Дъ Флешкос Дневник

Темата е заключена.
Прескочи до:

22.03.11
16:49

Здравейте, аз съм нов във форума на този чудесен сайт и реших след днескашната тренировка и аз да си направя дневник като първо ще започна с кратко представяне на себе си.Казвам се Петър и съм от град Варна на 20 години и обожавам спорта.Като малък смених доста спортове докато преценя кое ми харесва най много като се спрях на боксът прекарах няколко години тренирайки от който 2 в спортно училище , но при няколко промени в клуба се отказах от спортното училище (явно не съм бил силно мотивиран).След като смених училището продължих с тренировките известно време ,но след това спрях ида тренирам.
Понеже генетично заложено съм си клечесто момче през  октомври месец 2010 година реших ,че трябва да променя това и от ноември месец 2010 година започнах да ходя на лостове в едно близко училище до вкъши като за този период на трениране качих 5 килограма.След много четене в този форум и сайт и доста изгледани клипове реших ,че искам да включа  Кросфит методът на трениране и без да чакам днес направих първият си комплекс “Cindy” Като резултатът е следният :
19 рунда за 20 минути
ПС : Впечатления от комплекса :
Много хубава тренировка доста ми хареса запъхтях се доста дори останах без въздух по едно време ми беше толкова черно пред очите че едва виждах какво става около мен.Вмомента усещам много силна мускулна треска в краката и гърдите но пък имам сила за още 1 нормална моя тренировка.Смятам да си дам малко почивка на краката понеже не са свикнали все още на натоварване (понеже тях ги тренирам мн рядко и то с бягане) и следващият комплекс който смятам да пробвам е “Angie”
Благодаря на всички който са сложили всякаква полезна информация в този чудесен сайт и По-здрави

22.03.11
16:54

Следя те! И през уикенда те чакаме на тренировката 8-)!

Успех!

24.03.11
16:12

Днес , след един ден почивка реших да направя комплекса “Angie”
Резултат : 100 набирания ,100 лицеви ,100 коремни преси без клекове за време : 23 минути и 37 секунди
Впечатления и забележки : набиранията който са ми уж най - силната част се оказаха най-слабата в този случаи.Първата серия направих 20 втората 10 (стриктни понеже киппинг не мога) дотука добре ,но след 2рото ми качване на лоста набиранията станаха мн накъсани по 5 на серия и непълни ами някакви половинки мн съм недоволен от тях и смятам утре цяла трениривка да работя върху техниката на киппинг набиранията , лицевите и коремните ги направих преблезително бързо след лицевите отдавна не бях усещал такава болка в гърдите.Клекове не правих бях мн разочарован от себе си сега за наказание смятам да направя 150 клякане бавни и ще наблегна на техниката.Лично съм разочарован от себе си явно не съм подготвен още за този комплекс.

Храна за деня :
След като станах в 11 часа (аз съм поспаланко , но смятам да го променя това) в 11 : 30 3 варени яица половин краставица и 100 грама сирене

Тренировка в 1 : 30 след което останах и правих хендстенд на успоредка , после приказвах с един приятел доста време се забавих което малко грешно от моя страна
сега ще хапвам 150 грама скумрия със сос малко сирене и половин краставица + 1 варено яице без жълтък

29.03.11
16:02

Закуска : 3 препечени филиики с бял хаивер и малко зелена салата.
Обяд : Зелена салата с 2 кюфтета
Тренировка :

Загрявка : Загряване на всички стави (врат ,рамена , лакти ,китки и т.н) малко подскоци на стълби след което малко разстягане.

Кофички : 3 серий по 13 кофички и 2 серии по 10 кофички като след сяка кофичка правих хендстенд
Лицеви опори : 4 серий по 15 повторения
Набирания : с надхват пред врат 4 серий по 9 повторения
Малко гимнастика хенд стенд, подскоци, растягане
Бягане : 3 обиколкй с променливо темпо
(всички повторения на кофите и набиранията ги правих бавно за по голямо натоварване)
Хапване :
5 яйца и много сирене под формата на (яица със сирене ,то колко тъпо звучи :D:D:D)
и малко мусака с 2 филиики хляб.

