14.04.2011г.
Храна:
10:30 - две филии “Вита”, 30гр. сирене, 30гр. суджук, кисело мляко с 10тина стафиди;
13:30 - 40гр. сурови ядки;
15:00 - 150гр. пилешко, 50гр. ориз (сготвен);
18:00 - една филия “Вита”, едно яйце, 30гр. сирене;
21:20 - банан;
21:40 - протеин в 200мл прясно мляко.
23:00 - две яйца. краставица, суджук, айрян.
Тренировка:
Клек – 1х10@20кг, 1х8@30кг, 1х8@35кг, 1х8@40кг, 1х8@40кг
Лежанка – 1х8@20кг, 1х6@25кг, 1х3@27,5кг, 1х4@27,5кг, 1х5@25кг;
Римска тяга – 1х10@20кг, 1х8@30кг, 1х7@35кг, 1х6@37,5кг, 1х5@37,5кг;
Лицеви опори – 5х10 - chest to the ground/нормални - 6/4, 4/6, 5/5, 5/5, 5/5;
Планк – 3х1мин.;
Крънчове – 3х10.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 14.04.11 23:34.
15.04.2011г.
Храна:
09:30 - две филии “Вита”, 30гр. сирене, 30гр. суджук, фреш от портокал, грейпфрут и лимон;
13:00 - 120гр. пилешко, домат, краставица, чушка, едно яйце;
16:30 - 30гр. суджук, 30гр. сирене, едно яйце, 30гр. сурови ядки;
21:00 - 120гр. пилешко, домат, краставица, чушка, 30гр. сирене;
23:00 - две яйца.
Днес почивка от тренировки. Кръстът ми обаче се обажда от една седмица, а аз малко се панирам и постоянно за това мисля, понеже не искам да изживея пак онзи ужас от преди 7 години. Надявам се, да мине, ще го раздавам по-лекичко, утре на кросфита ще трябва да стоя далеч от бърпита...
15.04.11
21:22
даже може и да пропуснеш тренировката :) превантивна мярка да речем с извинение ако ти е неприятно но какво е станало преди 7 години ?
казано от kristiancho на 15.04.11, 21:22:
даже може и да пропуснеш тренировката :) превантивна мярка да речем с извинение ако ти е неприятно но какво е станало преди 7 години ?
Ами от купища ненормални тренировки (тае-бо и други простотии, в които кадърните инструктори се броят на пръстите на едната ми ръка), с некадърна загрявка (понеже въпросните инструктори направо те карат да скачаш) + учене по 12 часа на ден по корем се сдобих с протрузия, направих криза 10 дни преди първия кандидатстудентски изпит - не можех да мърдам, да си движа главата, да ям, да спя, да уча...баща ми ме занесе на ръце, за да ме изправят. Адска работа. Боли ме като седя дълго време, предполагам, че и сега на това се дължи, а и малко умора...То даже не е болка, а едно напрежение, дето все ти се иска да го разтриеш.
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 15.04.11 21:30.
16.04.2011г.
Храна:
10:30 - две филии “Вита”, 60гр. сирене;
12:30 - 150гр. пилешко, домат, краставица, чушка, картоф;
15:45 - банан;
16:00 - протеин;
19:30 - 180гр. пилешко, домат, краставица, чушка;
22:30 - две яйца, кисело мляко;
Тренировка:
14:00 - 15:45
Кросфит:
1) Преден клек - заучавахме го, така, че не се брои за тренировка. Трябва да призная, че предният клек ми е далеч по-симпатичен от задният. Занапред мисля да го прилагам. Днес максималната тежест беше 28кг, но и те ми тежаха, защото не можех да мина паралела и колената ми се свиваха навътре и обираха тежестта, което не е добра идея. Малко ме беше страх да клякам, все имам чувството, че няма да мога да се изправя. Ще се отработи, даже мисля и на задния клек да сваля малко тежестта.
2) Максимална бройка набирания с надхват - 0, максимално време L-sit - 39сек, доколкото помня;
3) Комплекс - Tabata mass suicide
4 станции:
Първа станция - суинг
Втора станция - клек без тежест
Трета станция - лицеви опори
Четвърта станция - крънчове
На всяка станция се работи 20 сек, след което 10 сек за почивка и преместване до следващата станция. След развъртане по веднъж на всички станции - 1 минута почивка. Станциите се развъртяха 8 пъти. Т.е. миналава съм през всяка станция 8 пъти. Колко бройки съм направила на всяка станция нямам абсолютно никаква представа.
