314d1d
http://www.vbox7.com/play:ce5f682b
Малко им е! Жалко, че не бях там.
Мнението беше редактирано от VEGATA на 19.04.11 18:46.
Много ясно, че им е малко...
Едит:Момчета, баща ми иска да си вземе електронна цигара, ще препоръчате ли от къде са по-качествени?
Мнението беше редактирано от Андриан К на 19.04.11 19:02.
19.04.11
20:09
с камани да им натрошат главите с камани ! браво на момчетата дето са се включили... тея ченгета да бяха и те ги побили малко не да спират Християните !
казано от Rikoo на 19.04.11, 17:29:
Kaжете някоя комедийка?
The Hangover
казано от Едуардо на 19.04.11, 10:51:
Даже им е малко боя на тази измет
Дам.... то това си беше като сурвакане, ако така ще ги бият направо през ден да са там :D и без това йеховския господ ще ги пази... Даже другия път може да дойда и аз да поритам вратата, ще си взема такава тениска (rock)
казано от Андриан К на 19.04.11, 18:49:
Едит:Момчета, баща ми иска да си вземе електронна цигара, ще препоръчате ли от къде са по-качествени?
Момичета може ли ;)
Аз лично останах доста доволна от Intellicig Evolution, беше ми помощ в борбата с цигарите.
Разбира се, че може!Мен ми трябва онлайн, ако може да я вземем.Ще съм ти благодарен, ако знаеш онлайн от къде може да се вземе?
19.04.11
20:49
Има ли смисъл от тея дивотии:) Аз съм останал с впечатлението, че няма..Поне така са ми казвали
Ами за някои има смисъл, за други не (giggle) На мен ми свърши работа, но мисля че най-важното е да си готов да ги спреш.
19.04.11
21:52
казано от Madboy на 19.04.11, 00:20:
“Не псувай жената на ближния съвфорумник, освен ако Head не започне първиииии, аминнннн!!! “
За какво да псуваме женицата бре? Вземем да я обидим - за други работи е създадена жената на ближния :D
Това ме подсети за един виц:
Слиза Моисей от планината и се провиква:
- Народе! Имам добра и лоша новина!
Отдолу се чуват нетърпеливи възгласи, а Моисей продължава:
- Споразумях ме се с Тоя горе само за 10 заповеди, а лошата новина е, че онова за “Не прелюбодействай” остана!
:D
казано от x_3_mar на 19.04.11, 20:33:
Дам.... то това си беше като сурвакане, ако така ще ги бият направо през ден да са там :D и без това йеховския господ ще ги пази... Даже другия път може да дойда и аз да поритам вратата, ще си взема такава тениска (rock)
Аааа картинката е жестока (rock)
20.04.11
00:15
http://youtu.be/ZjZ8Kpt1hSk
20.04.11
00:17
Тука докато се чудих какво да правя, драснах няколко реда - http://train-bg.blogspot.com/2011/04/blog-post.html
Ако на някой му се чете. Нищо особено - просто запълване на време ;)
чуденка:
егоистично/гадно/долно ли е да се забиеш с дългогодишна приятелка само заради секса и впоследствие да и кажеш,че искаш да си останете приятели ?
20.04.11
01:25
казано от tra^la^la на 20.04.11, 01:23:
чуденка:
егоистично/гадно/долно ли е да се забиеш с дългогодишна приятелка само заради секса и впоследствие да и кажеш,че искаш да си останете приятели ?
Егоистично е да не й кажеш :D Иначеее долността зависи от това дали тя има някакви чувства....
Макар да се среща рядко , има вероятност и тя да иска същото , така ,че... :P
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 20.04.11 01:27.
20.04.11
01:31
После трябва да ходиш всяка неделя на църква да изкупиш греха :D
Иначе последиците са разбито приятелство :)
Мнението беше редактирано от fire.is.my.nature на 20.04.11 01:32.
нещо такова да.
да формулирам въпроса по-точно
егоистично/гадно/долно ли е да развалиш приятелството само заради собствените си нужди/желания/нагони и впоследствие когато ти скимне да разтуриш нещата и въпреки това да предложиш да си продължите приятелството ?
да нали ?
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 20.04.11 01:39.
Ако го развалиш само заради собствените си нужди, значи не е било наистина приятелство. А евентуално ако това се случи си направил услуга на човека до теб като си го отървал от низката си особа. Така че по - скоро е не най - добрия начин да покажеш непреднамерен алтруизъм:д :Д
Кажи и че искаш за 1 нощ и нищо повече. Ще отнесеш 2 шамара, голяма работа, поне ще си искрен и няма да я поставяш пред свършен факт :D :D :D
Мнението беше редактирано от Lyubomir на 20.04.11 01:58.