До този момент за деня съм изпил  2 литра и половина вода
По-късно ще си напиша и другите хапвания :)

150 грама извара

Бяло пилешко месо с картофи и 50тина грама извара

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 30.03.11 21:56.

30.03.11
21:59

30.03.2001
Комплекс :
3 HSPU
6 Jumping Lunges (скачащи напади, ляв+десен=1 повт)
12 Sit ups (стандартни коремни преси на земя, без да застопоряваш краката)
Максимален брой рундове в рамките на 20 мин
(изготвен ми от Вик за което му благодаря много)
Резултат : 21 рунда и 4 коремни преси

Впечатления и забележки : ХСПУ-тата не ги правих до доло но с всяка серия ставаха пусках все по надоло :) Тези напади ми разказаха играта краченцата ми не са свикнали да ги натоварвам :) Много приятна тренировчица се получи мн съм доволен ,но не дадах всичко от себе си :Х

03.04.11
13:49

Днес се запознах със света на щангите наблягах най-вече на техниката гледах да не се товаря пък и не си знам възможностите а ме беше страх сам (затова зася само техника)
Клек - само с лост - 12 повторения ; 20кг - 10 повторения ; 40 кг - 8 повторения ; 50 кг - 8 повторения ; 60 кг 6повторения и веднъж 4 повторения (на тези килограми не пусках до доло просто ме беше страх)
Мъртва тяга : 30 кг - 10 п. ; 40 кг - 10 п. ; 50 кг 8п ; 6 п. ; 4 п. (пак наблягах на техниката не исках да слагам повече килограми от страх дали ще го правя с изправен гръбнак)
Лег - 40 кг - 12 повторения ; 60 кг - 8 пъти ; 70 кг 4 пъти (на последното ми помогнаха да вдигна) ; след това стълбичка 70 3 пъти 60 3 пъти ; 40 8 пъти (Всички килограми съм ги смятал с лост 10 кг за което не съм сигурен)
Накрая направих 2 серии по 9 набирания с 10 кг тежест и 10 минути бягах на пътека

Тука имам един въпрос .Понеже от скоро започнах да гледам хранителния си режим и все още съм в процес на подобряване (поради незнание .. все повече и повече чета и опитвам) искам да попитам за мойте килограми (68кг) след тренировка когато нямам мед или банан под ръка , филиика бял хляб върши ли работа като бърз въглехидрат за възстоновяване на гликоген .(Моля някой да помогне по този въпрос) Мерси и По-здрави

П.С-Всички тежести съм ги сметнал със 10кг лост което нз правилно ли е и дали е вярно !

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 03.04.11 14:46.

04.04.11
17:22

Кросфит комплекс 21 - 15 - 9 повторения бърпита и набирания (изготвен ми от Vic)
Резултат : 07:08мин доста измъчено се получи с големи почивки между бърпитата и набиранията

След това : 3 серии по 8 набирания широк надхват
400 метра бягане
45 ходещи напада
30 скока на 40 см стъпало (бордюр ; абе неопределен вид :D)
600 метра бягане променливо темпо
и за финал още 10 бърпита

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 04.04.11 17:23.

06.04.11
21:29

Закуска : 2 банана и 2 4аши прясно мляко
Обяд : 100тина грама пилешки гърди 2 варени яйца(без жълтък) и 100тина грама сирене + 1 банан
Тренировка :
4с. набирания с широк надхват пред врат по 10 повторения
4с. набирания с широк надхват зад врат по 10 повторения
4с.Кофички по 12 повторения
4с. широки лицеви с крака на стъпала по 15 повторения
малко техника на бътърфлай набирания и малко хендстенд на успоредка

веднага след тренировката 1 банан
30 минути по късно
100 грама пилешки гърди ; 100 грама сирене и малко кашкавал с 2 печени филийки бял хляб  намазани с мн мн малко свинска мас

После имах доста работа навънка...
Сега ще хапвам Риба малко пилешки гърди + 100тина грама сирене и малко зелена салата

По късно смятам да изям една кофичка кисле мляко и 100тина грама извара

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 06.04.11 21:52.