17:00 - 18:00
Репетиция - струваше ми се, че като съм закъсняла с един час за репетиция, ще е само излишно разкарване и няма да хвърля кой знае колко усилия. НО...когато пристигнах, шефчето беше бясно и вилнееше. Раздели ни на две четворки, всяка четворка прави серия от требъл хоп бек с 6 ножици с кликове. Съответно веднага щом едната четворка свърши, трябва да захапе следващата четворка, без да чака. Обаче нещо не брояхме като хората и започнахме да бавим със започването...и бяхме наказани - който не започне на време получава наказание от двайсет клека. Събрах си 3х20 (сякаш не ми стигаха тия дето вече бях правила :D). Когато пристигнах на самата репетиция, закъсняла с един час, момичетата се оплакаха, че в тоя един час всяка е била възнаграден с по 100 клека...по 20 след всяка серия от загрявката...така, че не бях единственият страдалец. Шефчето го пере съчмата... След това се доразбих с изиграване на три от най-тежките танци, единият - 3 пъти. В един момент обаче установих, че съм преминала границата на умората и мога още и още. По едно време така блъсках, че се чудех откъде взимам точно в този момент толкова сила. Изиграх и един танц с меки обувки, все пак в зала 1 ще се танцува :D :D :D - доста високи скокове, имайки предвид, че наистина мислех, че съм каталясала. Установих обаче, че стъпалото не ме боли, предполагам, че е защото като стъпвам ан него се движа, то проблемът идва като скачам на място. Кръстът си опъва, ама уж го пазя :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 16.04.11 20:48.
Яд ме е, че ти прочетох дневника днес- не за друго, ама знам, че няма да има бърпита и няма да спя тази нощ :D
казано от CKOTA на 16.04.11, 21:29:
Яд ме е, че ти прочетох дневника днес- не за друго, ама знам, че няма да има бърпита и няма да спя тази нощ :D
АА, знаеш, че нещата се променят, може комплексът да се модифицира...с бърпита...специално за теб, внимавай какво си пожелаваш, ще вземе да се случи :D :D :D
казано от CKOTA на 16.04.11, 21:36:
готиното е, че ще завлека и другите :D
Ауууу, какъв злодей! :D :D :D Мислиш ли, че ако разберат кой е виновен, ще си тръгнеш цял от училището?
казано от CKOTA на 16.04.11, 21:36:
готиното е, че ще завлека и другите :D
Ааааа да ги нямаме такива. За бърпита не искам и да чувам. Макар че днес като отивах към залата си мислех за тях. Добре, че имаше хора иначе щях да пробвам някое и друго ей така за раздвижване, но ме хвана срам и се отказах, защото те и без това ме гледат странно, когато правя планк или ренегатско гребане.
Всичко пак е с цел- да отработя и спринта :D
ПП А и аз нямам идея да се прибирам цял : )
ЕДИТ Карпи, не трябва да те впечатляват, а инак аз просто съм леко зъл :D
Мнението беше редактирано от Бойко на 16.04.11 21:46.
казано от karpi на 16.04.11, 21:44:
и без това ме гледат странно, когато правя планк или ренегатско гребане.
Да, преди, като тренирах в зала, се сблъсквах и аз с този “интерес”.
казано от CKOTA на 16.04.11, 21:44:
Всичко пак е с цел- да отработя и спринта :D
ПП А и аз нямам идея да се прибирам цял : )
аххахха, разбира се, как не се досетих по рано :D
17.04.11
14:59
Честит имен ден :) Иглики за Иглика :D (F)
Честит Имен Ден, много здраве и късмет :)!
П.П. - Въобще не се сетих днес, че и ти си именичка, иначе щях да те поздравя.
А, още една именничка! :)
Честит имен ден!
Жива и здрава и нека винаги ти се случва това, което те прави щастлива!
казано от dance_girl на 17.04.11, 14:59:
Честит имен ден :) Иглики за Иглика :D (F)
Ооо, мнооого блягодаряяя, мнооооого милоооо :D (bow)
казано от Atom на 17.04.11, 15:17:
Честит имен ден и от мен! (sun)
Благодаряяяя ;) (bow)
казано от karpi на 17.04.11, 17:18:
Честит Имен Ден, много здраве и късмет :)!
П.П. - Въобще не се сетих днес, че и ти си именичка, иначе щях да те поздравя.
Благодаряя, karpiiii :D Не се притеснявай, днес с тая табата нямаше как и за това да се сещаш ;)
казано от Love Joy на 17.04.11, 17:21:
А, още една именничка! :)
Честит имен ден!
Жива и здрава и нека винаги ти се случва това, което те прави щастлива!
Много благодаря :)
казано от Hiya на 17.04.11, 17:23:
Честит имен ден и от мен! Бъди все така лъчезарна :)
Благодаряя, Hiya :)
казано от diva 97 на 17.04.11, 17:24:
И от мен Честито!
Благодаряя :)
17.04.11
18:36
Честит имен ден и от мен, да ти е свято името :)
казано от Bojidar Stefchev на 17.04.11, 18:36:
Честит имен ден и от мен, да ти е свято името :)
Мноооого благодаря :) :) :)
17.04.11
19:42
Честит имен ден правистке ! :)
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 17.04.11 19:43.
