Стрии

19.04.11
19:00

Здравейте :) Искам да попитам има ли начин за предотвратяване на стрии и начин за премахване . Предимно почнаха да ми се образуват стрии м/у средното рамо и гърдите , странното е че е само на едната гърда .Имам някакъв крем където го мажа но не помага продължава да си расте и расте .... Четох тук там , на едно место пише че може да се премахнат , на друго че не може , незнам вече и аз какво да мисля но това е гаден белек , който е доста грозен имам и по гърба стрии но там не се виждат толкова .Довечера ще кача снимка да видите , моля ви ако има някакъв начин за предотвратяване или махане да кажете мнение (headbang)

Не можеш да ги премахнеш.
С времето намаляват.

19.04.11
19:18

Няма спасение.
Моите с времето така избледняха, че сега едвам ги намирам.

19.04.11
19:20

Може да се премахнат само с пластична операция. В аптеката се продава едно лекарство в течно състояние(не му помна името). С него стриите ще избелеят и няма да си личат толкова много.

19.04.11
21:23

По-лесно е предотвратяването им, отколкото премахването... разпитай в аптеките за некви кремове против стрии или за бременни жени... ама доколкото знам не са мн евтини, но с времето избеляват, но не изчезват! Стоят си като белези ... Пии достатъчно вода по време на тренировка и няма да се цепиш толкова, дори и да не се мажеш с подобни неща.

19.04.11
21:42

Немога всеки така казва но продължавам да се цепа и е грозно много ме дразни ..Депресирам се от ш*баните стрии ... срам те е да се съблечеш , мажа се с едно мазило от аптеката Kokona & mama се казва но пак .Нека наистина някой ако знае нещо по сериозно за предотвратяването им и избледняване да каже много ще съм благораден , Мерси предварително

19.04.11
22:03

Утре ще кача снимки , защото сега ги мазах с крема и са поизбелели и не се виждат хубаво :@:@

19.04.11
22:34

От тези работи може да те спаси само времето.

19.04.11
22:36

Кое време ще ме спаси , ако продължавам във същия дух ще се нацепа като гущер ...

19.04.11
22:51

Хидратирай се добре и се раздвижвай много преди тренировката ти за гърди ... друг съвет не мога да ти дам =/

20.04.11
23:17

казано от Hellyz на 19.04.11, 22:51:

Хидратирай се добре и се раздвижвай много преди тренировката ти за гърди ... друг съвет не мога да ти дам =/

Ще пия доста вода преди тренировка,ще се мажа с някакъв крем,ще раздвижвам хубаво ... Но ми казаха че имало някакъв витамин за еластичноста на кожата ??? кой е този витамин ?

20.04.11
23:19

Аз лично не съм чувал за такъв витамин. Питай в аптеките. А тая вода я пии мн и по време на тренировките, не само преди нея :)

21.04.11
14:16

До колкото знам това се получава при загуба на витамин Е и цинг , после ще мина през аптеката да видя какво ще кажат :( :(

22.04.11
01:16

Може би си твърде хипертрофирал?

Мила

22.04.11
07:53

казано от Silvest1r на 21.04.11, 14:16:

До колкото знам това се получава при загуба на витамин Е и цинг , после ще мина през аптеката да видя какво ще кажат :( :(

Вземи си маслото на ‘’Икаров’’ против стрии от аптеката. Червените стрии ще избледнеят, а ако са малки, т.е. разкъсването не е много дълбоко, ще се заличат. Попринцип предотвратява появата на нови(ако се мажеш редовно).

22.04.11
17:23

казано от Mon coeur est a vous на 22.04.11, 07:53:

казано от Silvest1r на 21.04.11, 14:16:

Вземи си маслото на ‘’Икаров’’ против стрии от аптеката. Червените стрии ще избледнеят, а ако са малки, т.е. разкъсването не е много дълбоко, ще се заличат. Попринцип предотвратява появата на нови(ако се мажеш редовно).

После ще мина да го взема , аз се мажа и с друго мазило постоянно преди лягане след къпане , преди излизания и тн . Питах в аптеката за витамин Е но каза че първо трябвало да ходя през личния лекар , защото незнам си там кви странични ефекти влияело на някакви органи....

02.05.11
15:06

Някой пробал ли е с “Контратубекс” нали попринцип стрийте са белези а това е против белези ??

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1