08.04.11
20:03

Тренировка :
Заден клек загрявка само с лост после с 10 килограма 15 килограма 20 килограма 30 килограма
5 серии по 5 повторения 60 килограма
Силово обръщане
Загрявка и трениране на техника само с лост няколко серии по 5 повторения
5 серии по 5 повторения с 40 кг наблягах изцяло на техниката
2 серии по 5 повторения мъртва тяга 60 кг пак наблягах на техниката (на всичко наблягах на техниката тепърва навлизам в света на щангите)
за фини6 направих 2 серии по 20 индийски лицеви опори и 2 минути стоях на пленч.

09.04.11
17:58

Днес уж трябва да ми е почивен ден ,а то какво се случи имало лостаджийска сбирка във Варна (нз защо не е спомената тук) .Отначало отидах с мисълта ,че няма да тренирам само ще наблюдавам ,а и все пак трябва да пестя сили за утре за Кросфит .. та отидах ,отначало нямаше мн хора (2 3 момчета) времето беше гадно ,но изведнъж се събрахме 20тина човека слънцето изпече и всички се покатериха по лостове и успоредки някой просто си тренираха други правихме просто силови набирания ,пленчове хендстенд и си помагахме един друг с квото можем .. та това беше мн глупава моя грешка ,но няма как лостовете са ми страст и затова отидах за да се запозная с другарите по лост , сега цял ден ще мързелувам и ще почивам за да възвърна малко силички който утре ще си заминат парадно при Кросфит групата от Варна (като знам каква е тренировката чак страх ме хваща ) Поздрави на всички и приятна събота и неделя :)

13.04.11
16:28

След 2дневна почивка поради травма в ръката Тренировка беше следната
загрявка
4 пъти по 50 метра спринт
5с Х 10п набирания широк надхват пред врат
4с Х 10п клек на един крак(пистолет) тука ще работя над техниката ,че на повечето повторения коляното ми излиза пред пръстите (за първи път правя пистолети)
5с Х 10п кофички
4с Х 6п лицеви опори на успоредка като рацете са на нивото на кръста (като пленч)
5с Х 20 клека
4с Х 15 лицеви опори широк хват
малко напади не съм ги броял

Хранене
Закуска :
1 банан с чаша кафе 30 минути след това чиния спагети с кисели краставички гъби и сос болонезе
2ро хапване 1 банан
Тренировка
5 минути след това един банан
30 мин след това чиния спагети със сос болонезе кис.краставички и гъби
след 2 часа ще хапна малко печено пиле , а за вечеря още не знам какво :D:D

Забележки -ръката ми дори след 2дневна почивка продължава стабилно да си боли смятам май до края на седмицата да тренирам само крака и корем и ръцете да не ги натоварвам.

14.04.11
19:25

Днес реших да измъча крачетата си като за последно преди първият ми работен ден :)
Тренировка
Загряване с 15 , 30 ,40 кг Заден клек ( и малко учих техниката на предния клек)
5 с Х 5п заден клек с 60 кг
Загряване силово обръщане 15 , 30 кг
1с Х 5п с 50 кг и 3с по 3п пак с 50кг
Военна преса загряване с 15 кг 20 кг
3 с Х 5 п 40кг 1 с Х 5 п 30 кг

15.04.11
18:27

Днес дори в почивния ми ден пак имаше много тренировка по програмата “Мъкни матраци докато не ти прилошее”не ми влиза в моята работа ,но когато хотела отваря няма моя твоя работа всичко е общп .. :) По едно време бях толкова скапан ,че направо не ми се поглеждаше към тези матраци , и тъкмо когато реших да приключвам смяната си 10 мин преди края на работното време погледнах към часовника и Кросфит духа дойде в мен (тряа ми платят за рекламно лице) и си казах давай можеш още имаш 10 минути , напънах се здраво и така си улесних работата за утре.Днеска съм много отчаян от храненето си изядох супер много хляб но пък иначе трябваше да гладувам .. ама днес ще си направя в нас за утре ,че инак първите 2 3 работни дни ще го карам на нездравословно :Д:Д