казано от kristiancho на 17.04.11, 19:42:
Честит имен ден правистке ! :)
Благодаря, ученико :D :D :D
казано от ralista на 17.04.11, 20:03:
честити иман ден и от мен :) Пожелавам ти да си много усмихната и влюбена :)
Мноооого ти благодаря, Ралии :)
17.04.2011г.
Храна:
09:30 - две филии “Вита” със сирене, едно яйце, кисело мляко със стафиди;
13:00 - банан;
13:20 - протеин (специално за Десо - бил бисквитки с крем :D Optimum nutrition - GOld Standard - мислех, че се казва еди как си, пък то това не му било името, на всичко отгоре го знаех грешно :D :D :D, аз само пия в крайна сметка :D :D :D :D :D )
16:00 - протеин;
17:00 - две свински шишчета, айрян;
20:30 - пица (отдавна ми се е прияло, смятам да се почерпя).
Тренировка:
11:00 - 13:00
Кросфит
Комплекс - не му помня името:
2 - L-набирания
4 - латерални бърпита
6 - лицеви опори (chest to the ground естествено :D)
8 - суинг
10 - клек без тежест
12 - конусчета
14 - сумо тяга хай пул
16 - клек с бг торба
18 - leg raise
20 - ренегадско гребане
22 - клек с топка
24 - тичане от врата до врата (какво е разстоянието - нямам редстава)
26 - wall ball
28 - кофички
30 - мъртва тяга
За да се направи всяко следващо упражнение, се повтарят всички преди него, като числото е съответна бройка, Бяхме трима души, разделяхме си упражненията или се редувахме. Не съм участвала в набиранията, кофичките и бърпитата (добре, че измислянето на комплекса не зависеше само от СКОТА, защото щяхме да правим само бърпита :D :D :D ). Завършихме комплекса по мой спомен за час и седемнайсет минути.
14:00 - 15:45
Репетиция
Понеже си и беше самостоятелната репетиция...се раздадох доста. Бая се доуморих, обаче, все пак не беше и кой знае какъв гърч, даже не съм усетила кога са минали два часа. Но пък вече знам половин традиционен танц :D :D :D
Мнението беше редактирано от karfi4ka на 18.04.11 10:29.
17.04.11
22:40
А теб не те ли виждам с Юли в 10то на кросфита? :)
казано от Bojidar Stefchev на 17.04.11, 22:40:
А теб не те ли виждам с Юли в 10то на кросфита? :)
O, да! Знаех си, че си ти там на лостовете, още от миналата неделя се чудя :D :D :D :D :D
Карфичка, дневникът ти е пълен с толкова много движение и положителна енергия :) Браво! (F)
казано от Atom на 18.04.11, 10:09:
Карфичка, дневникът ти е пълен с толкова много движение и положителна енергия :) Браво! (F)
Ооо, благодаряя, Атомче (bow), движението понякога идва в повече :D Затова сега съм обявила тридневна почивка - ще почиват танците, ще почиват щангите, ще почива кросфитът :D :D
18.04.11
17:26
Карфичка, какво танцуваш какви танци :)
казано от Bojidar Stefchev на 18.04.11, 17:26:
Карфичка, какво танцуваш какви танци :)
Танцувам ирландски танци :)
18.04.2011г.
Храна:
09:30 - две филии “Вита”, едно яйце, 50гр. сирене;
13:30 - 150гр. свинско, салата от морков, ряпа и ябълка;
17:00 - две яйца, 50гр. сирене, чушка;
21:30 - 150гр. пилешко, краставица.
Днес е почивен ден от тренировки и репетиции. Като цяло обявявам почивка на тялото си - минимум 3 дни, като под “почивка” разбирам само изометрични упражнения и мисля да поплувам малко. Кръстът днес е съвсем добре.
