Колбаси, салами...

16.05.05
20:08

Тъйййй както разбрах за качване на тегло е хубаво да се папка месце. Колбасите, саламите, филетата влизат ли в това число? Въпреки, че като се замисля... :?

Братовчед ми държи транжорна и не един път ми е казвал “ако видиш какво слагаме в саламите, колбасите и каймата повече няма да ти се яде месо”. То естествено навсякъде е така...

Та какво е вашето мнение?

16.05.05
21:04

[quote author=“Footman”]Тъйййй както разбрах за качване на тегло е хубаво да се папка месце. Колбасите, саламите, филетата влизат ли в това число? Въпреки, че като се замисля... :?

Братовчед ми държи транжорна и не един път ми е казвал “ако видиш какво слагаме в саламите, колбасите и каймата повече няма да ти се яде месо”. То естествено навсякъде е така...

Та какво е вашето мнение?

Еми слушай братовче си бе пич, какво повече искаш да ти кажем?  :lol:

Най-добре е чистото месо.

“Евтиното винаги излиза скъпо”, по добре 1кг чисто месо, отколкото 3 някакви колбаси в които не знаеш, що за пвсета са вкарвали

16.05.05
21:13

хаха то ако има псета е добре те пак са месо. Но за съжаление има основно соя и други изкуствени прибавки, но не и месо.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1