16.04.11
23:04

Днес продължаваме с матраците .. болката в ръката ми се е засилила супер много ... храненето ми беше повече от зле (вече съм се погрижил за утре да е по добре :Д:Д) , но пък цял ден бях позитивно настроен и усмихнат.
Тренировка : Взех от Вик идеята за Планк Табата (моето не се получи точно това) ,но все пак
8 серии по 40 секунди с 10 секунди почивка и 2 серии по 30 вдигания на краката от лег
Доста ми се измори ръката от тоя планк затова не посмях да повторя 2ри път ...
Препоръчаха ми да пия Рибено масло още началото натая седмица ще си взема

Искам да попитам някой ако може да ми помогне дотогава как да понамаля болката ще съм много благодарен
Описвам :
Болката е точно в началото на бицепса както и от 2те му страни пак в началото , и малко над лакета (това всичко го казвам на  допир ,защото иначе болката си е цялостна).Болката е доста остра и е постоянна като като движа ръката нагоре надоло от сгъвката най-много ме наболява в началото на бицепса .Когато натоваря ръката например да вдигна нещо тежичко изтръпва цялата и едва я движа и ме пронизва силна болка .. Болката е някаде от близо 2 седмици и се появи по спомен от силови кофички.Засега я мажа с Ибутоп Гел ,но резултати 0леви така ,че ако някой помогне ще съм му много благодарен :)

18.04.11
20:40

Тренировка: 
4с. 12п. Набирания широк надхват
5 х 10 кофички
3х10 пленч лицеви на успоредка
4х15 лицеви с широк хват на един крак

Ръката ми продължава да си боли, но е значително по-добре ще я карсм на два дни почивки (ако издържа) и да се надявам до края на седмицата да се оправи.Останал съм с мнението,че никой не ми гледа скромното дневниче,  но аз да си питам според вас може ли болката в началото на бицепса и. Лакета да идва целия проблем от рамото, или е от някеи сухожилия на лакетя?

18.04.11
23:24

Гледаме го :)
Случвало ми се е да ме боли рамото и бицепса с една остра болка, може би има нещо общо - нещо от сухожилието може да е ....но ти си почивай. Може да правиш клека :)

19.04.11
17:51

Днеска почивам , но дори и в почивката ми се получи доста интересно.По време на работа имаше един период който нямахме какво да правим и реших ,че това е удобния момент да уча техника .. :D Намерих си една ПВЦ тръба (чистачка за прозорци дълга) и се отдадах изцяло на техниката на преден клек , Squat Clean и Power Clean.С ПВЦ-то добре утре най-вероятно ще ги работя вече с тежест след работа , а по време на работа смятам да се отдам (ако има време де .. :) ) на техника на тръстер :Д.. В общи линйи голяма забава се получава с това ПВЦ :)

19.04.11
17:54

Добро е за тези работи, но най-служи за заучаване на клек с изпънати ръце над глава (Over Head Squat) и  Snatch :)

Мнението беше редактирано от Valleri на 19.04.11 17:55.

19.04.11
18:26

Мисля ,че ми е доста  рано за тях или по-скоро ме е страх :) Но ще те послушам и утре ако имам време ще го включа и него към заучаването на тръстерите ,поне няма да ме е страх от контузия или изтърване  :) Мерси и Поздрави

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 19.04.11 18:27.

19.04.11
22:50

Днес докато чаках един пряител да се набира ре6их да направя едно хендстендче на успоредка , еее не тъкмо ми беше поотминала ръката и пак ме заболя адски много , видях се с една приятелка която следва в медицинския с кинезетерапия или нещо от сорта и ми каза че имам Тендовагинит (въспъление на сухожилията) който са в слествие на претоварване и ме посъветва за известно време въобще да не натоварвам ръката.. Ема ,че съм и аз глупава глава ама ко да са прай страста е голяма !!

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 19.04.11 22:51.