Почивен, почивен, ама колко да е почивен - имахме концерт. И то не къде да е, а в зала 1 на НДК. Честно казано имах отвратителното усещане, че ще стане голяма излагация. Първо - трябваше да танцуваме танц, в който само солото е с твърди обувки, самият танц е с меки, а хората по принцип не намират танците с меки обувки за особено атрактивни, друго си е тропането, а и с меките обувки не сме кой знае какви про-та. Малко се притеснявах, че няма да е като друг път - да се взривява публиката. Другото нещо, което ме притесняваше беше, че сме свикнали с малката зала, много рядко излзиаме на големи сцени, а и когато ид а излизаме, танцуваме с твърди обувки и сме по-скоро статични. А при меките обувки трябва да преминаваш през цялата сцена, точно в това нямаме опит, та се притеснявах, че няма да се разположим на сцената както трябва, че някой до някъде няма да стигне навреме и т.н. Обаче, като ме огряха прожекторите и като усетих как прелитам през грамадната сцена с 4 скока...ааааааа...беше уникално, абсолютно неописуемо, меките танци изглеждаха невероятно всъщност. Е, така ми се виждаше на мен. Уникално, просто уникално. И си летяхме нагоре надолу, твърдите обувки разнообразиха доста добре - демек имаше и любимото на публиката “тропане” :D В крайна сметка беше прекрасно. Даже накрая шефчето, което абсолютно винаги ни се кара за нещо и все намира кусури, каза “Браво, получи се перфектно, нямам никакви претенции!”. Записахме го естествено, че почти не се случва :D
18.04.11
23:12
Браво Карфичка, иралндските танци са много хубави :)
казано от slavko на 18.04.11, 22:38:
това е благодарение на кросфита...знаех си...:))))
хаххахахха, съмнявам се 5те ми кросфит тренировки да са оказали такъв бърз ефект :D Ама що пък не :D
казано от Bojidar Stefchev на 18.04.11, 23:12:
Браво Карфичка, иралндските танци са много хубави :)
Благодаря, благодаря, радвам се, че ги харесваш, освен към каратето да добавим едни ирландски танци? Как ти се струва? ;) :D :D :D
18.04.11
23:50
Мале на какво бях свидетел на скоро, като каза това за танте :х Имаше състезание супершампион по моя стил Шотокан :) и на финала нали има дмемонстрации :) и един клуб излиза прави демонстрацията, която не беше зле, покланя се, и като се хванаха под ръчичка сите и каот почна една музика и като друснаха едно право хоро с кимоната Фунакоши(създетеля на шотокан) сигурно се е обърнал в гроба, и ние целия клуб е така :О:О:О Това се случва в НДК в 3 зала пред публика, направо спрях да чувам да виджам хаха.Иначе съчетанието на танци и бойни изкуства е идейно, за демонстрация може да са получи :)
казано от Bojidar Stefchev на 18.04.11, 23:50:
Мале на какво бях свидетел на скоро, като каза това за танте :х Имаше състезание супершампион по моя стил Шотокан :) и на финала нали има дмемонстрации :) и един клуб излиза прави демонстрацията, която не беше зле, покланя се, и като се хванаха под ръчичка сите и каот почна една музика и като друснаха едно право хоро с кимоната Фунакоши(създетеля на шотокан) сигурно се е обърнал в гроба, и ние целия клуб е така :О:О:О Това се случва в НДК в 3 зала пред публика, направо спрях да чувам да виджам хаха.Иначе съчетанието на танци и бойни изкуства е идейно, за демонстрация може да са получи :)
аххахха, горкияt Фунакоши, ама ти не го мисли, може да не се е обърнал в гроба, а напротив - да се радва, че стилът му се развива и обновява :D Ама и вие сте едни консервативни (шегувам се, естествено) :D То нали има едно, не знам какво точно представялва, не съм компетентна, ама май точно това представлява танц с бойни изкуства или нещо такова (за капоейра (или както се пише (blush) говоря). А в зала 3 танцувахме преди месец може би, на една “съвършена” сцена,бяхме като фигуристки - не ирландски танци, а шоу на лед изнесохме. :D
19.04.11
00:16
аххаха е интерсно сте си прекарали значи :) Иначе да капойера се казва, идеята там е прави се кръг от хора и всеки свири на някакъв инструмент, обикновенно ударен и един пее, а двама в кръга се бият, но си е сериозно бойно изкуства и няма нищо танцувално в него хаха.Ние тренираме традиционно карате което е много хард и няма нищо общо с другите клубове, които цел ден скачат и ходят по състезания и са комерсиални :) Ние не ходиме по състезания :) но не случайно един майстор Хитоши Касуя 4 пъти и идва в България той е 8 дан най-високия ранг жив в момента на 65г е и прави няколко семинара тук, и само с нашия клуб показваше, всичко, всикичте семинари, ти си прецени на какво ниво ни е скормното клубче от 15 човека :) Най-смешното беше след последния сеимнар с Касуя, Сашо Славков в момента трениор на националния по карате, дойде при нас и каза на нашия сенсей, абе дай ги тия момчета да потренират с нас малко, хахха и ние всички бесен смях, яйде няма нужда хаха...
Значи вие сте Клубът, така си записвам :D :D :D
19.04.2011г.
Храна:
10:30 - две и половина филии “Вита”, 30гр. сирене, 30гр. кашкавал, едно яйце, 150гр. кисело мляко със 20тина стафиди, канела и кокосови стърготини;
14:30 - 150гр. пилешко, домат, краставица;
17:30 - 30гр. сурови ядки;
19:00 - 30гр. кашкавал, едно яйце, 30гр. сурови ядки;
21:30 - 150гр. свинско, краставица.