18.04.11
17:00
Значи въпросът е следния - прием на кре-алкалин след като съм пил 5 седмици монохидрат удачен ли е?
За около 6 седмици. После ще правя почивка от креатинови продукти 8-10 седмици и пак отново.
Дали няма да има пренасищане ? Принципно моното ми действа супер добре, запазвам много мускул с него.
Няма нужда от почивка при приема на креатин. Тези стари схващания отдавна са научно обосновани, просто се иска да се поровите повече и да четете в чуждите сайтове. Иначе не виждам нищо лошо в смяната на креатиновата форма, била тя монохидрат, някакав естер, свързана с киселина или pH-буферирана (кре-алкалин). Това е и начинът да намерите тази форма, която най-добре се усвоява от вашия организъм.
19.04.11
19:48
Всички са на мнение,че след употребата на какъвто и да е креатин,алкалин или друга формула трябва поне 2 седмици до месец почивка :)
За това си почини са от моното и след 2-3 седмици отвори алкалина :)
и да кажа,че кре-алкалина е доста добър и съм много доволен от него :)
Да , ще направя пауза 3 седмици. Ще карам само на бустер и бцаа , дано да не сваля много...
19.04.11
21:41
казано от AnToAn4o на 18.04.11, 19:54:
Няма нужда от почивка при приема на креатин.
Айде стига бе! Вярно ли? :D
Това да не е щото не товари бъбреците? :D
19.04.11
21:52
казано от Caleb на 19.04.11, 21:39:
Да , ще направя пауза 3 седмици. Ще карам само на бустер и бцаа , дано да не сваля много...
е то ако за 3 седмици прекъсване на монохидрат свалиш много,значи въобще не си качвал.
казано от elpatron на 19.04.11, 21:52:
казано от Caleb на 19.04.11, 21:39:
е то ако за 3 седмици прекъсване на монохидрат свалиш много,значи въобще не си качвал.
Аз го ползвам за подръжка креатина, качвам с други неща