21.04.11
22:30

Ръката днес ми е по добре от ден и половина я мажа с анестезолов спирт почивам си и хапвам доколкото ми позволява времето добре :)Днес докато четях дневниците на Вик ,Ориндж и други хора който вадят титаник се замислих ,че откакто почнах работа преди седмица досега през ръцете ми преминаха легла ,саксий каси и всякви такива буквално по тон на ден та чак ме хвана яд ,че не съм си изчислил обема на носене на работа е нищо поне се надявам да натрупам някаква сила с това цялото носене :) По-здрави на всички

23.04.11
20:46

Днес направо се убих на работа , но желанието в мен да тренирам беше огромно.Отидах до 2 зали с мисълта ,че ще тренирам клек , тяга , техника на снач и т.н , но не работеха поради празниците.Така се реших да отида на лостове и направих следната тренировка :
7сХ8п широк надхват (чест то бар и опънати и заключени лакти в най-долна позиция)
5 по 10 кофички като на всяко слизане задържах по 5 секунди в най-долната позиция
3 по 8 пленч лицеви
4 по 15 лицеви широк хват (краката на пейка)
След това направих една разходка и бях почти заспал докато вървях ,но след като се прибрах си писах с брата на един приятел който също тренира (смесва и лостове и фитнес и бягане и колело абе мн готино момче и доста физически издръжлив).Та това момче се оказа ,че има 2 пудовки 16 килограма и ме дари с едната да тренирам с нея .. вмомента съм адски щастлив тая пудовка ся няма да мога да и се нарадвам :Д:Д

27.04.11
20:34

Днеска метнах и халките вече:) няма как тряа се тренира всичко що го има в кросфита :) нямаше серий и повторения само техника се учеше ,но съм много доволен от себе  си :)
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1775077176975&comments;

29.04.11
11:33

Откакто се сдобих с пудовката отделях всеки ден по малко време за да уча само техника :) .Бях намислил днес вече да почна комплексите “Kettlebells at home” , но като се събудих сутринта се чуствах сравнително доста натоварен от халките които правихме миналия ден затова реших да направя лека тренировка която никак не се оказа лека :Д:Д Явно съм имал повече сила и въздух отколкото предполагах :)
Тренировка с пудовка :
3с Х 8п снатч (и с 2те ръце по 8 обто 6 с.)
3с Х 10п клек с хало в изправена позиция (това ми грамна цялото тяло :Х:Х)
3с Х 8п. Хай Пул (пак и с 2те ръце об6то 6с)
2с Х 10п Ренегадско гребане
2 серий по 20 (10 на ръка) лицеви опори едната ръка върху пудовката
и накрая направих Суинг до над глава до отказа (не съм ги броял)
доста яко се натоварих мн съм доволен сега един ден почивка на работа 2ра смяна също е лекичко и там ще почивам :Д:Д
Надявам се в неделя да мога да отида да тренирам с Кросфит групата от Варна мисля ,че този път ще успея (а дано),ако ли не следващия път вече мятам комплексите :)

01.05.11
13:16

ЙЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕИИИИ Днес съм много щастлив.. Последните 2 седмици нямах време да отида да тренирам с Кросфит групата и само дерзаех и завиждах на трениращите :D :D , но днес се радвам ,че си нагласих така нещата ,че да мога да отида...Е и отидах :) Беше супер тренировка мн съм щастлив и натрениран.Благодаря за тренировката и благодаря много на ВИК ЛИМКА И ВАЛЕРИ за коригирането на техниката на някой движения ще работя над тях през седмицата :) По-здрави

01.05.11
13:25

Тръгвай на работа :D

02.05.11
17:23

Мсни мани че изтървах и служебния хахха ема пак отидах на време

03.05.11
14:14

Днеска трябваше да правя “Kettlebells at home ” , но когато почнах да загрявам с движенията осъзнах ,че техниката на тръстер не ми е мн добра затова се отдадах на техниката на тръстер и бътърфлай набиранията :) и на 2те стигнах до подобрение на техниката. След това направих адски много сначове , много клийн енд прес , много суингове :) Найчих и флип от суинг голяма газария доста си пожонглирах днес :) и 5 серий по 12 повторения кофи като 8 повторения правих с 16 кг пудовка на краката пускам пудовката и още 4 нормални :) Това е за днес скромно но хубаво мн съм доволен чуствам ,че силата ми се подобрява. Утре вече комплексче :)

http://www.facebook.com/video/video.php?v=1785699442525&comments;

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 03.05.11 14:37.

