19.04.11
22:07
Здравейте!
Наскоро си закупих следния продукт: Biotech 100% Creatine Monohydrate и имам няколко въпроса свързани с използването му.Искам да разбера какво количество от горепосочения продукт да консумирам и кога(с подхранваща фаза).Объркването ми се поражда, от това че прочетох доста теми и всеки препоръчва различна дозировка.Някой преди, някой след тренировка, като максималната е 10г.Ръководейки се от сайта изчислих, че за моето тегло, което е 74кг. трябва да взимам 2.2г креатин преди и след тренировка(0.03 за кг. телесна маса).Какво препоръчвате Вие?
Имам и още един въпрос относно разтварянето.Навсвякъде пише, че сместа се разтваря, в каквато и да е течност.Това, което установих, след като разтворих 5г смес в 500 мл вода беше, че не се разтваря(като протеина) и след като го изпих дълго време имах чувството, че сместа е в стомаха ми е неразтворена(чудно ми е може ли това нещо да е истина).Може и аз да съм в грешка относно разтварянето, затова моля поправете ме, ако е така!
Благодаря предварително!
19.04.11
22:48
Лично аз го взимах пъврата седмица по 2 дози от около 10 гр. сутрин и след тренировка, а после по 10гр. след тренировка. Колкото до пиенето, пробвай да лапнеш праха и после вода, доста по-лесно и приятно е.
19.04.11
22:51
Ще пробвам.Благодаря за отговора!
да ти кажа честно аз пия по 20 грама преди и след тренировка ако искаш да има ефект креатина.. организама не може да ги усети тея 5 грама хаха :)
29.09.11
14:00
казано от zvezdataa на 29.09.11, 12:06:
да ти кажа честно аз пия по 20 грама преди и след тренировка ако искаш да има ефект креатина.. организама не може да ги усети тея 5 грама хаха :)
Вярно си звезда, но в цирка! А бъбреците ти какво мислят за тези 40 гр. креатин?
Първите 5 дни - 4 приема по 5гр.
След зареждащия период - 5гр. преди и 5гр. след тренировка.
Аз го разтварям така - 5гр. прах в устата,заливам с малко вода или натурален сок и гълтам :) (по този начин ще измиеш шейкъра си два пъти по-малко) след това 2 с.л. мед.
Мнението беше редактирано от VaN на 29.09.11 15:58.