04.05.11
17:33

Някой да ме набие ,че съм се пристрастил към тази пудовка ...почивка не си давам колкото пъти мина покрай нея толкова пъти правя я суинг ,я снач ,я нещо друго голяма радост голямо нещо :Д дано не ме пуска тая радост :)

07.05.11
17:52

Днеска тренировката не мога да я опиша защото беше с групата по стрийт фитнес във Варна , направо лудница 3 часа стояхме там..Днеска трябваше да правя 30 силови за време ,но имаше толкова много хора да се добереш до лоста си беше лудница..Засметка натова направих адски много силови набирания от който повечето деад ханг с испънати кракаи без замах така ,че съм много доволен ..на халките вече горе доло му хванах чалъма на замаха наистина е по лесно ,но тези халки доста се хлъзгат и хвата изплюва.След около 2часово трениране реших да завърша с 100 суинга с пудовка 16 кг за време 00.04.32 не съм доволен доста лигаво го направих почивах си доста ,но след толкова дълго трениране преди това толкова :D :D :D Валери сори ,че не направих комплекса не се сърди :) в понеделник ще го направя :)

ПС и днеска много жонглирах даже научих 2 нови флипа ;)

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 07.05.11 18:06.

07.05.11
20:56

казано от Пешо Флешо на 07.05.11, 17:52:

...
ПС и днеска много жонглирах даже научих 2 нови флипа ;)

Утре ще ги покажеш :).
Добре се справяш, напомни ми да оправим техниката на обръщането и пресата/изтласкването. Изхвърлянето ми хареса, само ми се стори, че извиваш леко гърба в най-долно положение.

07.05.11
22:44

Да на няколко пъти сгънах гърба....

09.05.11
20:05

Днеска двуразово трениране :
Първа тренировка :
Жиронда кофички : 8Х8
Стриктни силови възлизания : 3Х5
Набирания L-позишън : 2Х8

2ра тренировка : Кросфит Комплекс “Helen”
3 кръга от :
400 м. бягане
21 суинг с пудовка (в моя случай с 16 килограма)
12 набирания
За Време : 08м:59с:85
ПС : Всички набирания ги направих Бътърфлай на някой в долна позиция по 2 пъти замахвах преди да се кача ,но бях твърдо решен да направя целия комплекс с бътърфлай :) Като за 2ра тренировка съм си доволен от времето ..На бягането първия кръг много добре ,но 2рия и 3тия доста доста бавно, че чак мудно  .... суинговете и 3те серий не пуснах пудовката ,набиранията и те накъсани но винаги след 7мо 8мо ги накъсвах просто щото ми умираше маха:) не си усещах предмишниците след комплекса мн бяха се напомпали .....

ПС2 : Комплекса го правих в Руското имаха хората час играха футбол и имаше поне 20 човека трениращи на лостовете , не ми пукаше как изглеждам с бътърфлай-те важното беше да си направя комплекса .. Интересното което беше в случая е ,че щом стигах до пудовката и лоста хората правиха доста услужливо място и ме гледаха с едни такива погледи “Даваййй можешшш” бях много доволен мислих ,че доста ще си пречим :)

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 09.05.11 20:30.

11.05.11
16:48

Новата ми любов към Кросфита и Кетълбелите ме доведе до там ,че си поръчах от една приятелка която прави обички ,гердани ,гривни и т.н ключодържателче с кетълбели :) добре се е получило като изключим рогата , но момичето ги е праила на сляпо :) Доволен съм и ся му се радвам още не съм тренирал по късно ще си опиша тренировката :) http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1801087147208&set=a.1705703922687.2086684.1240702422&type=1&theater;

11.05.11
22:22

Днеска много готина тренировка :) Тренирах заедно С Valerious ,Absolut Ilussion и Mihail. Тренирахме техника на снач , клийн едн джърк с пудовка ,правихме дабъл ъндърс с въже , техника на бътърфлай набирания , кофички на халки ,л-стоеж на халки ..тренирахме и индивидуално разни неща :) Направихме макс бърпита за 1 минута , макс лицеви и макс набирания за 1 минута .Абе освежаваща тренировка :)По едно време заваля дъжд Михаил и Абсолют си заминаха поради ангажименти нйе с Валери останахме на едно сухо кътче и решихме да направим 500 клийн енд джърк за време като ги правихме общ брой единия като пусне другия почва, в общи линий отначало направихме по 20 после ги подкарахме на по 10 и така ги държахме почти до края като изключим още 2 пъти който направихме по 20 баа тва беше разбиващо с 16 кг пудовка го правихме ,за времето незнам точно но минахме 30м.
Много съм доволен и много им благодаря на всички за тренировката :)

П.С може и да съм пропуснал нещо, но бая работи правихме ,но по важна е самата тренировка :)
Малко ме е яд че изтървах бройката на бърпитата но 30 ги докарах сиг.... утре ще го пробвам пак

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 11.05.11 23:35.

11.05.11
23:37

Много са тия 500 бройки.... :Д 1000 ли трябваше.....не знам...:Д
Техниката ти на дъбъл ъндърс е МНОГО ДОБРА и МНОГО БЪРЗА....даже и Крис Спиилър не може толкова бързо :Д трябва да практикуваш повече и ставаш луд :):)
п.с. Забравихме халките и трябваше да се връщам ::)

11.05.11
23:48

Еййй къде сме бляли. .... късно ли се сети то добре,  че си се сетил де. .. ех ама, че сме ...Иначе дабъл ъндърите съм ги мъчил много то затова стават ..едва ли са по бързи от на спийлър , но все пак мерси и мен ме кефят , мъчи ги и ти.  щом си ги хванал. Ще станат бързи,  видя какъв е чалъма ... на 1000. сиг щяхме да ревем незнам как дори съм си го помислил хахахаха.....амм иначе ко да кажа валери вие сте машиннииии мерси още веднъж за тренката

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 11.05.11 23:52.

12.05.11
00:13

Много добра тренировка !! Найстина...трябва по-често да е ...и да няма толкова вода, че да правим спринтове :)

12.05.11
00:16

Дааа найстина трябва по често. . Както ти каза и в зала трябва.Водата найстина беше кофти фактор щеше да е готино да побягаме .Нищо пак се сцепихме!!

13.05.11
21:35

12.04 Tренировка :
Жиронда кофички - 8Х8 с много бавно темпо
Бътърфлай набирания и техника - неопределен брой :D
Български клек с пудовка 16кг - 3 по 10 на крак
спринтове 4 по 50 метра

Днес :
Тренировка : уж няма ,но сутринта направих малко планкове,ренегадско на данчо , турско изправяне , милитъри с пудовка , и малко суингове(от всичко по-малко колкото за тонус през деня)- Утре съм на сбирка на лостаджий само смятам да гледам и да си лафя с приятели ще отпочина за да мога в неделя да съм добре за Кросфит групата :)

Мнението беше редактирано от Пешо Флешо на 13.05.11 21:36.

14.05.11
16:50

Днеска с Стреет фитнес маняците бях , тренировката ми мина без никакви серий и тем подобни неща , наблегнах изцяло на движенията от Кросфита - бърпита , хенд стенд пуш ъпс , дабъл ъндърс , клекове с собствено тегло , общо взето тях си правих ,но и доста силови направих което смятам за грешка тренирах някаде към 3 часа  и завърших с нещо като комплексче ,но не засичах време
та 2 рунда от 400 метра бягане 20 български клека (по 10 на крак) 20 клека със собствено тегло , 20 скок на пеика която беше доста нисичка но това беше алтернативата :) бе поизморих се доста днес ,но сега ще си почивам доста и ще хапвам добре и утре с Кросфит групата .... НЯМАМ ТЪРПЕНИЕ :D:D

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1